Nokia C5-03 Fun Clup !!

Sponsorlu Bağlantılar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Benim 100 mbtan sonra 63 gördü v12 de görmüştü hatta forumda resmi var 63 mb olanın

PureFood

PureFood

Üye
Bende orjinal fwde 67,55 MB gördüm 5800da en çok
CFW'de 60,13 ü geçemedim .Uygulanan mod çokluğundan heralde ama kasma yok hiç,

zaten normal kullanım 45 55 arası oluyor 45in altına düştümü hafiften kasma başlıyor o zaman ya temizlemek ya da kapatıp açmak çözüm.

Joker.

Joker.

Üye
herzamanki gibi ye güncellme yok diyor :D:aha:

----------Eklendi @ 13:40:26 ---------- Yazıldı @ 13:38:19 ----------

Ben en önemli sorunu aslında menüye giriş çok bekliyorum 5sn bekliyorum ve yüklendikten sonra hemen bişeye tıklayıncada bekliyosun bi 3 -5 saniye bazı telefonlarda dokunuyosun 1 sn ye de hata geçmiyo bile giriyo örnek samsun wawe 525 mi ne arkadaşta var :d

şu sorunumu nasıl çözücem yardım

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
İsmet öyle bi telefon olsa super olur ya :D Hatta diğerlerini salla kamera ozellıklerıyle kamera tuşu gelse yeter bana :ehe

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
tabiki :ehe

oguzhan48

oguzhan48

Üye
an ityibariyle telefonumu v20.0.24 güncellemesiyle servisten almış bulunmaktayım turcell ekranlarındanda kurtuldum yupppiii :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Hayırlı olsun :)

oguzhan48

oguzhan48

Üye
turkcellden almıştım telefonu 2 hafta önce güncelleme yapmıyordu hiçbişekilde bende bi hard format çektim tüm programlar silindi servise verdim herşeyi yüklenmiş ve güncellenmiş olarak aldım. turkcell giriş kapanışta çıkan turkcelle bağlan hayata gibi saçma ekranlardanda kurtuldum :)

Joker.

Joker.

Üye
ADAMLARA NEDEDİN Kİ TELEFONU
servise aldı vee nekedara aynı zamanda nekadar bekledin

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
işleri guçlerı reklam yahu..:ah

owner26

owner26

Üye
o değilde C5-03 için ekran görüntüsü alma programı tavsiyeniz var mı ?
Birde konu açmak gerekiyor C5-03 için gerekli uygulamalar diye orda birleştirmek gerekiyor programları..Mesela kamera tuşu olmadığı için panaromik fotoğraf çekemiyordum program varken şimdi tuş atayıp çekiyorum.Ekran görüntüsü almak içinde kamera tuşuna ihtiyaç duyuyor bazı programlar ondan dolayı ekran görüntüsü alamıyorum.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Ekran görüntüsü için best screen snap var onu kullan ordan kamera yazan yere bas sonra kilit tuşuna bas onla al görüntüyü

Joker.

Joker.

Üye
Arkadaşlar C5-03 ÜM menüye ve müzik çalara çok ağır giriyor bunu bi çözebilir misiniz ve overclok yöntemiyle elinde patlaya telefon oldu mu ve son olrakta telefonuma hack yaptıktan sonra orjinal yazılım için oviden girim yazılımı tekrar yükle deyince oluyo mu ?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
benim daha elimde patlamadı en düşük mhzyi ayarladım 300 lük batarya için.

Joker.

Joker.

Üye
Arkadaşlar C5-03 ÜM menüye ve müzik çalara çok ağır giriyor bunu bi çözebilir misiniz ve telefonuma hack yaptıktan sonra orjinal yazılım için oviden girim yazılımı tekrar yükle deyince oluyo mu ?
Bunlarada bir çözüm bulabilirmisiniz

ahmetc503

şu sorunumu nasıl çözücem yardım
güncelleme gözükmüyomu

----------Eklendi @ 13:39:47 ---------- Yazıldı @ 13:37:56 ----------

tel den gözükmüyosa pc den yap ama dikkatli ol kablo çıkmasın şarjı bitmesin elektrikler kesilmesin :d: ciddiyim pc den güncellemek uzun sürer ama bi dene

Joker.

Joker.

Üye
Arkadaşlar C5-03 ÜM menüye ve müzik çalara çok ağır giriyor bunu bi çözebilir misiniz ve telefonuma hack yaptıktan sonra orjinal yazılım için oviden girim yazılımı tekrar yükle deyince oluyo mu ?

Bu yazanların çözümü lazım özellikle hacckın cevamı kardeş güncellemeyi her yerden denedim olmuyo boşver şimdilik güncelleştirmeyi helinde sonunda gözükğr o ama şu hack sorununu bi okusanızda cevap verseniz

ahmetc503

o konuda pek bilgim yok ama olur heralde

----------Eklendi @ 14:29:38 ---------- Yazıldı @ 14:27:39 ----------

Bu yazanların çözümü lazım özellikle hacckın cevamı kardeş güncellemeyi her yerden denedim olmuyo boşver şimdilik güncelleştirmeyi helinde sonunda gözükğr o ama şu hack sorununu bi okusanızda cevap verseniz
hard format atman gerekebilir eski hale dönmek için