Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia c3-00
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reisati34
Üye
Cok saol kardesım adamsın bu uygulamayı yukleyınce garantı calısıyo dımı
- - - Eklendi - - -
Arkadasım bu uygulamayı pc yemı ındırıyoz yoksa telefonamı
dj.eric
Üye
pc ye
reisati34
Üye
Tmm ındırdıkten sonra telefonmı atıcaz
dj.eric
Üye
konuyu oku anlarsın
reisati34
Üye
Tmm saol
dj.eric
Üye
reisati34
Üye
Arkadasım bu uygulamayı kurunca usb kablosuyla telefonamı atıcaz
dj.eric
Üye
konuyu oku anlarsın
reisati34
Üye
Anlamadım pc den gırınca yaparım ama usb kablosuylamı atıcaz telefona bunu solesen yeter
dj.eric
Üye
ewet
reisati34
Üye
arkadaşım ben bu programı indirdim ama 2. olanı indiremedim hata veriyor bide sen kontrol edip bakarmısın olmassa bana başka programın linkini at indiririm
dj.eric
Üye
reisati34
Üye
Arkadasım napıyosun kafayı mı yedın
dj.eric
Üye
doğru düzgün mesaj at şikayet edicem ve ban lanıcaksın
reisati34
Üye
Sende dogru duzgun mesaj at nıye bıkmıs gıbı mesaj atıyosun kardesım sıkıldıysan eger cevaplamassın olur bıter ne uzatıyosun
dj.eric
Üye
badboy1352
Üye
arkadaşım senin ilk teman galeri bölümündeki temlar kısmındadır eski temaya dönünce yaparsın 10 aydır c3 kullanıyorum bir sıkıntı yok bence iyi bir telefon
TheLastWarrior
Üye
flash player sadece iphone ve androidler için geçerli alt segment telefonlar için geçerli değildir ayrıca garantiden felanda çıkardığı yok
reisati34
Üye
Arkadaslar bedava ınternete gırmek ıcın bı url varmıs onu yazdıgımızda google ye gırıyomus avea hatları ıcın nasıl yapıyoruz o ısı bılen varsa anlatabılırmı acaba
dj.eric
Üye
yeni konu aç yoksa ban yiceksin konuyla alakasız olduğu için