Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

Lobin12

Lobin12

Üye
Lumia 720 küçük bir güncelleme aldı.

Lobin12

Lobin12

Üye
hata düzelmeleri galiba5 dk sürdü

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yazılım güncellemelerinden mi aldın mağazadan mı geldi

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
yazıktır gerçekten kllanıcıları enayi yerine koyuyor resmen

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Nokianın yaptığı bu aptallık nedir anlam veremedim. 8.1 güncellemesinin lansmanı yapılacak bunlar hala güncellemeyi vermiyorlar. Ayıptır günahtır. Bu kadar insanı bu kadar bekletmek aşşağılamaktır...

• Beğen
Tepkiler: skynet
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
az önce apple mağazasına baktım..sosyal ağlar uygulamalarını açtım..neredeyse tamamı 28 şubat - 5 mart arası güncellemeler almış..keşke bizde de destek bu denli sıkı olsa..

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

skynet

Üye
620 black güncellemesi için oy kampanyası mı başlatsak acaba :D

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
620 black güncellemesi için oy kampanyası mı başlatsak acaba :D
Beyler hiç telefonun içindeki nokiaya geri bildirim den sıfır puan verip güncellemeyi istiyoruz yada black güncellemesini hala vermediniz diye yazdınız mı?

csH

csH

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
baya yazmıştım zamanında

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Verdim 2 voteyi :D
Beyler hiç telefonun içindeki nokiaya geri bildirim den sıfır puan verip güncellemeyi istiyoruz yada black güncellemesini hala vermediniz diye yazdınız mı?
Hocam neler dedim ama tınlayan yok malesef

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Verdim 2 voteyi :D
Hocam neler dedim ama tınlayan yok malesef
Valla tınlayan yoksa sende kasma şu saatten sonra yapacak tek şey ya hollanda romunu indirip kurmak yada sabredip beklemek. Hatta direk unutabilirsiniz black i aklıa şu da geliyor htc nin yaptığı gibi nokia da 620 ler için iptal mi etti acaba güncellemeyi. Belki de iptal etti direk 8.1 ile vereceklerdir tüm özellikleri yani gdr3+black+8.1 şeklinde tek bir güncelleme.

turbocore

turbocore

Üye
Arkadaşlar Türkiye Sürümünde Olanlar Nsu Dan Bakabilirmi Geldi Galba Nsu Ya :D

Üst Alt