Bluetooth Stereo Kulaklık : Nokia BH-505 mi,BH-503 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

n8_00

Üye
350 diyorum daha jelatinleri üzerinde kutulu garantili pazarlık olur

shanol28

shanol28

Üye
nakite sıkışık olmasam hiç düşünmeden alırım hocam ama bi arkadaşa daha arıyordu söyleyeyim belki anlaşırsınız sağolun yinede

burada tartışan arkadaşlar için yine söylüyorum müzik ve film keyfi için en iyi seçim taç kulaklık bence kulakiçi falan hikaye bide 503 905 gibi bluetooth oldumu tadından yimezzz:aha:

Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
bence ne yap biliyor musun git bir mağazaya ikisinide dene
Antalya'da iki tane Nokia Shop var ikisindede iki kulaklıkta yok.Denemeyi çok istiyorum ama yok işte

----------Eklendi @ 02:02:21 ---------- Yazıldı @ 01:57:09 ----------

haydaraga81 arkadaşın dediği benimde kullandığım uzakdoğudan getirilen kulaklıklardan.sahibinden ve gg de 555 ten 70e kadar fiyatlar var ben 25 dolara aldım dealextremeden ki bu bahsettiğim türk sitelerinde ki ilanların kargo çıkış yerine bkarsanız onlarda da çin-honkong yazıyor.birçok yerden baktım araştırdım orjinali ile fiyat bakımından uçurumlar var arasında birebir denedim tasarım ve kalite olarak bi fark göremedim ses kalitesi de aynı replika mı değil mi kimse anlamış değil ama kaliteli 3 aydır kullanıyorum.eğer sahibinden veya gittigidiyordan alıcaksan kargo çıkış yerine özellikle dikkat et eğer dediğim gibi çin-honkong yazıyosa alma direk dealextremeden kendin al madem 3 hafta bekliceksin neden fazla para veresinki satanlarda ordan sipariş verip elleri ürüne değmeden sana yönlendirip para kazanma peşindeler ha elinde olup 3 4 güne yollayan varsa al beklemek insanın canını sıkan bidurum çünkü.ama bh 503 al ya da alabiliyorsan bh 905 al derim ben N8-00 kardeş fiyat nedir bh 905 için bende 503 var 905 çok deli duruyo ama fiyatta bişey dersen alırım :islik
benim gittigidiyordan bulduğum 503'ü adam aynı gün kargoya verecek ama yurtdışından getirttiklerini ve normalde kutu içeriğinde bulunan kulaklık torbası içinde yok dedi.o yüzden vazgeçtim almaktan

----------Eklendi @ 02:03:27 ---------- Yazıldı @ 02:02:21 ----------

nokia shop'a 503 siparişi verdim 2-3 güne kadar geleceğini söylediler

shanol28

shanol28

Üye
Antalya'da iki tane Nokia Shop var ikisindede iki kulaklıkta yok.Denemeyi çok istiyorum ama yok işte

----------Eklendi @ 02:02:21 ---------- Yazıldı @ 01:57:09 ----------

benim gittigidiyordan bulduğum 503'ü adam aynı gün kargoya verecek ama yurtdışından getirttiklerini ve normalde kutu içeriğinde bulunan kulaklık torbası içinde yok dedi.o yüzden vazgeçtim almaktan

----------Eklendi @ 02:03:27 ---------- Yazıldı @ 02:02:21 ----------

nokia shop'a 503 siparişi verdim 2-3 güne kadar geleceğini söylediler

ne kadar nokia shop ta

Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
227,99 tl

Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler hepinize bilgiler için.sayenizde BH-503'ün ses kalitesinin daha iyi olduğunu öğrendim ve 505'ten vazgetim.umarım pişman olmam

Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
Bir soru daha.503'ün kulak kısmındaki sünger yırtılsa veya koşarken ter falan falan olsa yıkama veya değiştirme gibi bir imkanım var mı ?

shanol28

shanol28

Üye
Bir soru daha.503'ün kulak kısmındaki sünger yırtılsa veya koşarken ter falan falan olsa yıkama veya değiştirme gibi bir imkanım var mı ?
pek sanmıyorum süngerin yırtılacağını oynaman lazım yıkama olur mu elektroniğe? ama orjinal aldığın için servis desteğinden dolayı süngerini fln bulursun bişe olursa şimdiden hayırlı olsun doğru seçim :oke:

Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
yıkama derken belki sünger takılıp çıkarabiliniyordur diye dedim.teşekkürler

SilentOne

SilentOne

Üye
bn hala 505 diom tabi bn kulak içi sevdiqimden diyom süngerliler terletiqi kulaqımı :D

Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
terlediğinde çıkarırım :)

SilentOne

SilentOne

Üye
işte terlediqinde çıkartıyon bizde terleme olayı yok

Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
ama ses kalitesi daha iyi diyorlar

Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben BH-503 aldım ama kulağıma taktığım yeri çok ağrıtıyor.Sizce zamanla alışabilir miyim ?

rowel35

rowel35

Üye
Nokia BH-505 kullanıyorum diğerini de kardeşime almıştım. ama Nokia BH-505 ​ değişmem. koarken yürüyüş yaparken on numara; :)

alishx

Üye
iyimisiniz siz ya bh 503 70 lira ? buyrun bakabilirsiniz.

Tracy35

Tracy35

Üye
ben ebaydan 50 tl ye aldım Nokıa Bh-503 getirtirdim Sarji 1 hafta gidiyor Günde 4 veya 5 saat müzik dinliyorum inş memun kalırsın ben memunum

Burakkk250

Üye
biraz araştırdım da bu bh-505 c7 için uyumlu değil diyor nokia nın sitesinde.doğrumu acep ?

apof1s

Üye
urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/nokia-bh-503-bluetooth-stereo-kulaklik-tum-model-47998203?pnv=1

bu gercekmıııı ??

Üst Alt