Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

delorean35

Üye
önbelleği sık sık temizliyorum. temizledikten sonra bu kadar boş bellek var.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
o zaman başka bi nedeni vardır yeni aldıysan çoğu uygulama telde yüklü. Istersen teli formatla 64 mb yer olur sonra istediklerini e ye kurarsın bide aio patch kurarsın tarayıcı önbelleğıni e ye yönlendirir daha iyi olur

miyelin

Üye
C5-03 de msj titreşimini nasıl arttırabiliriz?sadece tek bir kere titriyor ya..

mhmt0111

Üye
slm bende c6-01 var bunların dosya gizleme proğramı varmı x-plore gibi...

majorx

Üye
arkadaşlar ben c3 için bi dosya şifreleme programı arıyorum varmı öyle birşey varsa link atabilirmisiniz ???

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
arkadaşlar ben c3 için bi dosya şifreleme programı arıyorum varmı öyle birşey varsa link atabilirmisiniz ???

burası o telefonla ilgili değil. sorununu s40 bölmüne yaz

the watcher

Üye
Ben yanlışlıkla c5-03 teki temayı silmişim çok kötü çok kasan bir tema ile uğraşıyorum şuan lüfen yardım edin bu siteden indirdiğim orijinal temayı yüklemeyi denediğimde ise sertvika hatası diyorr acill​

Joker.

Joker.

Üye
Ben yanlışlıkla c5-03 teki temayı silmişim çok kötü çok kasan bir tema ile uğraşıyorum şuan lüfen yardım edin bu siteden indirdiğim orijinal temayı yüklemeyi denediğimde ise sertvika hatası diyorr acill​

Telin içinde bulunan orjinal temayı istiyorsan hard format at geliyor ama ondan önce verilerini yedekşer

ChasingTheSun

Üye
selam arkadaşlar ben telefonumu 5800 larda hani şu uygulamalara falan girerken 3 boyutlu gibi estetik olarak açılıyor ya hani ve işlem yaparken kırmızı bir nokta çıkıp sönüyor böyle yapabilir miyim?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
selam arkadaşlar ben telefonumu 5800 larda hani şu uygulamalara falan girerken 3 boyutlu gibi estetik olarak açılıyor ya hani ve işlem yaparken kırmızı bir nokta çıkıp sönüyor böyle yapabilir miyim?

Tema efekti o

neksilmez

Üye
Arkadaşlar merhaba belki daha önce yanıtlandı fakat çok sayfada gezmeme rağmen net bir cevap bulamadım yarım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...

Yaklaşık 6 aydır C5-03 Kullanıyorum, telefon bellek şişmesi, ağırlaşması nedeni ile bir öneri üzerine hard format attım fakat şuan telefonda daha önce sertifikalı ve otomatik olarak gelen sosyal paylaşım ağları klasörü boş, çeşitli yerlerden arasam bie çözemedim, zira yaklaşık 15 gün içerisinde Nokia Suit uygulaması ile bütün güncelleştirmeleri yapmama rağmen bu uygulamalar mevcuttu, şuan hiçbirini ulaşamıyorum orginal ve çok kullanışlıydı bildiğiniz üzere youtube, facebook, twitter, messenger gibi şık uygulamaları mevcuttu...

ChasingTheSun

Üye
demek istedğm o değil.v11 gibi

feveran2

Üye
pdf dosyalarını nasıl açabilirım c5-03de bulamadım yardımcı olabilirmisiniz:aha:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
pdf dosyalarını nasıl açabilirım c5-03de bulamadım yardımcı olabilirmisiniz:aha:

Bunu kullan www.maxicep.com/symbian-v9-4-ofis-uygulamalari/quickoffice-and-adobereaderle-2-5-with-license-s60v5-3-indir-download-565185.html#post4037936

devil1903

devil1903

Üye
Arkadaşlar merhaba belki daha önce yanıtlandı fakat çok sayfada gezmeme rağmen net bir cevap bulamadım yarım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...

Yaklaşık 6 aydır C5-03 Kullanıyorum, telefon bellek şişmesi, ağırlaşması nedeni ile bir öneri üzerine hard format attım fakat şuan telefonda daha önce sertifikalı ve otomatik olarak gelen sosyal paylaşım ağları klasörü boş, çeşitli yerlerden arasam bie çözemedim, zira yaklaşık 15 gün içerisinde Nokia Suit uygulaması ile bütün güncelleştirmeleri yapmama rağmen bu uygulamalar mevcuttu, şuan hiçbirini ulaşamıyorum orginal ve çok kullanışlıydı bildiğiniz üzere youtube, facebook, twitter, messenger gibi şık uygulamaları mevcuttu...

Hard formatta o programlar ve adobe pdf reader silinir, geri getirmenin tek yolu navifirm ve phoneix programlarıyla telefonunu aynı versiyonda flashlamaktır.

pascal1

pascal1

Üye
arkadaşlar ovi den yedeklediğimiz mesajları not defterinde veya wordda acabilirmiyiz?Bilgisi olan varsa bilgilendirirse memnun olurum:)

kanki4a4

kanki4a4

Üye
arkadaşlar telefonuma su kaçti ekranına napabilirim yardım lütfen 5800 garantisi var yaparlarmı

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
arkadaşlar telefonuma su kaçti ekranına napabilirim yardım lütfen 5800 garantisi var yaparlarmı

1000. Mesaj Benden Olsun :D Bura C5-03 Konusu Gönder Bakalım Ama Kullanıcı Hatası Derler Masraf Çıkarırlar

Üst Alt