herzamanki gibi ye güncellme yok diyor
----------Eklendi @ 13:40:26 ---------- Yazıldı @ 13:38:19 ----------
Ben en önemli sorunu aslında menüye giriş çok bekliyorum 5sn bekliyorum ve yüklendikten sonra hemen bişeye tıklayıncada bekliyosun bi 3 -5 saniye bazı telefonlarda dokunuyosun 1 sn ye de hata geçmiyo bile giriyo örnek samsun wawe 525 mi ne arkadaşta var :d
İsmet öyle bi telefon olsa super olur yaHatta diğerlerini salla kamera ozellıklerıyle kamera tuşu gelse yeter bana
![]()

an ityibariyle telefonumu v20.0.24 güncellemesiyle servisten almış bulunmaktayım turcell ekranlarındanda kurtuldum yupppiii![]()
Bunlarada bir çözüm bulabilirmisinizArkadaşlar C5-03 ÜM menüye ve müzik çalara çok ağır giriyor bunu bi çözebilir misiniz ve telefonuma hack yaptıktan sonra orjinal yazılım için oviden girim yazılımı tekrar yükle deyince oluyo mu ?
güncelleme gözükmüyomuşu sorunumu nasıl çözücem yardım
ciddiyim pc den güncellemek uzun sürer ama bi deneArkadaşlar C5-03 ÜM menüye ve müzik çalara çok ağır giriyor bunu bi çözebilir misiniz ve telefonuma hack yaptıktan sonra orjinal yazılım için oviden girim yazılımı tekrar yükle deyince oluyo mu ?
hard format atman gerekebilir eski hale dönmek içinBu yazanların çözümü lazım özellikle hacckın cevamı kardeş güncellemeyi her yerden denedim olmuyo boşver şimdilik güncelleştirmeyi helinde sonunda gözükğr o ama şu hack sorununu bi okusanızda cevap verseniz