Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

parberk99

parberk99

Üye
Güncelleme güncelleme dediniz ne oldu şimdi.... :P:P:D:D Abi telefon aynı telefonmuş gibi geliyor. Sanırım Bi stabilizesi arttı. :D 8.1 gelsin artık. Bi şey anlamadım ben bundan :D
çok şey beklememek gerek...

- Günlük yenilikler: ekran döndürme kilidi, uygulama değiştiricide uygulamaları kolayca kapatma, mesaj ve e-posta için özel zil sesleri kullanma ve diğerleri
- Nokia Smart Camera ve Nokia Pro Camera'yı bir araya getiren Nokia Camera'ya güncelleyin. Mağaza uygulamasında bulabilirsiniz.
- Görüntü deneyimlerinizi yeniden yaşamak için Nokia Storyteller ve telefon ekranınızdan içerik paylaşmak için mobil projektör Nokia Beamer gibi yeni uygulamaları edinin. Mağaza uygulamasında bulabilirsiniz.
- Nokia Glance Screen'in en son sürümünü edinin, takvim ve mesaj olayları gibi hızlı durum bildirimlerini kilit ekranında görün. Mağaza uygulamasında bulabilirsiniz. (625'e sadece çift tıklama geliyor)
- Bluetooth 4.0 LE – Bluetooth ile bağlıyken enerji tasarrufu yapın
- Daha iyi Bluetooth birlikte çalışabilirlik, gelişmiş pil takibi ve diğer kararlılık ve kullanışlılık iyileştirmelerini alın
Ne oldu şimdi Nokia Pro Cam Beta tedavülden kalktı mı? Markette Nokia Kamera var. Açıklamasında "Pro Cam'ın tüm özelliklerini, Nokia Smart Cam'ın ise en iyi özelliklerini barındırır" diyor.
Pro camle Smart cami birleştirdiler Pro cam Nokia camerea oldu

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
luckysleven

luckysleven

Üye
yine sizde az biraz gdr3 heyecani vardi ben htc den lumia ya gectim 2 ay once gordum gdr3 komedisini degisen hic bir sey olmuyor..zaten black olayindan bahsetmeye gerek bile duymuyorum : ) o kadar yildir akilli telefon kullanirim her telefonumda guncelleme heyecani yasadim ama lumia tam husran dusunun belle guncellemesi bile daha zengindi : )

• Beğen
Tepkiler: YkPkY, maydinmaydin ve n000k
acoustic

acoustic

Üye
yine sizde az biraz gdr3 heyecani vardi ben htc den lumia ya gectim 2 ay once gordum gdr3 komedisini degisen hic bir sey olmuyor..zaten black olayindan bahsetmeye gerek bile duymuyorum : ) o kadar yildir akilli telefon kullanirim her telefonumda guncelleme heyecani yasadim ama lumia tam husran dusunun belle guncellemesi bile daha zengindi : )
E kardeşim ben hüsrana uğramamak in halen hüsranı az olan yerdeyim dermişim :)

luckysleven

luckysleven

Üye
E kardeşim ben hüsrana uğramamak in halen hüsranı az olan yerdeyim dermişim :)

ya 720 aklimdaydi hep aklimda duracagina cebimde dursun dedim :) bilen goz disinda diger uygulamalar bes para etmez zaten ama 720 tasarimida cok iyi ama yaptik bir is bakalim 8.1 son care sonra zaten 925 ve ustune cikarim

HeroMR

HeroMR

Üye
Refocus glance filan hiç bir şey gelmedi 625e bir çift tıklama geldi ama o da şarj harcıyor ve gereksiz. Benim için bir kamera değişti. O kadar boşuna heyecanlanmışım.

csH

csH

Üye
Refocus glance filan hiç bir şey gelmedi 625e bir çift tıklama geldi ama o da şarj harcıyor ve gereksiz. Benim için bir kamera değişti. O kadar boşuna heyecanlanmışım.

glance olmadan çift tıkla uyandırma oluyo mu

n000k

n000k

Üye
biz burda boşuna heyecan yapiyoruz dedikce bize tavir alanlar oldu.black ve gdr3 geldi ve de kaç ay bekledik.gelen özellikler sizce bu kadar bekletmeye değecek özellikler miydi??

blackcemre

Üye
hayallerim suya düştü.yeterince hızlı değilmiş.androide karşı hiç denemeyin bile :(

yanlış anlaşılmasın beamerden bahsediyorum
Bende sana katılıyorum.
Nokia hiç bu uygulamayı çıkarmasaymış çünkü çok yavaş yalışıyor.

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
8.1 içinde heyecanlancaz yine birileri heyecanlanmayın boşuna diyecek yine azarllanacaklar onlar sonra güncelleme gelecek birileri sevinecek birileri ehh bu muydu diyecek. Hayat her gün nasıl devam ediyorsa öyle devam edecek, yine.....

braayn

braayn

Üye
Gönül isterdi ki Amber+black'de verilen toplam güncelleme Amberde verilseydide Blackte daha farklı bir sistem guncellemesi alabilseydik Amber tırt çıktı blackte öyle umudumuz 8.1 güncellemesinde...
1520 eğer alırsam 8.1 i onun üzerinde görücem inşallah 1520 ide sömürene kadar kullanıcam dahada cihaz almam...

820 alırken 2 yıl en az kullanıcam die şartlandırmıştım kendimi ama 1520i bayağı kullanırım.

Son düzenleme:
serverfun912

serverfun912

Üye
GÜNCELLEME BEKLEMEKTEN SIKILANLAR BU LİNKTE FARKLI MSN'LER İLE OY VERİN. .

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Gdr3+Black güncellemesinden sonra acaba bu Microsoft yıllardır bildiğimiz tanıdığımız Microsoft değilmi diye düşünmeye başladım. Yıllardır bilgisayar dünyasına hakim olan ve yazılım sektörünü sürükleyen bu firmanın bu kadar uyduruk kaydırık işler yapıyor olmasını kendime izah edemiyorum. Sanki terkedilmiş bir iş hanından tutulan izbe bir odada yazılan bir update yükledik. Sürekli bir elinde hamburger olan göbekli bir adamın tek eliyle yazdığı bir update. 8.1'den de umudum yok.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven ve parberk99
mtoyanik

mtoyanik

Üye
Gönül isterdi ki Amber+black'de verilen toplam güncelleme Amberde verilseydide Blackte daha farklı bir sistem guncellemesi alabilseydik Amber tırt çıktı blackte öyle umudumuz 8.1 güncellemesinde...
1520 eğer alırsam 8.1 i onun üzerinde görücem inşallah 1520 ide sömürene kadar kullanıcam dahada cihaz almam...

820 alırken 2 yıl en az kullanıcam die şartlandırmıştım kendimi ama 1520i bayağı kullanırım.
1520 den sonra özellikleri iyi bir cihaz çıkar bu sefer 1520 nin esamesi okunmaz. Bende 625i kullanayım diyordum şimdi aklım 1320 de. :islik

parberk99

parberk99

Üye
1520 den sonra özellikleri iyi bir cihaz çıkar bu sefer 1520 nin esamesi okunmaz. Bende 625i kullanayım diyordum şimdi aklım 1320 de. :islik
620'den 625'e geçtim 1320 benimde hoşuma gidiyor ama zırt pırt telefonda değiştirilmezki yaa

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve mtoyanik
braayn

braayn

Üye
ben tablet alacaktım aklımda lumia 820 ile birlikte ipad miniydi ama 1520 tam bana göre çok dokuman okuyan biriyim network üzerine o nedenle 1520 6" ekran tam bana göre

• Beğen
Tepkiler: erhanercan

Üst Alt