Bluetooth Stereo Kulaklık : Nokia BH-505 mi,BH-503 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
Bluetooth Stereo Kulaklık : Nokia BH-505 mi,BH-503 mü ?
Şu günlerde bluetooth stereo kulaklık arayışı içerisindeyim almaya en yakın olduğum model Nokia BH-505 fakat kullananlardan boyun kısmı ile ilgili sorun yaşadıklarını duydum.Bu yüzden kararsızlık içindeyim.Bu iki kulaklık arasında tercih yapmak istiyorum.Sizce hangisi ? (Başka önerisi olanlar varsa,söylerlerse memnun olurum)

Nokia BH-505

Özellikler:
-Arama reddetme,başlatma tuşu
-11 saat konuşma,8 saat müzik dinleme
-Sonraki,önceki müziklere geçme tuşu
-Ses ayarlama tuşu
-Play,stop tuşu
-36 gram
Fiyat : 114TL

Nokia BH-503

Özellikler:
-Arama reddetme,başlatma tuşu
-11 saat konuşma,11 saat müzik dinleme
-Müzik kontrol tuşları
Fiyat : 227TL

najanaja

najanaja

Üye
walla ben BH-503 aldım pişmanda deilim gerçekten ses kalitesi mükemmel hem kulaklıkta tuş olmasıda güzel teli eline almana gerek kalmıyo. Fakat bu nasıl bi fiyat yaw ben baya iyiye almışım walla. Benim memlekette türkcell bayinde gördüm bi baktım 50 tl bedava geldi hemen kaptım yoksa az kalsın internetten 150 tl ye alacaktım.

Jerkez38

Jerkez38

Üye
banada pahalı geldi :S

muratvemine

muratvemine

Üye
Paran varsa Nokia BH-503 al derim benn, nedeni ise almışken iyisini almak gerekir dostum :D

Uruloki

Uruloki

Üye
iyisimi bh-505 canım var ses klitesi süper vlear bass stereo teknolojisi, nfc, sonra çok hafif kulağında hissetmiyorsun ve kulakiçi olduğu için dışardan hiç ses gelmiyor yani sessiz bile dinlesen hiç ses gelmiyor yani sonuç bh-505

ultrayer6

ultrayer6

Üye
bh-505 tabiii ki.bass var + gürültü önleme var ses de çok daha kaliteli----------Eklendi @ 19:31:20 ---------- Yazıldı @ 19:28:47 ----------
Paran varsa Nokia BH-503 al derim benn, nedeni ise almışken iyisini almak gerekir dostum :D

almışken iyisini al hee.

pahalı diye iyisi diyorsun, gürültü önleme yok, bass yok.

ben bu adama iphone 4 mü galaxy s2 mi desem, iphone 4 daha pahalı diye "almışken iyisini al iphone 4 al" der.

Kedi Yavrusu

Üye
baslı kulaklık + nfc var 503 derim ben Edit. Pardon 505 diyecektim

m542tf

m542tf

Üye
bh 505

Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
Almışken iyisini alayım tabi ama 503'ün 505'ten üstün bir yanını göremedim.505 daha yeni bir kulaklık olduğu için daha ileri özellikleri var.Mesela gürültü önleme,kulak içi olması dolayısı ile dışarıdan ses almama,çok hafif ve ergonomik olmak gibi.Ayrıca 503'teki müzik kontrol tuşları 505'te de var.Parası sorun değil şu an 200TL param var biraz daha koyup 503'te alabilirim ama 505 daha iyi gibi banayor bana

----------Eklendi @ 20:36:46 ---------- Yazıldı @ 20:32:52 ----------

Ben aslında 505'e karar verdim ama boyun kısmı oturmadığı için rahatsızlık veriyor diye duydum.Kafam karıştı.Acaba doğru mudur ?

Uruloki

Uruloki

Üye
ya boyun kısmını oturtman için kulaklığın silikonunu iyi seçmen lazım zaten 6 adet geliyor yanınds bende yaşadım o sorunu fakat kendime göre olanını bulınca sanki beynimin içindeymiş gibi oldu ses çünkü rahat ve hafif kulaklık

Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
Galiba BH-505 alacağım :)

deadlydesire

deadlydesire

Üye
arkadaşım bende bluezen var bsh-25 emin ol daha iyi ses kalitesi hemde çok daha uyguna:) nokia çok pahalı :) daha şık dursun istiyosanda bsh-35 modelini tavsiye ederim ;)

Heil__

Üye
Merhaba.. Nokia BH 505 ve Bh 503'ün ikisini de kullandım, en sonunda 505 i sattım.. İkisinin artı ve eksilerini özetleyebilirim sanırım
Bh 505 son derece hafif bir kulaklık.. varlığı ile yokluğu anlaşılmıyor.. ancak kulak içi olan kulaklıklar, siz hareket halindeyken yerinden rahatlıkla oynuyor ve ses kalitesi olarak sıkıntı yaratabiliyor.. sesi de çok üst seviyede "kesinlikle" değil.. Ama yeterli tabiki.. konuşurken gürültüyü elimine etme olayını da test etmek için ikisiyle aynı kişiyi arayarak konuştum.. Ancak karşı taraftaki arkadaş hiçbir fark olmadığını söyledi.. gürültülü ortamlarda dahi.. sadece 503 kullanırken kendi sesini duyduğunu söyledi ve bunu da sesi azıcık azaltarak hallettim..
Bh 503 ün ses kalitesi kesinlikle 505 ten daha iyi... ve ses seviyesi de yüksek... her iki açıdan da tatmin edici. telefon konuşmalarında da hiç problem yaşamıyorum... Ve bu yüzden şu an Bh 503 ü kullanıyorum ve son derece de memnunum..
BH 503 ün en büyük eksisi ise ağır bir kulaklık olması.. ben alıştım, sorun yaşamıyorum ama başlangışta kulağımın arkası biraz acıyordu.. Ama kulaklığı takınca ağırlığı hissediyorsunuz...
Bir de benim aldığım kulaklıktan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama, telefonu çantamda taşırken başımı sağa sola çevirdiğimde arada sırada kesilmeler olabiliyor.. Bu sıkıntıyı BH 505 de hiç yaşamadım..
Ama dediğim gibi, 503 kesinlikle daha kaliteli.. Şunu da ilave edeyim, büyük olmasına karşın 505 e göre kulakta çok daha şık duruyor.. bu benim ve etrafımdakilerin kanaati.. Ama hangisini alırsan al memnun kalacağını düşünüyorum..

----------Eklendi @ 21:26:19 ---------- Yazıldı @ 21:22:06 ----------

Bu arada şarj olayını dert ediyo musun bilmiyorum ama özelliklerinde yazandan biraz daha farklı diyebilirim... 25 saate kadar kesintisiz müzik dinleyebildiğimi hatırlıyorum BH 503 ile... Ama Çok da büyük bir problem değil açıkçası..

----------Eklendi @ 21:33:21 ---------- Yazıldı @ 21:26:19 ----------

Philips Bluetooth stereo headset SHB9001 / SHB9001WT/00

Türkiye'de var mı bilmiyorum ama bunu kullanan bir arkadaşım çok memnun.. istersen araştırabilirsin..

uribaju

uribaju

Üye
hangisinde nfc varsa onu tercih ederdim ama fiyatlarda bayagı yüksekmiş yani

n8_00

Üye
Hocam para biriktir biraz daha nokia bh-905 al bunları ezer geçer :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde bh-505 var manyak bişi yha bu arda onda nfc olduqun bilmiyodum :D

Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
905 alamam malesef :) şimdilik kulaklık için 500TL veremem.Yani o kadar param olsa bile vermem :D

SilentOne

SilentOne

Üye
500 tlmi naptın yha gider beat audio dr.dre monster pro dj alırım daha iyi

shanol28

shanol28

Üye
arkadaşlar ben daha önce kablolu kulaklık kullanıyordum senneheiser marka taç kulaklıklardan.daha sonra nokia bh 503 e baktım ancak fiyatı o zamanlarda çok pahallıydı alamamıştım sonra bir arkadaşım site adı vermek yasaktır diye vermiyorum bir honkong sitesinde replikası var kalitesi de oldukça iyi dedi.fiyatı çok düşüktü bende alalım ne kaybederiz kidedim aldım.orjinali ile karşılaştırma fırsatım oldu.ki fark yok ne malzeme ne de ses kalitesi olarak bh 505 tasarım olarak pek hoş değil test etmedim ama arkadaşların dediği gibi 905 çok dehşet duruyor.malesef pahalı çok profesyonel birşey düşünmüyorsan kesnlikle replika bh 503 tavsiye ederim 25 dolar fiyatı var bazı uyanıklar ünlü iki alışveriş sitelerinde 70 e falan satıyorlar bence dene derim ben çok memnunum.hem laptopta film izlerken hem n8 de çok deli ses veriyo.i phone a fln da bağladım kolay eşleşiyor samsung cihazlarda sorun yapıyor sadece görünümü de harika :yuru

Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba.. Nokia BH 505 ve Bh 503'ün ikisini de kullandım, en sonunda 505 i sattım.. İkisinin artı ve eksilerini özetleyebilirim sanırım Bh 505 son derece hafif bir kulaklık.. varlığı ile yokluğu anlaşılmıyor.. ancak kulak içi olan kulaklıklar, siz hareket halindeyken yerinden rahatlıkla oynuyor ve ses kalitesi olarak sıkıntı yaratabiliyor.. sesi de çok üst seviyede "kesinlikle" değil.. Ama yeterli tabiki.. konuşurken gürültüyü elimine etme olayını da test etmek için ikisiyle aynı kişiyi arayarak konuştum.. Ancak karşı taraftaki arkadaş hiçbir fark olmadığını söyledi.. gürültülü ortamlarda dahi.. sadece 503 kullanırken kendi sesini duyduğunu söyledi ve bunu da sesi azıcık azaltarak hallettim.. Bh 503 ün ses kalitesi kesinlikle 505 ten daha iyi... ve ses seviyesi de yüksek... her iki açıdan da tatmin edici. telefon konuşmalarında da hiç problem yaşamıyorum... Ve bu yüzden şu an Bh 503 ü kullanıyorum ve son derece de memnunum.. BH 503 ün en büyük eksisi ise ağır bir kulaklık olması.. ben alıştım, sorun yaşamıyorum ama başlangışta kulağımın arkası biraz acıyordu.. Ama kulaklığı takınca ağırlığı hissediyorsunuz... Bir de benim aldığım kulaklıktan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama, telefonu çantamda taşırken başımı sağa sola çevirdiğimde arada sırada kesilmeler olabiliyor.. Bu sıkıntıyı BH 505 de hiç yaşamadım.. Ama dediğim gibi, 503 kesinlikle daha kaliteli.. Şunu da ilave edeyim, büyük olmasına karşın 505 e göre kulakta çok daha şık duruyor.. bu benim ve etrafımdakilerin kanaati.. Ama hangisini alırsan al memnun kalacağını düşünüyorum.. ----------Eklendi @ 21:26:19 ---------- Yazıldı @ 21:22:06 ---------- Bu arada şarj olayını dert ediyo musun bilmiyorum ama özelliklerinde yazandan biraz daha farklı diyebilirim... 25 saate kadar kesintisiz müzik dinleyebildiğimi hatırlıyorum BH 503 ile... Ama Çok da büyük bir problem değil açıkçası.. ----------Eklendi @ 21:33:21 ---------- Yazıldı @ 21:26:19 ---------- Philips Bluetooth stereo headset SHB9001 / SHB9001WT/00 Türkiye'de var mı bilmiyorum ama bunu kullanan bir arkadaşım çok memnun.. istersen araştırabilirsin..
bilgiler için çok teşekkür ederim.Şunu merak ediyorum ; mesela ben otobüsteyken yanımda oturan kişiye BH-503 ile son ses müzik dinlerken ses gider mi ? Kulak içi kulaklıklarda böyle bir sorun olmuyor çünkü. Ve birde BH-503 sizi araba kornaları ve sokak seslerinden kulak içi kulaklıklar kadar soyutlayabiliyor mu ? Eğer bunlara da evet derseniz yarın BH-503 siparişi vereceğim :D

Üst Alt