golgepanik
Üye
walla bilmiom kardeş ben vodafone kampanyadan aldım opera var adres çubuğundan giriomYa bende bir şey sorucam ben media markttan aldım vodafon genel dağıtıcıssymış.
Benim telimde adrese git yok ve ben turkcell kullanıyorum müşteri hizmetlerini arıyorum turkcelle özgü testlere girmesi gerekiyomuş ne zmn teste tabi tutulur dedim sitemizden takip edin dediler bu vodafondan alanlardada bölemi adrese git yok yada sadece bndemi öle çnkü arkdsm intten sipariş etmiş onda var ve o.facebook.com a girebiliyo bende yok acaba vodafondan alanlarda bu sorun warmı??
arkadaslar telim şimdi geldi, öncelikle forumu ii takip ettiğim için hemen orjinalinde gelen hafıza kartımı fat formatından fat32 formatına getirerek yeniden biçimlendirdim.AYARLAR-TELEFON-TEL.GÜNCELLEŞTİRMELERİ-MEVCUT YAZILIM BİLGİLERİ dediğimde karşıma çıkan tel.bilgileri ise
V 07.20
29.10.2010
rm-614
(c) Nokia
oldu buna göre benim servisten gelen telin yazılım versiyonu 07.20 mi yani?
ewet hafıza kartıma attığım mp4 kliplerimi seyretmeye başladım....hemde tam ekran yaparak..
ilk klipte hiç takılma yok..hatta seste ve görüntüde duraksama bile yok..
ikinci ve üçüncü kliplerde de sorun yok donma olayı bitmiştir..arkadaslar hafıza kartlarını fat32 ye biçimledikten sonra hala donma problemi varsa telefonunuz ne yazıkki servise yeni yazılım yüklenmesi için verilecek demektir. ben bayramdan sonraki ilk pazartessi göndermiştim.anca bugün geldi..konu ile ilgilenen tüm arkadaşlara şimdiden saygılar..
Ya bende bir şey sorucam ben media markttan aldım vodafon genel dağıtıcıssymış.
Benim telimde adrese git yok ve ben turkcell kullanıyorum müşteri hizmetlerini arıyorum turkcelle özgü testlere girmesi gerekiyomuş ne zmn teste tabi tutulur dedim sitemizden takip edin dediler bu vodafondan alanlardada bölemi adrese git yok yada sadece bndemi öle çnkü arkdsm intten sipariş etmiş onda var ve o.facebook.com a girebiliyo bende yok acaba vodafondan alanlarda bu sorun warmı??
yabide ebuddyi açtım.. ama hotmail.com dan başkası ile giriş yapılmıyormu.. benim adresin sonu @hotmail.com değil bunu nasıl ayarlıcam..
Alıntı: darkcontes göndermiş. >
-sizinde sorununuzu anlamadım.. eğer wap ayarlarını manuel olarak yaptıysan girmesi lazım.. bende turkcell kullanıcısıyım 0.facebook.comdan çıkmıyorum..
Sorunumu söle sölim ben media markttan aldım 0.facebook.com a girebilmem için adrese git olması gerekio ama bnm telimde yok. Arkadaşım aynı telefonu internetten almış onda adrese git falan war. O 0.facebook.coma girebilio bn giremiyorum bide siz nerden aldınız intten mi yoksa mağzadan mı ??
ee bide manuel nasıl yapıcam bi yardımcı olsanız
Unutmadan sölim bnde internet ayarlarıda yok
senın soruların defalarca soruldu sana cozum olarak bloga gırmenı onerıyorum ımzamda lınk var butun sorularının cvbı orda var he unutmadan bırısı v 4,70 cıkmıs demıs ole bı sey yok daha henuz cıkmadı
bende sorun yok.
Hotmail.com.tr benim Msn.
Msn-feysbuk calisiyor
telinin ana menüsünde OVİ sekmesine girince ovi programlar sitesi açılacak bu sitrenin uygulamalar sekmesine girince orada opera nın yeni sürümü var onu kolaylıkla indirip kullanabilirsinAlıntı: darkcontes göndermiş. >
-sizinde sorununuzu anlamadım.. eğer wap ayarlarını manuel olarak yaptıysan girmesi lazım.. bende turkcell kullanıcısıyım 0.facebook.comdan çıkmıyorum..
Sorunumu söle sölim ben media markttan aldım 0.facebook.com a girebilmem için adrese git olması gerekio ama bnm telimde yok. Arkadaşım aynı telefonu internetten almış onda adrese git falan war. O 0.facebook.coma girebilio bn giremiyorum bide siz nerden aldınız intten mi yoksa mağzadan mı ??
ee bide manuel nasıl yapıcam bi yardımcı olsanız
Unutmadan sölim bnde internet ayarlarıda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?