enssrtn
Üye
offıce programları olarak bende word ve pdf reader var en yakın zamanda uplarım sızde depodan cekersınız
paylaşım için teşekkür ederiz...........office programlar ve bir iki tema yuklendı bu lınten word excell ve pdfgoto ındırebılırsınız 2 tanede tema var bnm faxotım nfs ıyı yuklemeler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bı tesekkurude cok gormeyın
nokıa c3 te ekran parlaklığını ayarlayamıyorum yardım edin lütfen
Nokia c3 ile birlikte gelen Opera Mini tarayıcısı yıllar önce çıkmış eski versiyonlardan birisi.. Telefonuma yeni 5.1 mini tarayıcıyı yükledim ancak bunu varsayılan olarak ayarlama şansım yada varsayılan tarayıcımı güncelleyip yenileme şansım yokmu ? Uygulamalara ulaşmak için Menu -> uygulamalar -> Eksta -> Koleksiyon derken uğraşmak yorucu oluyor, Ditek Internete girdiğimde neden Yeni ve şık bir tarayıcı yerine eski kalas bir tarayıcı açılsın bu varsayılan tarayıcıyı naısl değiştirebilirim yada değiştirme şansım varmı ?
merhabalar.dün nokıa c3 cep telefonu aldım cepten nete cok yabancıyım...video görüntüleri için dediğiniz bolt programı oyunlara indi fakat simgesinde kilit işareti var ve açılmıyor sebebi nedir? cep telefonumu turkcell ana bayiden satın aldım kullandıgım operatör vadofone uyarlı değil ne yapsam msn prgramlarını açamıyorum.turkcell httı taktıgımda ise msn peogramı çalışıyor.hattımı değiştirmeden vodafoneden msn kullanamazmıyım..o sohbet bölümündende açamadım.yardımcı olursanız sevinirim..
merhabalar.dün nokıa c3 cep telefonu aldım cepten nete cok yabancıyım...video görüntüleri için dediğiniz bolt programı oyunlara indi fakat simgesinde kilit işareti var ve açılmıyor sebebi nedir? cep telefonumu turkcell ana bayiden satın aldım kullandıgım operatör vadofone uyarlı değil ne yapsam msn prgramlarını açamıyorum.turkcell httı taktıgımda ise msn peogramı çalışıyor.hattımı değiştirmeden vodafoneden msn kullanamazmıyım..o sohbet bölümündende açamadım.yardımcı olursanız sevinirim..
bu telefonun hafıza kartına nasıl ulasıyoruz cozemedım. yardımcı olursanız sevınırım...
Selam arkadaşlar benim telefonla ilgili soyle bir problemim var. Evden wlan üzerinden rahatlıkla nete girebiliyorum fakat iş yerinden girmek istediğimde wirelessı bulup bağlandığı halde nete giremiyor. Bulunan wlanın ayrıntılarına baktığımda DNS adresini *.*.*.*2 alması gerekirken *.*.*.*5 alıyor. Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
hafıza kartı micro sd mi ve nasıl takılır??
- Modemle alakalı bir sorun olabilir.. arada sırada PClerdede DNS sorunları oluşuyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?