Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Sonunda bitti hayırlısı ile ;)

pirenuri

pirenuri

Üye
Dun dun ya da bugün geleceği söylemiştim ve dediğim gibi oldu :)

HeroMR

HeroMR

Üye
Ben Cuma demiştim 1 gün ile tutturamadım :D Ama 620 için de Cuma 11:00 demiştim belki o tutar :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
oyun denedim haliyle biraz yavaş oluyor beamerda onun dışında fena sayılmaz ama hızını biraz artırsalar süper olur

onursarii

Üye
Hadi veriler taşınıyor :D çok heyecanlandım bak :D

okinro

okinro

Üye
Arkadaşlar Black ile birlikte gelen Nokia Beamer uygulamasının yaklaşık bir senedir kullandığım ve yine Nokia'nın çıkardığı Photbeamer uygulamasından ne farkı var? Aynı işi yapıyor gördüğüm kadarıyla. Yenilik olarak sunulan ne?
Bu da linki:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
İnternet hızından da kaynaklanıyor olabilir.Yarın şirkette özel hattı kullanacağım , upload hızı 50mb gerisini siz duşunun :D

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
kilit ekranına bildirimler gelmeyecekmiydi? öyle bişey görmüyorum ben!!!

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Arkadaşlar Black ile birlikte gelen Nokia Beamer uygulamasının yaklaşık bir senedir kullandığım ve yine Nokia'nın çıkardığı Photbeamer uygulamasından ne farkı var? Aynı işi yapıyor gördüğüm kadarıyla. Yenilik olarak sunulan ne?
Bu da linki:

Photobeamer isminde de anlaşıldığı gibi fotoğraflarımızı ekrana yansıtabiliyoruz.

Nokia Beamerda , Ekran görüntüsü , konumunuzu yansıtabiliyorsunuz, birde kameradan canlı canlı yayın yapıyorsunuz :D

• Beğen
Tepkiler: okinro
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Photobeamer sadece fotoğraf gösteriyor ve ekranı yan çevirdiğinde dönmüyor, resmi büyütüp küçültemiyor. Ancak Nokia beamer ekranda gördüğü her hareketi yansıtıyor. Ekranı elinizle çevirdiğinizde telefondaki görüntü dahil herşey. Fark büyük.

• Beğen
Tepkiler: okinro

Sosyete16

Üye
beyler bu ayarladaki göz atma da rengi nasıl değiştiriyosunuz ?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
:(

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
glance screen uygulamasını markette neden bulamıyorum?

skynet

Üye
Şuan bu gelen güncellemeler nsu'dan da yüklenebiliyor mu ?

PureFood

PureFood

Üye
Vay Nokia beamer iyi iş.

Üst Alt