Bende öyle bir sorun yok kardeş.Dokunmatık ekran kalıbrasyonunu yap. ayarlar-dokunmatık ayarları. orda biyerde olmalı onu yap birde öyle bak.Teşekkürler cevapladığın için.Bir de bir şey soracam.Benim c5'te dokunmatik ekranın orta kısmı diğer kısımlara göre daha az algılıyor gibi.Orta kısma bastığımda ekranın bir kısmı içe giriyor ve öyle algılıyor.Çok fazla değil ama yine de farkediliyor.Sizlerde de öyle mi?Garantiye göndersem mi diye hep düşündüm...
kardeş opda vardı oda olmuyor artık. bu ara buna bir çözum yok valla beklemelısınarkadaşlar bu sayfayı açan valla büyük sevaba girdi:-)benim sıkıntım imzasız uygulamaları yüklemek için haklemeden bir çözüm bulmak istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz
arkadaşlar bu sayfayı açan valla büyük sevaba girdi:-)benim sıkıntım imzasız uygulamaları yüklemek için haklemeden bir çözüm bulmak istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz
valla ilkkez duyuyorum boyle bir sorunu kardeş.Yazılımı tekrar yuklemeyı dene bi..Arkadaşlar bende v20 yüklü mesaj yazarken boşluk bırakınca kelimedeki son harf bazen siliniyor.mesela yapcam yazıyorum boşluk tuşuna basıyorum yapca oluyor m siliniyor bazende boşluk tuşuna basmama rağmen boşluk bırakmıyor.![]()
Ne türküsü ?Arkadasım bi türkü signed yapamadım yardımcı olurmsn .S

Arkadasım bi türkü signed yapamadım yardımcı olurmsn .S
2. sini ben uyguladım orjınalı gibi olmuyo bazı harfler çıkmıyo bazı sayılar çıkmıya şimdi bide flipfontu denicem inşallah signed tir