@bluesky@ Üye benim c503 telefonumda wifi sorunu var hiçbir ağı algılamıyor wifi aradığımdada sistem hatası diyordu eskiden şimdi oda omuyor şimdiden teşekkürler
benim c503 telefonumda wifi sorunu var hiçbir ağı algılamıyor wifi aradığımdada sistem hatası diyordu eskiden şimdi oda omuyor şimdiden teşekkürler
Emrgncy Üye casper1999' Alıntı: Nokia c5-03 Baştan degiştirebilecek program varmı Genişletmek için tıkla ... neyi kastettiğini anlamadım...
casper1999' Alıntı: Nokia c5-03 Baştan degiştirebilecek program varmı Genişletmek için tıkla ... neyi kastettiğini anlamadım...
_YldZEneS_ Üye frkan_tr' Alıntı: telefonun orjinal kendi yazılımını yazılım güncelleştirme den güncelleyemiyorum Genişletmek için tıkla ... bazen olamayabiliyo pc den yapman gerekir, sendeki sürümü kaç?
frkan_tr' Alıntı: telefonun orjinal kendi yazılımını yazılım güncelleştirme den güncelleyemiyorum Genişletmek için tıkla ... bazen olamayabiliyo pc den yapman gerekir, sendeki sürümü kaç?
Emrgncy Üye frkan_tr' Alıntı: telefonun orjinal kendi yazılımını yazılım güncelleştirme den güncelleyemiyorum Genişletmek için tıkla ... nokia suite veya pc suite ile güncelleye bilirsin..
frkan_tr' Alıntı: telefonun orjinal kendi yazılımını yazılım güncelleştirme den güncelleyemiyorum Genişletmek için tıkla ... nokia suite veya pc suite ile güncelleye bilirsin..
frkan_tr Üye _YldzEneS_' Alıntı: bazen olamayabiliyo pc den yapman gerekir, sendeki sürümü kaç? Genişletmek için tıkla ... 22.6.007 Emrgncy112' Alıntı: nokia suite veya pc suite ile güncelleye bilirsin.. Genişletmek için tıkla ... Nokia suit için link atabilir misiniz
_YldzEneS_' Alıntı: bazen olamayabiliyo pc den yapman gerekir, sendeki sürümü kaç? Genişletmek için tıkla ... 22.6.007 Emrgncy112' Alıntı: nokia suite veya pc suite ile güncelleye bilirsin.. Genişletmek için tıkla ... Nokia suit için link atabilir misiniz
Emrgncy Üye frkan_tr' Alıntı: 22.6.007 Nokia suit için link atabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... google amcaya sor, o söyler sana..
frkan_tr' Alıntı: 22.6.007 Nokia suit için link atabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... google amcaya sor, o söyler sana..
halukarli Üye arkadaşlar telefonunda şu anda özkan ç yazılımı yüklü ama ben orjinal işletim sistemini yüklemek istiyorum nasıl yaparım
arkadaşlar telefonunda şu anda özkan ç yazılımı yüklü ama ben orjinal işletim sistemini yüklemek istiyorum nasıl yaparım
Emrgncy Üye halukarli' Alıntı: Arkadaşlar telefonunda şu anda özkan ç yazılımı yüklü ama ben orjinal işletim sistemini yüklemek istiyorum nasıl yaparım Genişletmek için tıkla ... O konuda bilgim pek yok ama cfw den ofy dönme diye konu olacaktı o konuya bakabilirsin.
halukarli' Alıntı: Arkadaşlar telefonunda şu anda özkan ç yazılımı yüklü ama ben orjinal işletim sistemini yüklemek istiyorum nasıl yaparım Genişletmek için tıkla ... O konuda bilgim pek yok ama cfw den ofy dönme diye konu olacaktı o konuya bakabilirsin.
frkan_tr Üye mustafaz33' Alıntı: 1-rar dosyalaribi acamiyorum 2-winrar yukleyince sertifika hatasi veriyor Genişletmek için tıkla ... 1 rar dosyalarını açmak için x plore kullan 2 winrar yüklemek için telefonu hackle
mustafaz33' Alıntı: 1-rar dosyalaribi acamiyorum 2-winrar yukleyince sertifika hatasi veriyor Genişletmek için tıkla ... 1 rar dosyalarını açmak için x plore kullan 2 winrar yüklemek için telefonu hackle
mustafaz33 Üye tesekkurler attim bile format Bi soru daha sorsam sakincasi olurmu ??????? frkan_tr' Alıntı: normalde gerekmiyo ama ben format atıp öyle yapıyorum öyle telefon daha temiz oluyo Genişletmek için tıkla ... ??? sakincasi olurmu
tesekkurler attim bile format Bi soru daha sorsam sakincasi olurmu ??????? frkan_tr' Alıntı: normalde gerekmiyo ama ben format atıp öyle yapıyorum öyle telefon daha temiz oluyo Genişletmek için tıkla ... ??? sakincasi olurmu