HeroMR
Üye
bence büyük ekranından dolayı geçmiş
Biraz daha bekliyip 1GB ramli bir cihaz alması daha iyi olurdu bence.
bence büyük ekranından dolayı geçmiş
yaptık bi hata clear black çok fark ediyormuş 620'le ekranları kıyaslayınca anladımBiraz daha bekliyip 1GB ramli bir cihaz alması daha iyi olurdu bence.
Bencede biraz nefsimizi dizginlememiz lazım620'den 625'e geçtim 1320 benimde hoşuma gidiyor ama zırt pırt telefonda değiştirilmezki yaa

bunu kullanabiliyormusunuz ben buna girdigiğimde nokia play to indir diyor zaten ben onu sorunsuz kullanıyorumda bunu kullanabilendemi var karışık bir durum olduarkadaşlar Play To güncellendi ve Lumia Black hatasından dolayı çalışmama sorunu giderildi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yaptık bi hata clear black çok fark ediyormuş 620'le ekranları kıyaslayınca anladım
625'e geçtim çünkü 620 çok kalındı ve ekranı küçükçü
adamlarda zırt pırt telefon çıkarıyo yaaa hele samsung sahibi olsak yanmıştıkBencede biraz nefsimizi dizginlememiz lazım![]()
Arkadaşlar LM 820 Black NSU da yok galiba hala ?

clear black konusunda katılıyorum sana kardeşim 620 kullanıyor. Seneye yılbaşı indiriminde 1320 almayı düşünüyorum sonrasında da 2-3 yıl boyunca kullanırım inşallahadamlarda zırt pırt telefon çıkarıyo yaaa hele samsung sahibi olsak yanmıştık

Denedim ve sonuç olumsuz,yanlış numara çevirdiniz diyor.birde bu bahsettiğin olayı ilkdefa duydum nedir bu olayblack yükleyen arkadaşlar ##3282 yi tuşlayıp ara diyebilir mi field test menüsü geri gelmiş mi blackle?
black yükleyen arkadaşlar ##3282 yi tuşlayıp ara diyebilir mi field test menüsü geri gelmiş mi blackle?
black ile konuşma sırasında sorun yaşayan var mı arkadaşlar ?
amber dan önce bu numarayı tuşlayınca field test menüsü çıkıyordu ve ordan şebeke tercihlerini ayarlayabiliyorduk mesela sadece 3g yi seçince tel sadece 3g de çekiyodu internette dolaşmak daha hızlı oluyordu symbian kullananlar bilir bu ayar symbian da şebekede vardıDenedim ve sonuç olumsuz,yanlış numara çevirdiniz diyor.birde bu bahsettiğin olayı ilkdefa duydum nedir bu olay
sadece fransada coming soon o da nedendir bilmem belki bizimki direk available olurHala bizimkiler onay bekliyor ya off![]()

Gayet iyi L920black ile konuşma sırasında sorun yaşayan var mı arkadaşlar ?
hata veriyor.black yükleyen arkadaşlar ##3282 yi tuşlayıp ara diyebilir mi field test menüsü geri gelmiş mi blackle?
nokianın yıllarki strajedisiki bu ki zaten.620'den 625'e geçtim 1320 benimde hoşuma gidiyor ama zırt pırt telefonda değiştirilmezki yaa
Bunu Apple hariç tüm firmalar yapıyor ama,sırf Nokia değil bence.hata veriyor.
komutun doğru olduğuna eminmisin
nokianın yıllarki strajedisiki bu ki zaten.
çık ara model çıkartıp milleti çelişkiye düşürmek