Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

ManiacMete_

Üye
Arkadaşlar çok saçma sapan bir sorunum var :)

Video kaydederken telefon dondu. Bir süre kamera açılmadı. Daha sonra açıldı ama videomu bulamadım. Videoların ara belleğe yazıldığı bir uzantı falan var mı? Onu videoya çevireyim. Önemli bir videoydu.

'Patron

'Patron

Üye
Arkadaşlar çok saçma sapan bir sorunum var :)

Video kaydederken telefon dondu. Bir süre kamera açılmadı. Daha sonra açıldı ama videomu bulamadım. Videoların ara belleğe yazıldığı bir uzantı falan var mı? Onu videoya çevireyim. Önemli bir videoydu.
Büyük ihtimalle video kaydedilmediği için şansın yok :)

PureFood

PureFood

Üye
Hayal kuruyorum işte. :)

Bi kere bende de öle oldu ya Opera Mobile'la Wlan açıkken kamera açtım. Telefon hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın uyarısı verdi. Aldırış etmedim :ehe 55 saniye çektim videoyu 56da dondu. Dedim telefon takıldı sonra resetlendi öle kendine geldi. Olan videoma oldu kaydetmedi 1.dk dolunca durdurcaktım 5 saniyeden kaybettim :ehe

asp_adsl

Üye

Bu Programı İstiyorsan Sertifika Alman Lazım Başka Programlarda Vardır Ben Bi Tek Bunu Biliyorum Şu Bölüme Bi Bak İstersen Symbian v9.4 Resim Gösterici/Düzenleyici

----------Eklendi @ 01:48:03 ---------- Yazıldı @ 01:34:37 ----------

Bi Tane Buldum Arkadaşım Biraz Karışık Gibi Ama http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...os9-x-resim-gosterici-duzenleyici-299354.html Bu Konuya Bak Türkçe Olanın Üstündekini Seçeceksin Türkçe Olanı Yükleyemezsin Unsigned. Konuda Yazıyor Kilit Kodu Falan :oke:

Teşekkür ederim.ama program kurulurken sertifika hatası veriyor türkçe olan da güvenli olmayan sağlıyıcıdan sağlanan korumalı program kurulamaz uyarısı verip kapanıyor.

----------Eklendi @ 12:57:12 ---------- Yazıldı @ 12:54:32 ----------

:vur:vur:vur:vurc5 03 te(orjinal yazılım) hafıza kartına çekilen fotoğrafları kaydetmiyo Fotoğraf belleğine kaydettiriyor.Video çekimlerini hafıza kartına yüklüyor.Hafıza kartı sağlam.Galeri ayarlarından kayıt yeri hafıza kartı olarak ayarlı..:vur:vur:vur

maxihayri

Üye
arkadaslar c6 01 için anna yükseltmesi geliyormus.c5 03 ede gelirmi?

maxihayri

Üye
bildiğim kadarıyla c6 01 s60v5 isletim sistemli

maxihayri

Üye
c5 imi alalı 4 ay oldu.turkcell tim den aldım.bunu bozup (tamir edilemeyecek kadar)baska bir telefonla değistirebilirmiiiiyim ;)

umut681

umut681

Üye
c5 imi alalı 4 ay oldu.turkcell tim den aldım.bunu bozup (tamir edilemeyecek kadar)baska bir telefonla değistirebilirmiiiiyim ;)
:D niye beğenmediniz sanırım telefonu.onlar sizden bizden daha uyanık telefonu boşa bozmuş olursunuz.

maxihayri

Üye
eyvallah kardes. napalım kullancaz 5 sene artık....

'Patron

'Patron

Üye
Aldığınız yerde iade şansı varsa teli verip geri alabilirsiniz.

maxihayri

Üye
telefonda hoparlor normal çalısmakta.kulaklığı takıyorum mp3 falan dinleyom.sonra sarkı çlarken çıkartıom.(kulaklığı).sonra kulaklık simgesi duruyor.ses gelmio hoparlörden. napcaz?

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Yazılımı yeniden yükle Ovi Suite ile veya soft format at. :oke:

ediz28

ediz28

Üye
s.a yaa ben c5-03 aldım gayet memnunun ama bazı sorularım war
- 2 tane hesap makinası war birini kaldırma gibi bi durumumuz yokmu??
-bide benin geri tusunun altına basmak zorundakalıyorum ortasına dogru basınca geri tusunun ustunedeki butun işliyo neden olabilir??
ben daha jiletini çıkarmadım ondanmı acaba =/

bthn_997

bthn_997

Üye
-bide benin geri tusunun altına basmak zorundakalıyorum ortasına dogru basınca geri tusunun ustunedeki butun işliyo neden olabilir??

ekran kalibrasyonu yapmayı dene

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

- Hesap Makinası Kalkmaz Belki Yeni Sürümle Kalkabilir.
- Jelatinle İlgili Değildir. Geri Tuşu Gayet Büyük Yazının Üstüne Basmanıza Gerek Yok Ben Yazının Olmadığı Yere De Basıyorum Algılıyor Yazının Üstüne Basınca Da Algılıyor.

----------Eklendi @ 14:14:18 ---------- Yazıldı @ 14:10:04 ----------

ekran kalibrasyonu yapmayı dene

Doğru Bi Dene :oke:

'Patron

'Patron

Üye
senın telın dokunmatığınden olabılır. uretım hatası falan yani.

ediz28

ediz28

Üye
ben kalibrasyonu denicem artık bakalım nolcak

----------Eklendi @ 12:10:16 ---------- Yazıldı @ 12:08:03 ----------

tşk ederim verdiğiniz cewaplardan dolayı şimdilik bişey yok kalibrasyonu yaptıktan sonra düzeldi
bu son çıkan yazlım hangisi acaba bi bilgi verebilirmisiniz

Üst Alt