attach97
Üye
merhaba hayırlı olsun..bende bırkac gun once aldım daha bılgılı arkadaslarımız var onlar yardımcı olacaklardır..
0,fa bıttı dıye bılıyordum ..bıde face sureklı degısıklık yapıyor guncelleme vb.. sorun olmayabılırde...farklı bır telden de aynı sekıldeyse
merhaba...telefonuma messenger yukleyemedım ve mesajların sohbet boöumunde var dıorlar ama guncellemek gereklı telden nete sorunsuz gırıyorum ama guncelleneme yapmıyor sorun bulunyor ayarlarda ama nete sorusuzca gırebılıyorum..yardımcı olurmusunuz varsa elımınız de msn progra mı paylasırmısınız..
b unun ynında telefonu navıgasyon olarak nasıl kullanabılırım tesekkurler
Merhaba..
C3 ü dün satın aldım faka özelliklerini tam bilmiyorum..Konuyu açan arkadasım bu konuda oldukca bılgılı yardımcı olursan sevınırım..
Mesaj yazarken klavye de ı tusu ve i tusu için işlem tusuna basmak gerekıyor.. ı harfını yazınca da 100mesaj karakterı gıdıyr mesajları ekonomık kullanamıyorum bunun daha pratık bır yolu varmıdır??
diğer sorum ise telefonda navigasyon ve harita özelliği varmıs nasıl yukleyebılırım yardımcı olursanız sevırınım..tesekkkurler...
Nokia C3 için telefon görüşmelerini otomatik kaydedebileceğim bir program var mıdır? varsa nereden bulabilirim?
Nokia C3-00 için Facebook chat programı var mı?
Ben Sohbetlere WLan ile bağlanamıyorum.Neden?
Bolt browser için link verebilecek varmı.?
c3 te bazı arama kayıtlarının silinememesi gibi bir sorunla karşı karşıyayım; çözümü bilen var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?