Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

HeroMR

HeroMR

Üye
çift tıkla açma ve bekleme ekranında screen glance scrren hayırlısı olsun :D

Hocam çift tıkla açma ne oluyor?
Edit: bulduma ama saçma geldi ne gerek var :D

Glance için görünecek ayarlar gelmiş ama çalışmıyor sanırım. Çözmeye çalışıyorum :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
iş çıkışı baldıza gittik geldik neler olmuş. ben demiştim 8:20 diye :P

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
arkadaşlar bir güncelleme 55 dakika sürer mi ya? yüklemeye başladığımda kurtlar vadisi özetin son on dakikasını filan izliyordum. güncelleme bitti telefon kullanıma hazır hale geldiğinde saat 21:45 olmuştu. bilgisayara format atmak daha kısa sürerdi yani. neyse tüm 820'lilere hayırlı olsun.

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Bende başladım indirmeye hadi hayırlısı bakalım :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

işlem tamam.. :) bahsedilen uygulamaları da indirdim.glance harika..ben yeşil yaptım :D hadi bakalım..gelsin 8.1 :)

parberk99

parberk99

Üye
geldi sonunda

HeroMR

HeroMR

Üye
Nokia Beamer lumia 625 için gelmemiş.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
620ye çift tık gelir mi ki

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Beamer şahane :cool

mtoyanik

mtoyanik

Üye
darısı diğer arkadaşlara umarım en kısa surede diğerlerine de verirler güncellemeyi.

efege

Üye
Beamer şahane :cool

Beamer'ın çalışma prensibini tam anlamadım. Ben canlı yayın gibi doğrudan ekranı görüceğimi sanıyordum.Fakat öyle olmadı.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
çift tıklatmanın 620 yede gelmesi lazım, gelmemesi için Bi engel yok

HeroMR

HeroMR

Üye
625'i güncelledim ama hiç bir şey değişmedi benim için :D Galiba klasör gelmiş ben nokianın uygulaması ile yapıyorum bu güncelleme ile sisteme mi eklendi?

Edit: Kamerada ciddi fark var nokia camera harika olmuş.Biri Ekran ve Dokunmaya gelip Lumia renk profilinden Ayarlaya gelip varsayılanları söyleyebilir mi?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Beamer'ın çalışma prensibini tam anlamadım. Ben canlı yayın gibi doğrudan ekranı görüceğimi sanıyordum.Fakat öyle olmadı.
orada iki seçenek var sallayınca güncelle , otomatik güncelle
Otomatik guncellede internet hızına bağlı olarak değişiyor :)
Ama bana yeterli geldi

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bizedeeeee gelsiiiiiin :(

suyunsesi

suyunsesi

Üye

Valla çalışma prensibi çok basit. Zaten programı açtığınızda kendiside anlatıyor. Ben basitçe şöyle söyleyeyim. pc den beam.nokia.com sitesini açıyorsunuz, cepten programı açıyorsunuz pc de ekranda görünen qr kodu telefondaki programa gösteriyorsunuz ve bitti. Bağlantı otomatik kuruluyor ve cebinizde ne açarsanız açın pc ekranınızda beliriyor. Videolar kesik kesik oluyor ama o kadarıda olsun. Ekranınızda nereye tıklarsanız ne açarsanız açın pc de görünüyor. Aynı şeyi cepten cebe de denemek lazım :P

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
620 ye gelecekte biz de göreceğiz:)) Bir hafta daha bekleriz galiba...

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
bağlantı adresini özelden pm atın telefndan deneyelim :D
Ben kontrol edeyim sonra siz ?

Üst Alt