Büyük ihtimalle video kaydedilmediği için şansın yokArkadaşlar çok saçma sapan bir sorunum var
Video kaydederken telefon dondu. Bir süre kamera açılmadı. Daha sonra açıldı ama videomu bulamadım. Videoların ara belleğe yazıldığı bir uzantı falan var mı? Onu videoya çevireyim. Önemli bir videoydu.

Büyük ihtimalle video kaydedilmediği için şansın yok![]()

Hayal kuruyorum işte.![]()
55 saniye çektim videoyu 56da dondu. Dedim telefon takıldı sonra resetlendi öle kendine geldi. Olan videoma oldu kaydetmedi 1.dk dolunca durdurcaktım 5 saniyeden kaybettim 
Bu Programı İstiyorsan Sertifika Alman Lazım Başka Programlarda Vardır Ben Bi Tek Bunu Biliyorum Şu Bölüme Bi Bak İstersen Symbian v9.4 Resim Gösterici/Düzenleyici
----------Eklendi @ 01:48:03 ---------- Yazıldı @ 01:34:37 ----------
Bi Tane Buldum Arkadaşım Biraz Karışık Gibi Ama http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...os9-x-resim-gosterici-duzenleyici-299354.html Bu Konuya Bak Türkçe Olanın Üstündekini Seçeceksin Türkçe Olanı Yükleyemezsin Unsigned. Konuda Yazıyor Kilit Kodu Falan![]()

c5 03 te(orjinal yazılım) hafıza kartına çekilen fotoğrafları kaydetmiyo Fotoğraf belleğine kaydettiriyor.Video çekimlerini hafıza kartına yüklüyor.Hafıza kartı sağlam.Galeri ayarlarından kayıt yeri hafıza kartı olarak ayarlı..

arkadaslar c6 01 için anna yükseltmesi geliyormus.c5 03 ede gelirmi?
C6-00 S60v5 dir. C6-01 S^3bildiğim kadarıyla c6 01 s60v5 isletim sistemli

c5 imi alalı 4 ay oldu.turkcell tim den aldım.bunu bozup (tamir edilemeyecek kadar)baska bir telefonla değistirebilirmiiiiyim![]()
niye beğenmediniz sanırım telefonu.onlar sizden bizden daha uyanık telefonu boşa bozmuş olursunuz.s.a yaa ben c5-03 aldım gayet memnunun ama bazı sorularım war
- 2 tane hesap makinası war birini kaldırma gibi bi durumumuz yokmu??
-bide benin geri tusunun altına basmak zorundakalıyorum ortasına dogru basınca geri tusunun ustunedeki butun işliyo neden olabilir??
ben daha jiletini çıkarmadım ondanmı acaba =/
s.a yaa ben c5-03 aldım gayet memnunun ama bazı sorularım war
- 2 tane hesap makinası war birini kaldırma gibi bi durumumuz yokmu??
-bide benin geri tusunun altına basmak zorundakalıyorum ortasına dogru basınca geri tusunun ustunedeki butun işliyo neden olabilir??
ekran kalibrasyonu yapmayı dene

senın telın dokunmatığınden olabılır. uretım hatası falan yani.s.a yaa ben c5-03 aldım gayet memnunun ama bazı sorularım war