Bluetooth Kulaklık Tercihi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

apof1s

Üye
    Konu Sahibi
Bluetooth Kulaklık Tercihi
Selamun aleykum bluetooth kulaklık almayı dusunuyorumda tavsiyeleriniz neler ?

ben bunları buldum:

1:

2:

3:

4:

hangisini onerirsiniz. bide ebay turkıyeye gonderim kaca patlar :)

qsaw

qsaw

Üye
linkler bakmadım ama kulaklık içeri gömülmek yani etrafı plastik bu sesin idari çıkmasını önlüyor.sanırım 702idi vede stereo olmasına dikkat et

haltie

haltie

Üye

öneririm bu modelide çok güzel ihtiyacın olduğunda takıyosun.titreşim var ve çift tel desteği aynı anda

apof1s

Üye
    Konu Sahibi
hepsinde stereo yazıyoda gittigidiyorda bh-503 un çakması var . ebaydakide çakmadr ama fiyatı 18 dolar cazip geliyo , kulaklık içinde 100 tl den fazla vermeyi dusunmuyorum

apof1s

Üye
    Konu Sahibi

öneririm bu modelide çok güzel ihtiyacın olduğunda takıyosun.titreşim var ve çift tel desteği aynı anda

bide kulak içi olmasaydı keşke beni cok rahatsız ediyo

3onur5

3onur5

Üye
ebaya bulaşma elektronik cihazlar konusunda öyle bi sorun yaşanıyormuş heralde gümrükte elektronik alet olduğu için

apof1s

Üye
    Konu Sahibi
ebaya bulaşma elektronik cihazlar konusunda öyle bi sorun yaşanıyormuş heralde gümrükte elektronik alet olduğu için

tuh fiyatlarda cok guzeldi :) 14 gun içinde gelmezse para iadesi var galiba

hakan_710

hakan_710

Üye
istersen bh-505 e bak kulak içi ve şık bi görünümü var hepsiburada da vardı ama şuan temin edilemiyomuş yine de sen bi bak

apof1s

Üye
    Konu Sahibi
kulak içi cok rahatsız ediyo ya yoksa samsung unkı guzeldi

yasin-48

Üye
ebaydaki ürünler dış ülkeden geliyor sizinde bilğiniz gibi dış ülkede teknoloji ucuz BH-503 BH503 ben bunu beğendim süper bi şeye benziyor

akula

akula

Üye

bunu almanı tavsiye ederim hem müzik dinlersin hemde ses çok nettir kullamdığım bi üründür

apof1s

Üye
    Konu Sahibi
ya ebay dan alışveris yapan olmadımı hiç?

yasin-48

Üye
ben değil de bi arkadaşım oldu ne oldu ki

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye

1 senedir kullanıyorum.Müzikte dinleyebiliyorum tavsiye ederim.

haltie

haltie

Üye
Bende de jabra var ama mono o yuzden muzik dinlemek güzel olmuyor.

apof1s

Üye
    Konu Sahibi
urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/nokia-bh-503-bluetooth-stereo-kulaklik-sifir-47539088?pnv=1
ne diyosnz bu kulaklıga?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
ilk sayfada arkadaşın önerdiğinin ses kalitesi çok kötü staj yerimde vardı bi tane..

apof1s

Üye
    Konu Sahibi
gittigidiyordaki bh-503 ler hakkında bilgisi olan varmı

dreambutreal

Üye
madem hem kargo fiyatından çekiniyorsun hemde kaliteyi ariyorsun sana güzel bi tavsiyede bulunayim :) ürün budur :)
Kargo Ücreti yok - 10 gün içerisinde elinde orjinal nokia kutusu orjinal nokia şarj aletiyle birlikte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt