Emrgncy
Üye
Sorun usb kablosundan olabilir, başka bir pc ye bağlamayı denedin mi?Öncelikle teşekkür ederim. Birşey daha sormak istiyorum. Xp kullanıyorum, nokia suite usb den bağlanmaya çalışırken sürekli USB aygıtı tanınmadı hatası veriyor. USB bağlantı modundaki 4 şıkkıda denedim olmadı. bluetooth ile sorunsuz bağlanıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim.
Oyunlar grafik isteyen oyunlar olduğu için telefonun GPU'sunun gücü yetmiyor. Ayrıca Ninja Fruit Rezistif Ekran'da ne kadar eğlenceli olabilir.
nf shift 60mb mı
Arkadaşım o oyunlar vivaz için, senin telefon kaldırmaz o oyunu
Ram ekleme konusuna gelince, unutsan iyi olur...
merhaba ,telden girdiğim facebook şifremi unuttum telefondan girebiliyorum ama pc den giremiyorum telefonda kayıtlı olan şifreyi görüntüleyebilirmiyim veya bu şifre nereye kayıt ediliyor şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar konu hakkında bana yardımcı olacak kimse yokmu??merheba arkadaşlar C5-03 kullanıyorum kilit kodunu unuttum. Nasıl bulabilirim acaba yardımcı olurmusunuz.
Arkadaşlar konu hakkında bana yardımcı olacak kimse yokmu??
arkadaşlar telefonumla internette dolaşırken "web sitesi zaten istenenden farklı bir web sitesi ismiyle bir sertifika gönderdi.yinede kabul edilsinmi " diye hata alıyorum telefonu hacklesem düzelirmi bide hackleyince geri nasıl normal haline getiriyoruz.
Bu sorunun hackle alakası yok...
eğer güvendiğin bir site ise kabul et..
yurt disindan aldigim c503 te türkce dili yok, yazma dilinde bile türkce yok , çözebilirseniz sevinirim
oviden bi uygulama indiririkende bunu soyluyour kabul ediyorum sertifika hatası sertifika sağlayıcınızla göruşün diyor bu sorun çıkmadan once aynı uygulamayı sorunsuz indiriyordum bu sorunun bi cözümü yokmu
sertifika hatası hackle alakalı, hacklersen o sorundan kurtulursun...
bu konudan hackleyebilirsin..
[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)
teşkkürler
Yakinda c5-03 için android çikarcam az kaldi bekleyin ramide ayarladim ekran kalitesini uyarladim.
Sen C6 uyarlada android kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?