Antalya'da iki tane Nokia Shop var ikisindede iki kulaklıkta yok.Denemeyi çok istiyorum ama yok iştebence ne yap biliyor musun git bir mağazaya ikisinide dene
benim gittigidiyordan bulduğum 503'ü adam aynı gün kargoya verecek ama yurtdışından getirttiklerini ve normalde kutu içeriğinde bulunan kulaklık torbası içinde yok dedi.o yüzden vazgeçtim almaktanhaydaraga81 arkadaşın dediği benimde kullandığım uzakdoğudan getirilen kulaklıklardan.sahibinden ve gg de 555 ten 70e kadar fiyatlar var ben 25 dolara aldım dealextremeden ki bu bahsettiğim türk sitelerinde ki ilanların kargo çıkış yerine bkarsanız onlarda da çin-honkong yazıyor.birçok yerden baktım araştırdım orjinali ile fiyat bakımından uçurumlar var arasında birebir denedim tasarım ve kalite olarak bi fark göremedim ses kalitesi de aynı replika mı değil mi kimse anlamış değil ama kaliteli 3 aydır kullanıyorum.eğer sahibinden veya gittigidiyordan alıcaksan kargo çıkış yerine özellikle dikkat et eğer dediğim gibi çin-honkong yazıyosa alma direk dealextremeden kendin al madem 3 hafta bekliceksin neden fazla para veresinki satanlarda ordan sipariş verip elleri ürüne değmeden sana yönlendirip para kazanma peşindeler ha elinde olup 3 4 güne yollayan varsa al beklemek insanın canını sıkan bidurum çünkü.ama bh 503 al ya da alabiliyorsan bh 905 al derim ben N8-00 kardeş fiyat nedir bh 905 için bende 503 var 905 çok deli duruyo ama fiyatta bişey dersen alırım![]()
Antalya'da iki tane Nokia Shop var ikisindede iki kulaklıkta yok.Denemeyi çok istiyorum ama yok işte
----------Eklendi @ 02:02:21 ---------- Yazıldı @ 01:57:09 ----------
benim gittigidiyordan bulduğum 503'ü adam aynı gün kargoya verecek ama yurtdışından getirttiklerini ve normalde kutu içeriğinde bulunan kulaklık torbası içinde yok dedi.o yüzden vazgeçtim almaktan
----------Eklendi @ 02:03:27 ---------- Yazıldı @ 02:02:21 ----------
nokia shop'a 503 siparişi verdim 2-3 güne kadar geleceğini söylediler
normal inşallah memnun kalırsın227,99 tl

pek sanmıyorum süngerin yırtılacağını oynaman lazım yıkama olur mu elektroniğe? ama orjinal aldığın için servis desteğinden dolayı süngerini fln bulursun bişe olursa şimdiden hayırlı olsun doğru seçimBir soru daha.503'ün kulak kısmındaki sünger yırtılsa veya koşarken ter falan falan olsa yıkama veya değiştirme gibi bir imkanım var mı ?