Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

nafoo123

nafoo123

Üye
Apple operatörlere işletim sistemiyle oynamalarına izin vermiyor o yüzden rahat adamlar
Bir duşunun kitkat ne kadar hızlı yayılıyor

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll

csH

csH

Üye
androidi niye örnek alalım bize ne apple verebiliyorsa bundan sonrası için microsoftta versin kit kat nexuslara gayet hızlı geldi araya giren olduğu zaman yavaşlıyor microsoftta nokiayı aldığına göre bundan sonra gecikmeler bu derece yaşanmaz umarım

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Heimdalll

Heimdalll

Üye
:bleh:

yunusiyunus

Üye
bu kıyaslamayı bir türlü anlayamıyorum ya arkadaşlar kusura kalmayın ama.apple şimdiye kadar sanki kaç telefon üretmiş ki tek kitle olduğu için birden verebiliyor bi de 4 ile 5 arasında ne fark var sizce (donanım haricinde).nokia öyle değil ama farklı türden farklı telefonlara hitap ediyor.mesela symbian da s60v3e s60v5 güncellemesi verebilir miydi hayır çünkü sistem farklıydı.wpde de olay aynı şuan sistem tam olarak oturmuş değil yeni yapılanıyor apple varolan ios6 ios7 eklendi.

csH

csH

Üye
wpcentralda adamın biri gitmiş Nokia care e daha hiç bi ülkede yok 24 şubatta demişler güncellemeye ne derece doğrudur bilmiyorum

skynet

Üye
24 şubatmı :ohannes:

csH

csH

Üye
ben tam çevirememiş olabilirim yazayım bi onun yazdığını Originally Posted by rafimd2
nokia.Lumia 620 Black Update rel feb 24 100% true news

really?

Originally Posted by sagokolosago
really?

today morning i go to nokiacare i told why our nokia lumia 620 update's not Available in india also not Available any cuntries they simple told me allready approvaed last month u just wait this month feb 24 they give 100% guarantee so let's see wait till feb 24acaba 24 une kadar gelcek falan mı demişler

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Heimdalll

Heimdalll

Üye
iyi bare 29 şubat dememişler

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ben bir intihar edip geleyim

• Beğen
Tepkiler: luckysleven, skynet ve Aybin.Kilic
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
24 şubata kadar %100 gelmiş olacak demiş.

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Resmen insanları aptal yerine koyuyorlar. 24 şubat nedir ya. Ocak sonunda bitecek dememişler miydi bunlar?

• Beğen
Heimdalll

Heimdalll

Üye
yok daha neler ya 1 hafta sonrayı anlarımda 24 şubata kadar ne ya, düz hesap sene sonuna kadar deselermiş, heralde bizim telefonları amiral gemisine dönüştürecekler :horse:

skynet

Üye
Desenize bizim cuma tahminide yattı off :dry:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Nokia'ya hakkım haram olsun

MaxipmaN

Üye
note2 4.3 gibi aptal yerine koymuşlar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
24 şubata kadar %100 gelmiş olacak demiş.
Sanki çok büyük bir şeyler veriyorlarmış gibi birde insanları böyle bekletmiyorlarmı,çok sinir bozucu.Gerçi biz 920 kullanıcıları aldık ama sorun genel zaten.

• Beğen
Rainesto

Rainesto

Üye
ya arkadaşlar ne satıp 525 alması ön kamera ve flaş yok 1 gb ramlilerin çogunuda unlock ile yükledim ben gayet memnunum bi çift tık için telefonumu degiştirmem

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
Heimdalll

Heimdalll

Üye
abi 750ye aldığım telefonu 250ye satıp üstüne 300 koyarak telefon almak biraz aptallık bence

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, skynet ve Rainesto
4MaGuS

4MaGuS

Üye
dün L920 fiyatını sorudm 500tl ye alırım dedi telefoncu içimdem sayıp sövdüm adam 500e alıp 700 falan satıyor büyük ihtimal

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve Rainesto

Üst Alt