Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
ben kalibrasyonu denicem artık bakalım nolcak

----------Eklendi @ 12:10:16 ---------- Yazıldı @ 12:08:03 ----------

tşk ederim verdiğiniz cewaplardan dolayı şimdilik bişey yok kalibrasyonu yaptıktan sonra düzeldi
bu son çıkan yazlım hangisi acaba bi bilgi verebilirmisiniz

Son Çıkan v12 Haftaya Yeni Yazılım Geliyor

ediz28

ediz28

Üye
tşk ederim

memoli71

Üye
bi sorum olacak ben tatile gitcem ve telefondaki navigasyonu kullanmak istiyorum ve hiçbir bilgim yok :( bunu bana ayrıntılı olarak anlatırsanız çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim :)

asp_adsl

Üye
orjinal yazılımı olan C5 03 için slideshow proğramı arıyorum

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar > Dokunmatik Girişi > Kalibrasyon

Bununla işe yarayacaktır. Bazen oluyor öyle. Eğer olmazsa tekrar tekrar dene.

----------Eklendi @ 18:14:21 ---------- Yazıldı @ 18:12:30 ----------

bi sorum olacak ben tatile gitcem ve telefondaki navigasyonu kullanmak istiyorum ve hiçbir bilgim yok :( bunu bana ayrıntılı olarak anlatırsanız çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim :)

Nokia Ovi Maps'i kullanabilmen için öncelikle bir Ovi hesabın olmalı. Örneğin Mağaza'daki hesabın. Onunla otomatik girecektir. Daha sonra internete bağlanacaktır, ama haritaları açacaktır.

Genel haritalarda yine kolayca navigasyon özelliğini bulabilirsin.

Eğer para gitmesini istemiyorsan Ovi Suite ile Türkiye haritasını ve de Türkçe Navigasyon sesini indir.

ahmetc503

menü arkaplanını değistirebilirmirmiyiz

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
SIScontents ile istediğin temanın ikonlarını hatta yazı renklerini dahi değiştirip kullanabilirsin ;) SIScontents ile dene.

memoli71

Üye

Cevap _?|-)

barlasmlh

barlasmlh

Üye
mrb maps ve navigasyona girince para gidermi çevrimdışı yaptım yinede gidermi

memoli71

Üye
Ayarlar > Dokunmatik Girişi > Kalibrasyon

Bununla işe yarayacaktır. Bazen oluyor öyle. Eğer olmazsa tekrar tekrar dene.

----------Eklendi @ 18:14:21 ---------- Yazıldı @ 18:12:30 ----------

Nokia Ovi Maps'i kullanabilmen için öncelikle bir Ovi hesabın olmalı. Örneğin Mağaza'daki hesabın. Onunla otomatik girecektir. Daha sonra internete bağlanacaktır, ama haritaları açacaktır.

Genel haritalarda yine kolayca navigasyon özelliğini bulabilirsin.

Eğer para gitmesini istemiyorsan Ovi Suite ile Türkiye haritasını ve de Türkçe Navigasyon sesini indir.

nerden indrcm peki ? ovi sitede bulablrmym ?.. yada direk telefonamı yoksa pcden tlf atmam gerekli ?

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Of ya dedim ya Ovi Suite'den. O da Nokia'nın. Nerden indirebilirsin? Google'da arat. Sonra telefonunu USB ile bağla. Ovi Suite ile telefona bağlan. Haritalar ikonuna gel ve bekle biraz sonra açılır, ondan sonrasını anlar herkes

barlasmlh

barlasmlh

Üye
birde facebookta video izlemek için kullanıcı ismi istiyor bu ne oluyor nasıl alabilirim

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
mrb maps ve navigasyona girince para gidermi çevrimdışı yaptım yinede gidermi
Net birşey diyemeyiz çünkü eğer haritan bulunmuyorsa telefonda yüklü olarak gider.

----------Eklendi @ 22:30:46 ---------- Yazıldı @ 22:29:53 ----------

birde facebookta video izlemek için kullanıcı ismi istiyor bu ne oluyor nasıl alabilirim

Sana ban atabilir miyiz? Ya arkadaşım forumda 1000 tane böyle soru soruldu. İZLENMİYOR. İZLENSEDE DÜZGÜN DEĞİL!!!

barlasmlh

barlasmlh

Üye
tmm teşekkürler

memoli71

Üye
Of ya dedim ya Ovi Suite'den. O da Nokia'nın. Nerden indirebilirsin? Google'da arat. Sonra telefonunu USB ile bağla. Ovi Suite ile telefona bağlan. Haritalar ikonuna gel ve bekle biraz sonra açılır, ondan sonrasını anlar herkes

prdn dostm kfm brz dagnktı o sıra farkedmdm cok tsk cvp için şimdi türkiyeyi indiriorm ;)

seynes

Üye
explore programını yukledim hafıza kartını biçimlendırdım ne kadar denedıysemde yuklenemiyor diyor?

Üst Alt