Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
dünyanın mailini geri bildirimini attım.
sonunda ayıkabilmişler
Şuan bu gelen güncellemeler nsu'dan da yüklenebiliyor mu ?
ewet nsu açılmış.ben temiz olsun diye hafta sonu oradan da çakacağım.
Flash atma benim işim :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: skynet

PureFood

PureFood

Üye
Yakup abi ota'ya alışamadın sanırım o kadar flaştan sonra:)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
Heimdalll

Heimdalll

Üye
glance ekranında bildirimler gözüküyor mu

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Glancede bildirim gözüküyor

YkPkY

YkPkY

Üye
Yakup abi ota'ya alışamadın sanırım o kadar flaştan sonra:)
nokianon bir huyu var.maalesef ona beni iyi alıştırdı çünkü:) symbianda. En temizi teli sıfırlayıp Flash atma.ota çünkü değişen belirli dosyaları yer değiştiriyor.
zamanında çok sorunlar oldu.
en temizi bu napiim.haftasonu çakarım ki bana sonra lüzumsuz zamanlarda sorun çıkartmasın.
ben peşin garantici adamım napiim ;)
Ben bu akşam Black ile flash ı siftah ettim:)
en temizibu arada maxi reklamları yine uçmuş maaşallah.ekranımın 4de 3ü kullanılmaz halde

• Beğen
Tepkiler: PureFood
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Ne oldu şimdi Nokia Pro Cam Beta tedavülden kalktı mı? Markette Nokia Kamera var. Açıklamasında "Pro Cam'ın tüm özelliklerini, Nokia Smart Cam'ın ise en iyi özelliklerini barındırır" diyor.

tgoksen1

Üye
:blink:sabır sabır

beats

beats

Üye
Ben bu akşam Black ile flash ı siftah ettim:)
aslında şu otadan gelen indirildi açılamadı olayından dolayı amberi tekrar flaslamıştım sorun gdr3 previewdedir diye blacki otadan yükledim ama nokia beamer yüzünden benim de niyetim vardı baktım indirmeye açılmış vazgeçtim şuan şarj kullanımı da iyi gibi şimdilik devam tabi black indi ve diğer romların yanında bekliyor :)

cugurel

Üye
Arkadaşlar 820'de klasorleme nasıl yapılıyor bir turlu çözemedim ya :)

PureFood

PureFood

Üye
mağazadan klasörler adlı uygulamayı indirdin mi ?

serinaga

serinaga

Üye
L820 ilk izlenimim, glance ekranındaki saat küçülmüş ve daha şık olmuş, ve bildirimler gelmiş, hız hissedilir derecede iyi ...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
L820 ilk izlenimim, glance ekranındaki saat küçülmüş ve daha şık olmuş, ve bildirimler gelmiş, hız hissedilir derecede iyi ...

bildirimler derken?

Nokia beamer tam olarak budur..telefon ekranınızı anlık olarak pc'ye aktarıyorsunuz..son derece kulanışlı bir uygulama..

okinro

okinro

Üye
Arkadaşlar Black ile birlikte gelen Nokia Beamer uygulamasının yaklaşık bir senedir kullandığım ve yine Nokia'nın çıkardığı Photbeamer uygulamasından ne farkı var? Aynı işi yapıyor gördüğüm kadarıyla. Yenilik olarak sunulan ne?
Bu da linki:

Photobeamer isminde de anlaşıldığı gibi fotoğraflarımızı ekrana yansıtabiliyoruz.

Nokia Beamerda , Ekran görüntüsü , konumunuzu yansıtabiliyorsunuz, birde kameradan canlı canlı yayın yapıyorsunuz :D

Photobeamer sadece fotoğraf gösteriyor ve ekranı yan çevirdiğinde dönmüyor, resmi büyütüp küçültemiyor. Ancak Nokia beamer ekranda gördüğü her hareketi yansıtıyor. Ekranı elinizle çevirdiğinizde telefondaki görüntü dahil herşey. Fark büyük.

Yanıtlar için teşekkürler arkadaşlar. Hemen indiriliyor o zaman :)

YkPkY

YkPkY

Üye
hayallerim suya düştü.yeterince hızlı değilmiş.androide karşı hiç denemeyin bile :(

yanlış anlaşılmasın beamerden bahsediyorum

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve DenizhaNq
dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme güncelleme dediniz ne oldu şimdi.... :P:P:D:D Abi telefon aynı telefonmuş gibi geliyor. Sanırım Bi stabilizesi arttı. :D 8.1 gelsin artık. Bi şey anlamadım ben bundan :D

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
mtoyanik

mtoyanik

Üye
Güncelleme güncelleme dediniz ne oldu şimdi.... :P:P:D:D Abi telefon aynı telefonmuş gibi geliyor. Sanırım Bi stabilizesi arttı. :D 8.1 gelsin artık. Bi şey anlamadım ben bundan :D
Al benden de o kadar :evet:

Üst Alt