ibo_Star
Üye
-
Konu Sahibi
-
sizce bu telefonu vodafone kampanyasındanmı alim yoksa normal mi alim?kampanyada midi her yöne felan paketlerinden birine abone olun diyor.ben turkcell kullanıcısıyım.kampanyadan yararlanmak için paketlerden birine abone olmak zorunlumu??
evetbide *#7370#ile format attım ki bu fabrika ayarlarına geri dön kısmı ile aynı.
3 * yes tuşu ve open tuşu ile formatı atamdım.bu sadece smbyan telefonlara ait bi özellikmiydi
arkadaşlar ben bugün vodafone a geçtim(150 dk sı aylık 15tl kampanyasına kaydoldum). nokia c3 ü de gördüm, beğendim. ordaki eleman 350 tl ye telefonu (kampanyasız) verdiklerini söyledi, o yüzden kampanyaya girmedim, telefonu pazartesi gitcem nakit alcam. yalnız kampanyasız telefonu direk satmaları bana biraz mantıksız geldi, telefonunu böyle alan var mı acaba? gittiğimde adam beni çaktırmadan 18 aylık kampanyaya felan sokmaya çalışır mı sizce
belki yazılmıştır ama okuyamadım tüm sayfaları özür dilerim şimdiden.benm telefonumda video izlenmyor.açtğmda donuyr ve aynı olay zaman zaman ftğrflardada oluyr.bazen telefonum öle kendlğindende donuyr,kndni kaptp açyr falan,napabilirim ?? bide demolu oyunları oynamak için napablrm 12 tl vermeden =) yardmlrnz için şmddn tşkkrler...
teşekkürler KenanK arkadaşım. siz acaba bursa media markttan mı aldınız. arada baya fiyat farkı varmış gidip ordan almak daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?