Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

barlasmlh

barlasmlh

Üye
Hafıza kartındakileri slaytshow olarak izlemek istiyorum .Hafıza kartında olmuyor

Hafıza kartında doğru yere atarsan galeride çıkıyor zaten

----------Eklendi @ 13:20:02 ---------- Yazıldı @ 12:13:29 ----------

Benim birkaç sorum daha var telefonda menüye girince sosyal paylaşım ağlarındaki facebook simgesinden girince dil ingilizce bu türkçe oluyormu birde ben opera mini aradım bulamadım hep mobile buluyorum kasmayacak olursa sevinirim düşük versiyon olabilir malum hafıza dolo diyor bana link verebilirsimisiniz zahmet olmassa ve son olarak telefondaki jelatini değiştirmek istersem yenisini koyabiliyormuyoz telefoncularda varmıdır şimdiden teşekkürler

'Patron

'Patron

Üye
Hafıza kartında doğru yere atarsan galeride çıkıyor zaten

----------Eklendi @ 13:20:02 ---------- Yazıldı @ 12:13:29 ----------

Benim birkaç sorum daha var telefonda menüye girince sosyal paylaşım ağlarındaki facebook simgesinden girince dil ingilizce bu türkçe oluyormu birde ben opera mini aradım bulamadım hep mobile buluyorum kasmayacak olursa sevinirim düşük versiyon olabilir malum hafıza dolo diyor bana link verebilirsimisiniz zahmet olmassa ve son olarak telefondaki jelatini değiştirmek istersem yenisini koyabiliyormuyoz telefoncularda varmıdır şimdiden teşekkürler
Facebook Türkçe olmuyor,evet mobile ole der. sen telefonundan m.opera.com a gir ordan miniyi ucretsiz indir. evet jelatini değiştirebilirsin telefonculada buyuk ıhtımal vardır.

barlasmlh

barlasmlh

Üye
çok saolun

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Galeride klasör aç, hafıza kartındakileri oraya doldur, o şekilde yap. O zaman oluyor ;)

tnsl

Üye
bazen navigasyondan çıktıktan sonra telefon restart atıyor her zaman değil ama bazen yapıyor bu normalmi

asp_adsl

Üye
Galeride klasör aç, hafıza kartındakileri oraya doldur, o şekilde yap. O zaman oluyor ;)
Galeriye koyunca telefon hafızası hemen doluyor.
galeriden açıldığnı biliyorm.
Ben slide show proğramı arıyorum....Diğer yöntemleri biliyorum .Galeriden 100 tane fotoğraf içinden fotoğraf bulmak zor iş...

'Patron

'Patron

Üye
Ben slide show proğramı arıyorum....Diğer yöntemleri biliyorum .Galeriden 100 tane fotoğraf içinden fotoğraf bulmak zor iş...
arkadaşm galeriye görüntülere gir. yeni klasor aç oraya istediğin fotoları at. sadece onları slıde yapar.

barlasmlh

barlasmlh

Üye
benim bir sorum daha olucak kusura bakmayın yeni aldığım için telefonu yavaş yavaş soruyorum malumunuz telefon ile verilen hafıza kartı neredeyde dolu oluyor ben yeni almayı düşünüyorum yeni aldığımda şimdiki belleğin içindekilerin tamamını kopyala yapıştır yapsam uygulamalarda yada haritada çalışmamazlık olurmu ve bu kopyala yapıştır ıle halolurmu başka bir yöntemi varmıdır?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
benim bir sorum daha olucak kusura bakmayın yeni aldığım için telefonu yavaş yavaş soruyorum malumunuz telefon ile verilen hafıza kartı neredeyde dolu oluyor ben yeni almayı düşünüyorum yeni aldığımda şimdiki belleğin içindekilerin tamamını kopyala yapıştır yapsam uygulamalarda yada haritada çalışmamazlık olurmu ve bu kopyala yapıştır ıle halolurmu başka bir yöntemi varmıdır?

Tüm Dünya Haritası Olduğu İçin 650 MB Falan Tutuyor Onu Bilgisayarına Kopyala Sen İnternetten Sadece Türkiye Haritasını İndir 90 MB Onu At Hafıza Kartına Hem Daha Az Yer Kaplıyor.

barlasmlh

barlasmlh

Üye

Tüm Dünya Haritası Olduğu İçin 650 MB Falan Tutuyor Onu Bilgisayarına Kopyala Sen İnternetten Sadece Türkiye Haritasını İndir 90 MB Onu At Hafıza Kartına Hem Daha Az Yer Kaplıyor.

anladım birde bütün hepsini yeni belleğe kopyalasam ordaki dosyaların herşey çalışırmı

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi

Tepem attı yine. Ya bana bilmişlik falan taslamasan da dediğimi yapsan! Biliyorum deme bana. Galeride klasör aç dedim sana! HERŞEYİ TELEFON HAFIZASINA AT DEMEDİM! Hafıza kartındakiler de galeride görünüyor, bunu bilmiyorsan!! Galeriye gir, yeni klasör aç; hafıza kartında depolanmış ve galeride görünen resimleri de GALERİ İÇİNDE AÇTIĞIN resimlere at!

Of ya! Bunu yapmak bu kadar mı zor! İlla hiçbirşeyi anlamayıp "şunu biliyorum bu böyle olmuyor" demek zorundasınız! :angry: :off: :megafon:

----------Eklendi @ 14:21:24 ---------- Yazıldı @ 14:20:12 ----------

anladım birde bütün hepsini yeni belleğe kopyalasam ordaki dosyaların herşey çalışırmı

Yeni bellekten kastın hafıza kartı ise, Ovi Haritalar zaten varsayılan olarak hafıza kartını algılar. İndirince hafıza kartına iner. Zaten telefon hafızası 90 MB değil. Çalışır da.

----------Eklendi @ 14:25:30 ---------- Yazıldı @ 14:21:24 ----------

cevap verecek biri yokmu :(

Telefonun RAM'i bazen yetmeyebilir, ama reset atıyorsa ve yanıyor gibi kapanıyorsa fazla uygulama veya virüsten kaynaklanıyor olabilir. Fazla uygulama varsa kaldırman gerekebilir.

RAM'in hemen bitmemesi içinse, http://www.maxicep.com/symbian-s60v...-v5-telefonlar-icin-de-gecerlidir-492584.html konumu oku.

barlasmlh

barlasmlh

Üye
evet hafıza kartı demek istedim kusura bakmayın evet anladım ben sadece hafıza kartının tümünü yenisine kopyalayınca bazı uygulamaların çalışmamasından korktum

hardx

Üye
Bugün Nokia Shop dan C5-03 aldım fakat bir kaç sorum var ;
1-2GB hafıza kartının 1666mb kullanılıyor gözüküyor, içinde ne müzik var nede resim, diğer dosyalar dan yazıyor baktım.
2-hafıza kartını yerinden çıkartamadım.
3-Şimdi hafıza kartına format atsam nokia shopda adam ayarlamalar yaptı onlar gider mi
simdiden teşekkürler ;))

barlasmlh

barlasmlh

Üye
bir sorum daha var bazı oyunlarda telefon çalıştırıyor ama yarım ekran oluyor bunun düzeltme imkanı varmı mesela iron man oyle ham oyunda tuşlar var ayriyetten telefon tuş ayırmış

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bugün Nokia Shop dan C5-03 aldım fakat bir kaç sorum var ;
1-2GB hafıza kartının 1666mb kullanılıyor gözüküyor, içinde ne müzik var nede resim, diğer dosyalar dan yazıyor baktım.
2-hafıza kartını yerinden çıkartamadım.
3-Şimdi hafıza kartına format atsam nokia shopda adam ayarlamalar yaptı onlar gider mi
simdiden teşekkürler ;))

1-) Cities Diye Haritalar Var. Bide Ovi Suite Atıyolar İçine.
2-) Hafıza Kartına Tırnağınla Hafifçe Bastır Sonra Çıt Diye Ses Gelecek Sonra Hafıza Kartı Dışına Çıkacak.
3-) Uygulama Falan Yüklediyse Hafıza Kartına Gider.

asp_adsl

Üye
Kızacak bir şey yok .Telefonu alalı iki hafta oldu.Öğreniyoruz.Ayrıca Galeriden klasör açtım .Hafıza kartına yeni dosyaya isim vererek dosyayı kayıt et dedim .Kayıt oldu.Dediklerini yaptık ama galerideki 15 dosyanın hiç birisinin adı yazmıyor.....Aradığn dosyayı bulmak çok zor..Bunun için proğramı istemiştim.
slide show varsa o proğramı istiyorum.sadece .

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Kızacak bir şey yok .Telefonu alalı iki hafta oldu.Öğreniyoruz.Ayrıca Galeriden klasör açtım .Hafıza kartına yeni dosyaya isim vererek dosyayı kayıt et dedim .Kayıt oldu.Dediklerini yaptık ama galerideki 15 dosyanın hiç birisinin adı yazmıyor.....Aradığn dosyayı bulmak çok zor..Bunun için proğramı istemiştim.
slide show varsa o proğramı istiyorum.sadece .

Arkadaşım Bi Sürü Uygulama Varda Çoğu Unsigned veya Signed Olanlar Var Trial. Sana İlk Önerdiğim Uygulama En İyisi Ama Trial Sen Bi Sertifika Al Sonra Trial Olmayanı Yükle :oke:

asp_adsl

Üye
İlginiz için teşekkür ederim.

barlasmlh

barlasmlh

Üye
ben telefonuma kaspersky yükledim ama kaldırılmıyor nasıl kaldırabileceğimi bilen varmı

Üst Alt