lcax31
Üye
her Mesajın Sag Ustte Numarası var.
*Mesaj No 425 veya 428 i Oku
*435 de olabilir ucretsiz facebook
*prom Oyun Soru cevap icin C3 Blog mevcuttur.(imzama Bakın veya
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıziyi gunler
Tema icin Mobile9 sitesi var.
Sag ustten önce c3 secmen gerekli sonra Gallery denThemes
merhaba arkadaşlar bende bu telefonu almak istiyorum ama 2 sorun olacak kullanan arkadaşlara, daha önce sorulduysa kusura bakmayaın 47 sayfayı hepsini okuyamadım
ilk sorum; bu telefon ile .doc .exl vb. uzantılı office dosyalarını açabiliyor muyuz?
ikinci sorum ise; genelde cepten facebooka girenler facebooktaki videoları falan açamıyorlar, acaba bu telefon ile açılabiliyor mu?
şimiden Teşekkürler.
Yardım İçin Sağolasın kardeşim Yalnız 0.facebook sorunumu hala çözemedim.
Şöyle izah edeyim;
Avea hat kullanıcısıyım ve 0.facebook a bağlanırken operatörünüz bu internet sitesini desteklemiyor diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim detaylı bir yardımda bulunursanız sevinirim.
Tekrar teşekkürler
İyi Forumlar
ben yardımcı olamaya çalışayım... office türlerini açan program varmı bilmiyorum.. araştırmak lazım kendi orjinali açmıyor maalesef... ama facebook ve youtube taki videolar için boltbrowser adlı program ile sorunsuz şekilde izlenebiliyor videolar...
Valla aveanın wap ayarlarını yaptıysan.. opera tarayıcısı açmıyor... onun için şölebi yöntem var ben turkcellde kullanıyorum... aşağıdaki yaparsan olabilir sanırsam... ama www koyma başına...
Menü > Müzik > Müziğim > Seçenek > İndirilenler > Adrese git'e girip oraya 0.facebook.com yazıp ulaşırsınız daha sonra adres ve şifreyi girdikten sonra facebook ana sayfasında iken seçenek deyip web servislerine ekle diyeceksiniz.İşlem tamamdır.
Kolay yoldan bir daha girmek için Menü > İnternet > Web servisleri >facebook ana sayfa.
olay budur... nokia standart tarayıcı ile bağlanıyor.. üstelikte çok hızlı bence... en azından türkçe... denemenizi öneririm..
Denedim Dostum olmuyor diyor ki 0.facebook.com sadece bazı operatorler tarafından destekleniyor. sizin operatörünüz desteklemiyor diyor.
ozaman müşteri hizmetleri ara sor.. aveadan kaynaklanan problemdir..
0.facebook için web servislerine gir yer imi ekle de url'ye 0.facebook.com yaz girer . ben hep böle giriyorum
Teşekkürler KenanK,
facebook videoları sorunsuz izleniyorsa bu sorunum daha dğrusu aklımdaki soru ortadan kalktı,
bide şu office dosyalarını açabiliyosak süper
sanırım samsung modellerinde böyle bir imkan var nokiada bir yolu bulunur inş yada program yapılır
tekrardan tşker kenan
quick office premier diye bişe varmış sanırım ama nerden indirilir işe yarar mı bilmiyorum
Arkadaslar video izlerken resimlerde dolasirken klasorden klosere dolasirken telefon resetleniyosa ilk olarak karti degistirin kartta sorun olabiliyo bite bicimlerken karti bem fat32 olarak bicimlendirdim sorun ortadan kalkti bilginize orjnal formati fat idi saygilar by_felix
kart bıcımlendırmesı nasıl oluo? onuda yazarsan sevırınım. cunku vıdeo ızlerken bendede reset oluor bazen. yenı kart alıcam bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?