Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberNokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)
Hmm Finlandiya'da bütün cihazlar Black güncellemesini almış gözüküyor. Sen anavatanına ver diğerlerini sallama gel Nokia buraya konuşcaz Hmm Finlandiya'da bütün cihazlar Black güncellemesini almış gözüküyor. Sen anavatanına ver diğerlerini sallama gel Nokia buraya konuşcaz
aynen hollandaya da verdiler mısır taraflarına da verdiler bizi unuttular
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
csH
Üye
-
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
carew89
Üye
lumia 520 ile
skynet
Üye
Şu black bir an önce gelse de şöyle 620'ciler olarak güzel bir poz versek konu kapanmadan
@csH Bu arada sanırım ben romu değiştirdiğim için telefonun simgesi değişti çünkü farklı pc'ler de de denedim aynı
Şu black bir an önce gelse de şöyle 620'ciler olarak güzel bir poz versek konu kapanmadan
@csH Burada sanırım ben romu değiştirdiğim için telefonun simgesi değişti çünkü farklı pc'ler de de denedim aynı
black
blac
bla
bl
b
bl
bla
blac
black
psikolojim bozuldu
Aybin.Kilic
Üye
Tüm Lumia 620 sahiplerine (ben de dahilim) bu şarkıyı armağan ediyorum.
Göksel Sabır sabır ya sabır))
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nokia seni de unutmadım rahat ol senin de şarkın gelecek birazdan..
Nokia için de Tu Allah Belanı Versin Cafer (Nokia) türküsü geliyor
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Son düzenleme:
cesurpolis61
Üye
bence tüm 620 kullanan arkadaşlar cihazlarını Bi üst model 720 yada 820 ile değiştirsinler bir nevi protesto etmiş oluruz Black güncellemesi verilmeyen Bi cihaza kim bilir 8.1 ne zaman verilir yada Black es geçip 8.1 i en erken onlara mı verirler bu neya 520,720,920 ve 1020 kullanıcısı olarak 620 ye hala gelmemesi benim bile zoruma gidiyor.