Nokia shop şişli

Sponsorlu Bağlantılar

kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi
Nokia shop şişli
selam arkadaşlar.

bu sıralar bisiklet sürmeye merak saldım. kendime orta halli bir bisiklet ve bisiklet ekipmanlarımı aldım. çinden lumia 920 için bisiklet tutucusu siparişi dahi verdim(gelmesini bekliyorum kargoda). fakat fark ettim ki birşey eksik. bisikletle trafiğe çok yakın gezerken telefonum çaldığında elim ayağıma dolaşıyor. telefonun kutusundan çıkan kulak içi silikon kulaklıklarda benim için oldukça rahatsız edici. birden aklıma geldi eskiden kullandığım 5800 dan beri aklımın bi köşesinde yer edinmiş olan kulaklık nokia bh-503 bluetooth kulaklık. gerek müzik gerek bisiklet kullanımında sağlayacağı rahatlık için bence biçilmiş kaftan. fakat internetten yaptığım araştırmalarda çok fazla çin malı üretiminin olduğunu gördüm. ki orjinalmişçesine 59 - 60 hatta 79 - 90 tlye satmaya çalışıyorlar (beatsin o çirkin kulaklıklarının bile replikası 15- 20 lira iken).

diyebilirsiniz, nokia shoptan alınan üründe çinde üretiliyor. en azından arkasında nokia shop garantisi olacak bu şekilde olursa benim düşüncemde bu. şimdi ise asıl sorunuma geliyorum. şişli yakınlarında eskiden cevahir içinde bi nokia standı vardı. gittim ve gördüm ki yerinde yeller esiyor. google dan yaptığım ufak araştırmada da rumeli caddesinde gösterilen yerde lokanta var(kısacası kapanmış).

işin özüne gelirsem. internetten baktığım kadarıyla gittiğim hiçbir adrese ulaşamıyorum. şişli, nişantaşı, beşiktaş civarında fiziksel olarak halen var olduğunu gören bilen duyan arkadaşlarım var mı nokia shopun. yada en azından kvkdır genpadır yada bilindik bir teknoloji mağazasıdır. buralarda bh-503 ü gören duyan bilen varsa bilgi verebilirse sevinirim. kulaklığı duymamış, modelini bilmeyen fakat denk gelip gözüne çarpmış olabilecek arkadaşlarım içinse görselini veriyorum :

not: 2. el olsun istemiyorum ama sanırım orjinal ve eksiksiz olduğu sürece 2. el satabilecek arkadaşların tekliflerine de açığım.

internetten almama sebebim ise. biraz obsesifim. çok mecbur kalmadıkça internetten alışveriş yapmayı sevmem. görüp temas edip öyle satın almak isteyen bi tüketiciyim.

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu ürünü ilk kez senden duydum ama bunu ne yapıp edip alacağım tam benlik

• Beğen
Tepkiler: kaltintop
kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi
müzik dinlemenin yanında telefon görüşmesine de izin vermesi büyük rahatlık gerçekten. ama piyasada dolanan replikalar gerçekten içime sinmiyor. yakın zamanda uzun yol planlarım var, bir an evvel bi nokia shoptan bulmam lazım.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben de bir Nokia shoplara bakınayım hatta olmadı direk nokia dan sordurayım mutlaka temin etmem gerek :D

kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi
hocam bulabilirsen bana da yer gösterirsen sevinirim :D nokia shop bulamıyorum ben ortalıkta. bende bakınmaya devam edeyim burdan yardımcı olabilecek bi arkadaş çıkmazsa en azından bulunca ben almak isteyen diğer arkadaşlara da yardımcı olurum :D

OozyStaw

OozyStaw

Üye
bilen gözü kullan :)

Lumiance

Lumiance

Üye
Cevahirdeki Nokia Shop kapanmış. Acı gerçeği ta 6 ay önce yeni lumialara bakmak için gittiğimde öğrendim. ben de gittim Marmara forumdaki Nokia shoptan aldım :)

kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi
Cevahirdeki Nokia Shop kapanmış. Acı gerçeği ta 6 ay önce yeni lumialara bakmak için gittiğimde öğrendim. ben de gittim Marmara forumdaki Nokia shoptan aldım :)

eyvallah hocam bugün iş çıkışı bi uğrayayım marmara foruma. umarım bulurum

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar benim 2 yıl önce aldığım bir stero bluetooth kulaklık. Ben 140 liraya almıştım sanırım 2 yıl oldu. Kutusundan şarj aleti ve boy boy kulak içi yedek slikonları çıkıyor. Ses kalitesini çok beğeniyorum. Hafif ve çok uzun süre kullanmazsan baş ağrısı yapmıyor. Müzik dinlemek, video izlemek yada sesli arama veya görüşme yapmak mümkün. Tek eksisi bluetooth kulaklıklarla hiç bir telefondan FM radyo dinleyemiyorsunuz. O da illaki anten görevi gören kablolu kulaklığa ihtiyaç duyması yüzünden. Ama bizim Lumialarda FM radioya zaten gerek yok o ayrı konu :)
Ürünü gitti gidiyorda 85 TL ye gördüm.

Ayrıca arkadaşlar burada gittigidiyordan bir ürün linki vermek sorun olur mu? Bazen bende olan bir ürünün benzerini görüp resim eklemek yerine direk link vermek isteyebilirim diye düşündüm.

alical33

alical33

Üye
inşallah bulursun dediğin gibi nette çok replikası var iyice araştır ancak baya eski bir model shoplarda varmıdır bilinmez

kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim 2 yıl önce aldığım bir stero bluetooth kulaklık. Ben 140 liraya almıştım sanırım 2 yıl oldu. Kutusundan şarj aleti ve boy boy kulak içi yedek slikonları çıkıyor. Ses kalitesini çok beğeniyorum. Hafif ve çok uzun süre kullanmazsan baş ağrısı yapmıyor. Müzik dinlemek, video izlemek yada sesli arama veya görüşme yapmak mümkün. Tek eksisi bluetooth kulaklıklarla hiç bir telefondan FM radyo dinleyemiyorsunuz. O da illaki anten görevi gören kablolu kulaklığa ihtiyaç duyması yüzünden. Ama bizim Lumialarda FM radioya zaten gerek yok o ayrı konu :)
Ürünü gitti gidiyorda 85 TL ye gördüm.

Ayrıca arkadaşlar burada gittigidiyordan bir ürün linki vermek sorun olur mu? Bazen bende olan bir ürünün benzerini görüp resim eklemek yerine direk link vermek isteyebilirim diye düşündüm.

bu modelde bi alternatif ancak dediğim gibi kulak içi kulaklıklar inanılmaz rahatsız ediyor beni. belki iğrenç bi durum olacak ama, sanki biri ıslak parmağını kulağıma sokuyormuş hissi uyandırıyo. :D o nedenle bh-503 daha uygun bana kalırsa.

inşallah bulursun dediğin gibi nette çok replikası var iyice araştır ancak baya eski bir model shoplarda varmıdır bilinmez

valla genel itibarda baktığım büyük teknoloji mağazalarında bulamadım. tim lere baktım stoklarını tarattım onlarda da yok. aslında çokta eski değil ama teknoloji ne hale geldi. dediğim gibi iş çıkışı bi marmara foruma uğrayıp bakıcam umarım bulurum.

Web Designer

Web Designer

Üye
:kop:

Takipçi Satın Al

Üst Alt