Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

barlasmlh

barlasmlh

Üye
tmm saolun kalktı

PureFood

PureFood

Üye
Ya bu KMS de amma sorunlu ha. :D

barlasmlh

barlasmlh

Üye
birde önerebileceğiniz oyun varmı mesela asphalt 4 yüklüyorum yarım ekran oluyor bazı tuşlar çıkıyor bu tuşları kaldırabilme imkanımız varmı

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
birde önerebileceğiniz oyun varmı mesela asphalt 4 yüklüyorum yarım ekran oluyor bazı tuşlar çıkıyor bu tuşları kaldırabilme imkanımız varmı

O Java Oyun. Ben Bi Upload Ettiydim Çalışıyodu Buluyum Buraya Koyarım Linkini :oke:

----------Eklendi @ 13:35:53 ---------- Yazıldı @ 13:30:39 ----------

Buldum

• Beğen
Tepkiler: barlasmlh
'Patron

'Patron

Üye
onun dışında angry birds ve doodle jumpa da bak. bide skyforce guzel oyun. benım ımzamda var ordan indir.

• Beğen
Tepkiler: barlasmlh
barlasmlh

barlasmlh

Üye
tmm saolun

oguz.han

Üye
selam arkadaşım benim sorunum biri beni aradığında benim sesim karşıya gidiyor ama onun sesi bana gelmiyor tekrar güncelledim ama sorun ara sıra devam ediyor bunun bi çözümü var mı acaba şimdiden tşk

'Patron

'Patron

Üye
O oluyor bazen.Bende de oldu geçtı sonra..

barlasmlh

barlasmlh

Üye
sizinde hiç telefonun aniden kapanıp açıldığı oldumu kendiliğinden bende bir kere olduda

bthn_997

bthn_997

Üye
sizinde hiç telefonun aniden kapanıp açıldığı oldumu kendiliğinden bende bir kere olduda

bu nokia açılıp kapanma da oluur ekran çizgi çizgi de oluur kasma da oluur donma da olur her şeye hazırlıklı ol :aha:

AyarsızEnerji

Üye
Arkadaşlar ben Polarbit Raging Thunder oyununu telefona yükledim. Oyun açılıyor ama sensörde oynanmıyor. ekrana basarak oynamak zorunda kalıyorum. Bu oyunu sensörle nasıl oynayabilirm ?

cybereye

Üye
merhaba benim tel donuyo arama geldiğinde açılmıyor dokunmatik gitti işlemiyor zorla basıyorum kırcam sonunda ya güncelleme yaptım yine aynı eski versiyonamı dönsem.

'Patron

'Patron

Üye
Arkadaşlar ben Polarbit Raging Thunder oyununu telefona yükledim. Oyun açılıyor ama sensörde oynanmıyor. ekrana basarak oynamak zorunda kalıyorum. Bu oyunu sensörle nasıl oynayabilirm ?
Suanda c5-03 için sensorlusu mevcut değil çıkmasını beklıyceksın arkadaşım.
merhaba benim tel donuyo arama geldiğinde açılmıyor dokunmatik gitti işlemiyor zorla basıyorum kırcam sonunda ya güncelleme yaptım yine aynı eski versiyonamı dönsem.
Telefonda Kaspersky varsa kaldır.

• Beğen
Tepkiler: AyarsızEnerji

absolute35

Üye
arkadaslar telefonu yenı aldım sureklı telefon kendını ınternete baglıyor bunun sebebı ne olabılır wifi varsa kendı baglanıyor yoksa da ınternet ten baglanıyor acaba sebebı whatsapp mıdır

fbrdwn

fbrdwn

Üye
arkadaslar telefonu yenı aldım sureklı telefon kendını ınternete baglıyor bunun sebebı ne olabılır wifi varsa kendı baglanıyor yoksa da ınternet ten baglanıyor acaba sebebı whatsapp mıdır

sorun whatsapp onu kaldır yoksa daha çok liran gider

absolute35

Üye
sorun whatsapp onu kaldır yoksa daha çok liran gider
tesekkurler denedım duzeldı sıkıntı kalmadı saolun

----------Eklendi @ 12:13:30 ---------- Yazıldı @ 12:11:55 ----------

arkadaslar telefonu yenı aldıgım ıcın bıraz fazla soru soruyor olabılırım kusura bakmayın hafızakartında 1,5 gb dolu alan var bu sanırım harıtadan kaynaklanıyor acaba nasıl kaldırabılırım bu harıtaları ovıden sadece turkıye yı yukleyım dıye dusunuyorum ama bu harıtaları nasıl sılecegım

PureFood

PureFood

Üye
tesekkurler denedım duzeldı sıkıntı kalmadı saolun

----------Eklendi @ 12:13:30 ---------- Yazıldı @ 12:11:55 ----------

arkadaslar telefonu yenı aldıgım ıcın bıraz fazla soru soruyor olabılırım kusura bakmayın hafızakartında 1,5 gb dolu alan var bu sanırım harıtadan kaynaklanıyor acaba nasıl kaldırabılırım bu harıtaları ovıden sadece turkıye yı yukleyım dıye dusunuyorum ama bu harıtaları nasıl sılecegım

Dosya Yöneticisinden CITIES adlı klasörü sileceksin.
O zaman haritalar tamamıyla kalkar ama. Ben hiç kullanmıyordum kaldırdım. 650 MB boş yer kazadım (h)

absolute35

Üye

Dosya Yöneticisinden CITIES adlı klasörü sileceksin.
O zaman haritalar tamamıyla kalkar ama. Ben hiç kullanmıyordum kaldırdım. 650 MB boş yer kazadım (h)

cok tesekkurler sıldım saolun

barlasmlh

barlasmlh

Üye
bu nokianın kendi zil seslerini nasıl silebilirim

Üst Alt