Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

absolute35

Üye
arkadaslar bu nokıa maıl ı nasıl ındırebılırım telefonda yok

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Kızacak bir şey yok .Telefonu alalı iki hafta oldu.Öğreniyoruz.Ayrıca Galeriden klasör açtım .Hafıza kartına yeni dosyaya isim vererek dosyayı kayıt et dedim .Kayıt oldu.Dediklerini yaptık ama galerideki 15 dosyanın hiç birisinin adı yazmıyor.....Aradığn dosyayı bulmak çok zor..Bunun için proğramı istemiştim.
slide show varsa o proğramı istiyorum.sadece .

Anlamadın yine. Sana dosya yöneticisinde hafıza kartına girip dosya klasör oluştur demiyoruz biz. Galeriye gir seçenekler kısmında bak orda var, öyle klasör oluştur diyoruz! Üçtür tekrarlatıyorsun bu kadar mı olur bir insan ama ya... :off::off:

----------Eklendi @ 14:32:01 ---------- Yazıldı @ 14:31:35 ----------

arkadaslar bu nokıa maıl ı nasıl ındırebılırım telefonda yok

Mesajlar > E-Posta > Ayarları yaparken kendi indirecektir telefonuna :oke:

----------Eklendi @ 14:33:16 ---------- Yazıldı @ 14:32:01 ----------

bu nokianın kendi zil seslerini nasıl silebilirim

Hacklemen gerekir telefonunu. Hackledikten sonra C veya Z sürücüsünde bulunan sounds klasörünün içindedir.

----------Eklendi @ 14:34:46 ---------- Yazıldı @ 14:33:16 ----------

sizinde hiç telefonun aniden kapanıp açıldığı oldumu kendiliğinden bende bir kere olduda

S60v5'ten ne beklerdin ki? Ben gerekli şeleri yaptım, telefonum artık tık demiyor ama sizleri bilmem. Bende RAMBlow, JBak, Handy Taskamn gibi yazılımların özel ayarları mevcut.

----------Eklendi @ 14:35:26 ---------- Yazıldı @ 14:34:46 ----------

Arkadaşlar ben Polarbit Raging Thunder oyununu telefona yükledim. Oyun açılıyor ama sensörde oynanmıyor. ekrana basarak oynamak zorunda kalıyorum. Bu oyunu sensörle nasıl oynayabilirm ?

Henüz sensörlüsü çıkmadı. Symbian Türkiye'de sensörle oynayabileceğin bir de Global Raging oyunu bulunuyor :evet:

----------Eklendi @ 14:36:32 ---------- Yazıldı @ 14:35:26 ----------

arkadaslar telefonu yenı aldım sureklı telefon kendını ınternete baglıyor bunun sebebı ne olabılır wifi varsa kendı baglanıyor yoksa da ınternet ten baglanıyor acaba sebebı whatsapp mıdır

Whatsapp herşeyi yapar açıkçası, çünkü sistem uygulaması. İzinsiz internete de bağlanır, oraya da girer, laf da atar başkalarına :naughty: Bence kaldır onu Skype yükle.

----------Eklendi @ 14:37:05 ---------- Yazıldı @ 14:36:32 ----------

merhaba benim tel donuyo arama geldiğinde açılmıyor dokunmatik gitti işlemiyor zorla basıyorum kırcam sonunda ya güncelleme yaptım yine aynı eski versiyonamı dönsem.

Kalibrasyon yap birkaç kere. :oke:

----------Eklendi @ 14:39:07 ---------- Yazıldı @ 14:37:05 ----------

birde önerebileceğiniz oyun varmı mesela asphalt 4 yüklüyorum yarım ekran oluyor bazı tuşlar çıkıyor bu tuşları kaldırabilme imkanımız varmı

Evet var, Ayarlar > Uygulama Yöneticisi > Yüklü Uygulamalar > Asphalt 4 > Sağ Tık (Üstünde beklet parmağını) > Suit Ayarları > Ekran üstü klavye > Kapalı ;)

----------Eklendi @ 14:42:26 ---------- Yazıldı @ 14:39:07 ----------

Bugün Nokia Shop dan C5-03 aldım fakat bir kaç sorum var ;
1-2GB hafıza kartının 1666mb kullanılıyor gözüküyor, içinde ne müzik var nede resim, diğer dosyalar dan yazıyor baktım.
2-hafıza kartını yerinden çıkartamadım.
3-Şimdi hafıza kartına format atsam nokia shopda adam ayarlamalar yaptı onlar gider mi
simdiden teşekkürler ;))

Hayır, hafıza kartın yine de dolu kalır. Nokia'dan aldıysan belli ayar ve kaynak dosyalarıyla birlikte gelmiştir. Boş olsa telefon kendisi açar onları zaten. Hafıza kartını biçimlendirirsen (hafıza kartına format atmak diye bir terim yok) hafıza kartında kurulu olan tüm uygulamalar ve dosyaların kaybolur. Buna ayarlar dahil.

----------Eklendi @ 14:44:25 ---------- Yazıldı @ 14:42:26 ----------

explore programını yukledim hafıza kartını biçimlendırdım ne kadar denedıysemde yuklenemiyor diyor?

Anlamadım? Yüklemişsin, sonra biçimlendirmişsin, yükleyememişsin. Eğer kafamda kurduğuma göre şu ise:

Xplore'u yükledin, sonra biçimlendirdin herşey gitti, tekrar yükleyemedin.

Farklı bir sürümünün sertifikalandırılmış versiyonunu yükle. Olmuyorsa yazılımını tekrar yükle, yine olmuyorsa soft format at. Hâlâ olmuyorsa yapacak birşey yok, hard format.

• Beğen
Tepkiler: barlasmlh
barlasmlh

barlasmlh

Üye
bu RAMBlow gibi programları yüklemek için hacklemek gerekiyor telefonu sanırsam

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Hayır gerekmyior. RAMBlow ile ROMPatcher i karıştırmayalım. RAMBlow için sertifika yeter. ROMPatcher içinse hack şarttır.

----------Eklendi @ 15:49:35 ---------- Yazıldı @ 15:44:53 ----------

Arkadaşlar moderatörlerden konuyu kapatmalarını isteyeceğim. Yeni bir konuda devam edelim. Konu çok uzadı... :evet:

barlasmlh

barlasmlh

Üye
yok saolun çok yararlı oluyor bilmediğim birsürü şeyi öğrendim sizden

maxihayri

Üye
ONE MİNUTE !!!!!(ONE).c5 03 ümü mobem olarak kullanamıom.win 7 pc.blututla eslestiriom.telde pc gözüküyo.pc dede.ama nete bağlamıy(bluthootla).yardım ede bilirmisiniz

asp_adsl

Üye
taklaa
Galeriye gir, yeni klasör aç; hafıza kartında depolanmış ve galeride görünen resimleri de GALERİ İÇİNDE AÇTIĞIN resimlere at!
bunu söyledin yaptık
sonra bunu yazdık
Ayrıca Galeriden klasör açtım .Hafıza kartına yeni dosyaya isim vererek dosyayı kayıt et dedim .Kayıt oldu.Dediklerini yaptık ama galerideki 15 dosyanın hiç birisinin adı yazmıyor.....Aradığn dosyayı bulmak çok zor..Bunun için proğramı istemiştim.
slide show varsa o proğramı istiyorum.sadece . (Bu yazıyı iyi okumamışsın proğram soruyorum en son.)

Galeriye gir seçenekler kısmında bak orda var, öyle klasör oluştur diyoruz! diyorsun ama seçenekler bölümünde yok görüntüler ve videolarda var onu yapıcada dediğim gibi dosya adları yazmıyor:off::off:
Konu burada kapanmıştır.:nono::nono: yardımlar için teşekkürrlerr:oke::oke:

maxihayri

Üye
one minute!!!!..Van minut laaaa!!!!

barlasmlh

barlasmlh

Üye
radyoyu açınca şimdi konuşun yazıp duruyor bunun nedeni ney

ahmetc503

bu telefonla ilgili tek sorunum polarbit leri açmaması bu konuyla ilgili gelişme olursa benim profilime mesaş atarak bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdididen teşekkürler

tnsl

Üye
slide unlock tarzında bir program vardı tuşları kilitleyince sanki arabanın kapısını kapatmışın gibi ses çıkarıyordu o programın adını bilen varmı ?

maxihayri

Üye
ONE MİNUTE !!!!!(ONE).c5 03 ümü mobem olarak kullanamıom.win 7 pc.blututla eslestiriom.telde pc gözüküyo.pc dede.ama nete bağlamıy(bluthootla).yardım ede bilirmisiniz

'Patron

'Patron

Üye
Usb ile bağlamayı dene.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

Hem bluetooth ile hızlı oluyor mu bende hem yavaş oluyor hem sık sık bağlantı kesiliyor hemde şarjı bitiyor bide 3.5g de ise hiç dayanmıyor bence de usb ile bağlan

'Patron

'Patron

Üye
barlasmlh

barlasmlh

Üye
telefonu yeni aldığımda resimler 1600*1200 boyutundaydı sonradan farkettim 2592*1944 yaptım resimlerin açılmasında az bi yavaşlama oldu bu düzelirmi yada eski boyuta döneyimmi,siz hangisiniz,kullanıyorsunuz,sizce hangisi daha iyi bunları cevaplarmısınız

'Patron

'Patron

Üye
telefonu yeni aldığımda resimler 1600*1200 boyutundaydı sonradan farkettim 2592*1944 yaptım resimlerin açılmasında az bi yavaşlama oldu bu düzelirmi yada eski boyuta döneyimmi,siz hangisiniz,kullanıyorsunuz,sizce hangisi daha iyi bunları cevaplarmısınız
bende en yukseğini kullanıyorm. daha hızlı galerı ıstıyorsan aio patchden fast gallery yi yükle.

barlasmlh

barlasmlh

Üye

bende en yukseğini kullanıyorm. daha hızlı galerı ıstıyorsan aio patchden fast gallery yi yükle.

benim hackli değil telefonda başka bir program önerebilirmisin

----------Eklendi @ 17:11:04 ---------- Yazıldı @ 17:06:36 ----------

düzenleme değil ama gösterici

Üst Alt