shanol28
Üye
valla hocam ben evde dinlerken son seste dışarıya ses verio hatta kardeşim bazen rahatsız oluo durumdanbilgiler için çok teşekkür ederim.Şunu merak ediyorum ; mesela ben otobüsteyken yanımda oturan kişiye BH-503 ile son ses müzik dinlerken ses gider mi ? Kulak içi kulaklıklarda böyle bir sorun olmuyor çünkü. Ve birde BH-503 sizi araba kornaları ve sokak seslerinden kulak içi kulaklıklar kadar soyutlayabiliyor mu ? Eğer bunlara da evet derseniz yarın BH-503 siparişi vereceğim![]()
ama yolda sokakta yani gürültülü ortamda pek farketmiyo.birde kulaklığın kafana iyice oturması lazım çok küçük ya da büyük kafası olan birisini rahatsız eder ama dene bi yerde bulabilirsen rahatsız etmezse alırısın ama gerçekten güzel kulaklık yatarken kullanılmıo pek sağa sola dönemiosun ama 505 çok acayip duruyo benim fikrim tabi eğer almayı düşünürsen meşhur honkong sitesinden replikasını al bence 250 lira vermek yerine 25 dolara alısın 3 hafta kargo beklerim diyosan
.. Bh 503ün ses kalitesinin, 505 e göre çok daha üst düzey olduğundan şüphen olmasın.. Kulağa kaplayan kısmı tamamen sünger, sadece kulağının arkası için bi alışma süreci gerekebilir.