Del Rey
Üye
-
Konu Sahibi
-
daha önceki sorularıma cevap veren arkdaşlara çok teşekkür ediyorum.. dün tlfonuma x-clear ı kurdum orda telefon bilgileri diye bi bölüm var tıklayıp baktığımda işlemci hızı bölümünde 192Mhz yazıyo bu doğru mu arkdaşlar ben normalde c5-03 ün işlemci hızını 600 Mhz olarak biliyorum
2 3 Tane Fotoğraf Sildim Yalnışlıkla Acaba Geri Getirmek Mümkün mü? Hafıza Kartındaydı
noldu da ole oldu? durupdururken olcak değildir ya.Altyazılı film izlemek için smart movie programını yüklemiştim. Gayet güzel de izliyordum. Ancak daha sonra program videoyu açarken kapanmaya başladı. Julyplayer'ı yükledim. O da aynı şekilde kapanıyor. Nasıl çözebilirim?
noldu da ole oldu? durupdururken olcak değildir ya.
Bencede olmaz ama. kesın değil. programı kaldır birdaha yukle bakalım.Son kullanışımda arka planda bırakmıştım uzun süre. Tek sebep bu olabilir. Ama bunun da kapanmaya sebep olacağını sanmıyorum.
Altyazılı film izlemek için smart movie programını yüklemiştim. Gayet güzel de izliyordum. Ancak daha sonra program videoyu açarken kapanmaya başladı. Julyplayer'ı yükledim. O da aynı şekilde kapanıyor. Nasıl çözebilirim?
kamera ayarlarından netliği yüksek yapıyorum kamerayı kapatıp açınca ayarlar eski haline geliyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim ?
bilgileri dosya yöneticisinden yedekle, bir de soft format dene. Her ihtimale karşı rehberini ve bilgilerini SIM'e ve PC'ye kopyala PC Suite ile. Sonra hafıza kartı ve SIM'i çıkar ve soft format at. ROM dosyalarını onarır.
----------Eklendi @ 20:33:41 ---------- Yazıldı @ 20:33:07 ----------
Kamera ayarları kaydedilemiyor. Hiçbir Nokia telefonunda bu özellik yok maalesef
Telefona uygulama oyun vs yükleyemiyorum. Sürekli süresi gecmiş sertifika korumalı ürün gibi hatalar cıkıyor. Sertifika sorununu nasıl çözücez ?
Telefona uygulama oyun vs yükleyemiyorum. Sürekli süresi gecmiş sertifika korumalı ürün gibi hatalar cıkıyor. Sertifika sorununu nasıl çözücez ?
almayı dusunuyorum sizce alayımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?