Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

Bidds

Üye
Hollanda romunu kurup test etti 620 Tıklama uyandırma olayı gayet başarılı olmuş bölgeyi birleşik devletler yaparak shining template ile güzel bir arka plan da oturtunca keyfinden yenmedi aylardır bozuk kilit tuşum yüzünden kamera tuşuyla ekran açıp ekran kapanmasını da 30 saniye bakarak kullanan biri olarak hem kilitleme hem açma sorunumu bir günde çözünce yeniden ısındım telefona neyse, biz 620 kullanıcılarının ağzına bir parmak daha bal çalınmıştır OTA bekleyenler için sabretmeye değecek

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto

Warnings

Üye
Hollanda romunu kurup test ettim :) 620 Tıklama uyandırma olayı gayet başarılı olmuş :) bölgeyi birleşik devletler yaparak shining template ile güzel bir arka plan da oturtunca keyfinden yenmedi :) aylardır bozuk kilit tuşum yüzünden kamera tuşuyla ekran açıp ekran kapanmasını da 30 saniye bakarak kullanan biri olarak hem kilitleme hem açma sorunumu bir günde çözünce yeniden ısındım telefona :D.. neyse, biz 620 kullanıcılarının ağzına bir parmak daha bal çalınmıştır :D OTA bekleyenler için sabretmeye değecek :)
Alın Birde Bana Dersiniz Gülücük Koyuyon Diye Bir Kelimede 5 adet gülücük var @bulutsuzgece @papakudioflu :D

skynet

Üye
Yahu o değilde bugün nokia camera ile bir kaç resim çekeyim dedim çekmez olaydım çektiğim her resim sarımsı çıkıyor blackden önce böyle değildi :kirbac:

Warnings

Üye
Yahu o değilde bugün nokia camera ile bir kaç resim çekeyim dedim çekmez olaydım çektiğim her resim sarımsı çıkıyor blackden önce böyle değildi :kirbac:
Kamera Buharlaşmış Olabilir Kontrol Ettinmi :D

csH

csH

Üye

:hmmm bu arada başka pc ye taktım win8 yüklüydü yine 620 simgesi gözüktü:oke:

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
  • Beğen
Tepkiler: csH
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Blacki vermiyorlar diye blackli telefon alacağım :D

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Gereğinden fazla ifade kullanmayınız.Usluba dikkat ediniz.Alaycı uslup kullanmayınız.Bu ek kriterlere dikkat ettiğiniz sürece sıkıntı olmaz.
Forum Kurallarını Okuyunuz.

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll, OttomaN TigeR, PureFood ve 1 kişi daha
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bence tüm 620 kullanan arkadaşlar cihazlarını Bi üst model 720 yada 820 ile değiştirsinler bir nevi protesto etmiş oluruz Black güncellemesi verilmeyen Bi cihaza kim bilir 8.1 ne zaman verilir yada Black es geçip 8.1 i en erken onlara mı verirler bu neya 520,720,920 ve 1020 kullanıcısı olarak 620 ye hala gelmemesi benim bile zoruma gidiyor.
650 700 tl ye alınan teli 300 350 ye satıp üzerine para verip bir üst model almak protesto olmaz. Firmanın işine daha çok gelir. Cihaz satışı yapar bu vesile ile. En güzel protesto inadına sosyal medyada Nokia ve Microsoftu eleştirmek olur.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, skynet ve Mia Alfanso
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
650 700 tl ye alınan teli 300 350 ye satıp üzerine para verip bir üst model almak protesto olmaz. Firmanın işine daha çok gelir. Cihaz satışı yapar bu vesile ile. En güzel protesto inadına sosyal medyada Nokia ve Microsoftu eleştirmek olur.
doğru orasını düşünmedim sonuçta 620ler satılmış gözüküyor haklısınız

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye

600 tl lik telefonu 250 ye satmakta koyuyor be abi

• Beğen
Tepkiler: ademoz05, Aybin.Kilic ve Heimdalll

skynet

Üye
Preview for Developers uygulamasını kurdum şimdi bir güncelleme geldi :) Bu neyin nesi ?

Son düzenleme:
beats

beats

Üye
Preview for Developers uygulamasını kurdum şimdi bir güncelleme geldi :) Bu neyin nesi ?
PfD i kurunca gelen güncelleme, sanırım güncelleme önizlemelerini alabilmek için gerekli.

• Beğen
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bize hala yok

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
csH

csH

Üye
Gelmedi mi hala

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Rainesto

Rainesto

Üye
bu cumaya kadar gelse bari

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll ve Dexter Morgan

Üst Alt