Nokia Bluetooth Kulaklık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JustADreamer

JustADreamer

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Bluetooth Kulaklık
Arkadaşlar bluetooth kulaklık alacağım C6-01'e . Forumu araştırdım Bh-505 ile Bh -503 arasında kararsız kaldım . Yorumlar çok yakın . Söyle ki aradığım özellikler
Saçlarım uzun olduğu için zırt pırt kaymayacak
Otobüste -malum belediye otobüslerinin motorunu dinliyoruz- beni bu sesten kurtaracak
Çevreyi rahatsız etmeyecek bir kulaklık olmalı . Bh 505 mi 503 mü ? Birde S^3 kullanıcıları değerlendirsin bakalım :)
Konu forumda mevcut demeyin forumu okudum hala kararsızım :) Birde iki saatim günde , otobüste geçiyor çoğunluğu ayakta olmak üzre :)
o

• Beğen
Tepkiler: djemre1899

Uruloki

Uruloki

Üye
bh-505 kullanıyoru öneriyorum etrafı duymanın ve motor sesiyle rahatsız etmenin imkanı yok

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen al 505 i bn kullanıyom tawsiyede ederim

JustADreamer

JustADreamer

Üye
    Konu Sahibi
pekş beyler konfor olarak kulaktan kayıyor mu

SilentOne

SilentOne

Üye
yoo kaymıyor

TheMadness

TheMadness

Üye
505 iyi

oscartiger

oscartiger

Üye
bh-505 i ben de almayı düşünüyorum. eskişehir nokia shop da kalmamış ve yeni ürünlerden dolayı bir daha gelmeyecekmiş. bimekste de tükenmiş. arkadaşlar nerden bulabilirim? eğer satmayı düşünen arkadaş varsa 2. el ya da sıfır farketmez talibim. böyle bi arkadaş varsa özelden yazarsa sevinirim.

nigzes1907

nigzes1907

Üye
bh 505 süper bir ürün kesinlikle dısarıdan ses alma derdi filan yok bas olayı çok net çok memnunum harika bir kulaklık ama araba kullanırken kullanmayın çünkü hiçbirsey duyulmuyor dışarıdan gelen

gitavist

Üye
bende de bh505 var sesi güzel kullanımı çok kolay rahat ve gayet fonksiyonlu arama tusuna basarak kulaklık üzerindeki bir süre dış seside dinleye bilirsin ki dış sesi çok güzel yükseltip sana sunuyo benim için tek sorunu kulağa taktığımızda ki beyaz uçları geniş tıpalar sesi azaltıyor ufak tıpalar sesi netleştirip çoğaltıyor ama uzun süre müzik dinlemede çok feci kulak ağrısı yapıyor :s

----------Eklendi @ 12:55:35 ---------- Yazıldı @ 12:52:35 ----------

satın almak isteyen arkadaş ne kadar düşünüyorsun :)

Aege

Aege

Üye
Bende aynı kararsızlığı yaşamıştım 505 ve 503 arasında.Tercihimi 503'ten yana kullandığıma pişman oldum açıkçası.Çünkü nerdeyse bir hoparlör gibi dışarı ses veriyor.Dışarıdan gelen sesleri de çok duyuyorsunuz.Ayrıca hiç konforlu değil.Çok ağır olduğu için kulağı ağtıtıyor.Şimdilerde 505 almak istiyorum.Bugün Isparta Nokia shopta gördüm bir tane ama 200 tl ydi.Sizce 200 tl pahalı değil mi ?

dekor67

dekor67

Üye
bend jabra clïpper var inanin arkadaslar isinin dehasi mukemmem cekis duz ortamda 20 mt buluyor.ses super sarj 8 muzik

Uruloki

Uruloki

Üye
bend jabra clïpper var inanin arkadaslar isinin dehasi mukemmem cekis duz ortamda 20 mt buluyor.ses super sarj 8 muzik

BH-505 de 25 mt yi görüyor düzde ve 10 saatin üzerinde şarjı gidiyor

joe_cenk

joe_cenk

Üye
bh-505 Tabiki

dekor67

dekor67

Üye
fıyatı n kadar 505 in

----------Eklendi @ 19:29:25 ---------- Yazıldı @ 19:25:01 ----------

arkadaslar 160 tl verıpte 505 almak nerde 60 tl veripte jabra almak nerde hem jabra daha kıbar ve bluethot uzerıne calısıyor usb den şarj oluyor kulaklıgı dgşıyor bence jabra clipper dıyorum arada ucurum fıyat farkı var kalıtemı bence aynı

----------Eklendi @ 19:34:09 ---------- Yazıldı @ 19:29:25 ----------

hatta dogubank ta garantısız 40 tl al memnun kalmazsan gel yanıma zaten nokıa herşeyı pahalı ya gecenler de yedek batarya alayım dedım media mark a gıttım bılın bakalım ne kadar 180 tl ya bu ne dedım muşterı temsılcısını cagırdım bunlar nokia dan gelıyor ondan pahalı dedi duşunsenıze 3 tane batarya alacgna gt telin sıfırını al daha ıyi yuh artık

TeAmo42

TeAmo42

Üye
bh 505 benimde hayalim kısa zamanda :D

79mm79

79mm79

Üye
arkadaşlar geçen forumda bir arkadaş bh 505 i ebaydan 30 dolar civarı bir fiyata almıştı. Almak isteyen arkadaşlarada yardımcı olurum demişti. Telefondan giriyorum konuyu bulamadım şimdi. İsterseniz oraya bir göz atın. Bence ebaydan baktım. Yanlış hatırlamıyorsam 26 dolardı. Ama ebaycan hiç alışveriş yapmadığım için korktum açıkçası :)

Aege

Aege

Üye
Ucuz olanlara aldanmayın arkadaşlar.Onlar Çin,Hong Kong gibi ülkelerden gelen dış görünüşte aynı ama teknik özellikler ve kalite olarak daha düşük cihazlar

cardanadam

cardanadam

Üye
:allalla:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...