Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
darısı 620 ye

• Beğen
Tepkiler: skynet
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar Play To güncellendi ve Lumia Black hatasından dolayı çalışmama sorunu giderildi.

• Beğen
Tepkiler: m542tf
parberk99

parberk99

Üye
Biraz daha bekliyip 1GB ramli bir cihaz alması daha iyi olurdu bence.
yaptık bi hata clear black çok fark ediyormuş 620'le ekranları kıyaslayınca anladım

625'e geçtim çünkü 620 çok kalındı ve ekranı küçükçü

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar Play To güncellendi ve Lumia Black hatasından dolayı çalışmama sorunu giderildi.

bunu kullanabiliyormusunuz ben buna girdigiğimde nokia play to indir diyor zaten ben onu sorunsuz kullanıyorumda bunu kullanabilendemi var karışık bir durum oldu

Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar LM 820 Black NSU da yok galiba hala ?

mtoyanik

mtoyanik

Üye
adamlarda zırt pırt telefon çıkarıyo yaaa hele samsung sahibi olsak yanmıştık
clear black konusunda katılıyorum sana kardeşim 620 kullanıyor. Seneye yılbaşı indiriminde 1320 almayı düşünüyorum sonrasında da 2-3 yıl boyunca kullanırım inşallah (A)

csH

csH

Üye
black yükleyen arkadaşlar ##3282 yi tuşlayıp ara diyebilir mi field test menüsü geri gelmiş mi blackle?

skynet

Üye
Hala bizimkiler onay bekliyor ya off : ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
black yükleyen arkadaşlar ##3282 yi tuşlayıp ara diyebilir mi field test menüsü geri gelmiş mi blackle?
Denedim ve sonuç olumsuz,yanlış numara çevirdiniz diyor.birde bu bahsettiğin olayı ilkdefa duydum nedir bu olay

Dejavuex

Dejavuex

Üye
black ile konuşma sırasında sorun yaşayan var mı arkadaşlar ?

csH

csH

Üye
Denedim ve sonuç olumsuz,yanlış numara çevirdiniz diyor.birde bu bahsettiğin olayı ilkdefa duydum nedir bu olay
amber dan önce bu numarayı tuşlayınca field test menüsü çıkıyordu ve ordan şebeke tercihlerini ayarlayabiliyorduk mesela sadece 3g yi seçince tel sadece 3g de çekiyodu internette dolaşmak daha hızlı oluyordu symbian kullananlar bilir bu ayar symbian da şebekede vardı
Hala bizimkiler onay bekliyor ya off : ?
sadece fransada coming soon o da nedendir bilmem belki bizimki direk available olur:D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
hata veriyor.
komutun doğru olduğuna eminmisin
nokianın yıllarki strajedisiki bu ki zaten.
çık ara model çıkartıp milleti çelişkiye düşürmek
Bunu Apple hariç tüm firmalar yapıyor ama,sırf Nokia değil bence.

Üst Alt