Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

Heimdalll

Heimdalll

Üye
başka gelen ülke yok mu

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
hala yok

Rainesto

Rainesto

Üye
Bugün 20:00 diyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

kursat99

kursat99

Üye
Haftaya pazartesi 19:30 diyorum.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bugün verilir

emir1888

Üye
telefonunuz güncel :/

skynet

Üye
@csH
Hocam sende dokunma hassasiyeti yüksekte iken akıcılıkta takılma oluyor mu ? Bende yüksekte akıcılıkta yani aşağı yukarı kaydırdığımda takılmalar oluyor ama normal yaptığımda sorun yok :hmmm
Edit;
Yalnız bu takılma ana menüde veya ie'de yok mesela sinevizyon uygulamasında aşağı yukarı kaydırma yaparken takılıyor yani yağ gibi kaymıyor aynı sorun sysapp pusherde de var :)

Son düzenleme:
Heimdalll

Heimdalll

Üye
@csH
Hocam sende dokunma hassasiyeti yüksekte iken akıcılıkta takılma oluyor mu ? Bende yüksekte akıcılıkta yani aşağı yukarı kaydırdığımda takılmalar oluyor ama normal yaptığımda sorun yok :hmmm

aha ilk sorun :kop:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
@csH
hayda yuklemesem mi black'i :D

Heimdalll

Heimdalll

Üye
beyler kardeşime lumia 1320 almayı düşünüyoruzda vatanda acaba hediye çeki imkanı varmı, hani taksit olayı bittiği için

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Heimdalll
csH

csH

Üye
@csH
Edit;
Yalnız bu takılma ana menüde veya ie'de yok mesela sinevizyon uygulamasında aşağı yukarı kaydırma yaparken takılıyor yani yağ gibi kaymıyor aynı sorun sysapp pusherde de var :)
sysapp pusher da denedim sorun olmadı aslında o takılma değil tam kaydırmaya çalışırken elimizi algılıyor yüksek hassasiyette ve bi an duraksama oluyor

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
sysapp pusher da denedim sorun olmadı aslında o takılma değil tam kaydırmaya çalışırken elimizi algılıyor yüksek hassasiyette ve bi an duraksama oluyor
Haah işte tam demek istediğimde o evet böyle bir anda duruyor yağ gibi kaymıyor ama hassasiyeti normal yaptığımda bir sorun yok :)

csH

csH

Üye
Haah işte tam demek istediğimde o evet böyle bir anda duruyor yağ gibi kaymıyor ama hassasiyeti normal yaptığımda bir sorun yok :)
o donma değil bence çok hassas olduğu için kaydıracağımız zaman önceden algılıyor :oke:

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Yav arkadaş artık gelsin şu tr romu telefonu memlekete döndürmek istiyorum :megafon:

• Beğen
Tepkiler: csH, Heimdalll ve Dexter Morgan
Heimdalll

Heimdalll

Üye
bugün gelmezse büyük ihtimal pazartesiye kalır

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Telefon güncel

rainman3545

rainman3545