tanercoskun
Üye
çok şey beklememek gerek...Güncelleme güncelleme dediniz ne oldu şimdi....P
Abi telefon aynı telefonmuş gibi geliyor. Sanırım Bi stabilizesi arttı.
8.1 gelsin artık. Bi şey anlamadım ben bundan
![]()
Pro camle Smart cami birleştirdiler Pro cam Nokia camerea olduNe oldu şimdi Nokia Pro Cam Beta tedavülden kalktı mı? Markette Nokia Kamera var. Açıklamasında "Pro Cam'ın tüm özelliklerini, Nokia Smart Cam'ın ise en iyi özelliklerini barındırır" diyor.
E kardeşim ben hüsrana uğramamak in halen hüsranı az olan yerdeyim dermişimyine sizde az biraz gdr3 heyecani vardi ben htc den lumia ya gectim 2 ay once gordum gdr3 komedisini degisen hic bir sey olmuyor..zaten black olayindan bahsetmeye gerek bile duymuyorum : ) o kadar yildir akilli telefon kullanirim her telefonumda guncelleme heyecani yasadim ama lumia tam husran dusunun belle guncellemesi bile daha zengindi : )

E kardeşim ben hüsrana uğramamak in halen hüsranı az olan yerdeyim dermişim![]()
bilen goz disinda diger uygulamalar bes para etmez zaten ama 720 tasarimida cok iyi ama yaptik bir is bakalim 8.1 son care sonra zaten 925 ve ustune cikarimRefocus glance filan hiç bir şey gelmedi 625e bir çift tıklama geldi ama o da şarj harcıyor ve gereksiz. Benim için bir kamera değişti. O kadar boşuna heyecanlanmışım.
oluyor ikisinin bir bağı yokglance olmadan çift tıkla uyandırma oluyo mu
biz burda boşuna heyecan yapiyoruz dedikce bize tavir alanlar oldu.black ve gdr3 geldi ve de kaç ay bekledik.gelen özellikler sizce bu kadar bekletmeye değecek özellikler miydi??Refocus glance filan hiç bir şey gelmedi 625e bir çift tıklama geldi ama o da şarj harcıyor ve gereksiz. Benim için bir kamera değişti. O kadar boşuna heyecanlanmışım.
oluyor ikisinin bir bağı yok

Bende sana katılıyorum.hayallerim suya düştü.yeterince hızlı değilmiş.androide karşı hiç denemeyin bile
yanlış anlaşılmasın beamerden bahsediyorum
1520 den sonra özellikleri iyi bir cihaz çıkar bu sefer 1520 nin esamesi okunmaz. Bende 625i kullanayım diyordum şimdi aklım 1320 de.Gönül isterdi ki Amber+black'de verilen toplam güncelleme Amberde verilseydide Blackte daha farklı bir sistem guncellemesi alabilseydik Amber tırt çıktı blackte öyle umudumuz 8.1 güncellemesinde...
1520 eğer alırsam 8.1 i onun üzerinde görücem inşallah 1520 ide sömürene kadar kullanıcam dahada cihaz almam...
820 alırken 2 yıl en az kullanıcam die şartlandırmıştım kendimi ama 1520i bayağı kullanırım.

620'den 625'e geçtim 1320 benimde hoşuma gidiyor ama zırt pırt telefonda değiştirilmezki yaa1520 den sonra özellikleri iyi bir cihaz çıkar bu sefer 1520 nin esamesi okunmaz. Bende 625i kullanayım diyordum şimdi aklım 1320 de.![]()
620'den 625'e geçtim 1320 benimde hoşuma gidiyor ama zırt pırt telefonda değiştirilmezki yaa
bence büyük ekranından dolayı geçmişHocam 620'niz varken 625 alarak hata yapmışsınız bence.