Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Oooo Beyler coşmuş burası, 820 haberini duyunca başladım indirmeye, haydi hayırlısı bakalım, darısı diğer LUMIA'ların başına ...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yedekler geri yükleniyor şu an..sorunsuzca update işlemi tamamlandı..millet farkedip abanmadan indirme işlemini hallettik :D

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bu güncellemede rehber felan siliniyor mu yedeğini almazsak

mtoyanik

mtoyanik

Üye
telefon şarjdayken yapsam gücellemeyi bir sıkıntı olur mu ? yada şarj edipte mi yapayım

texasteam

Üye
nokia beamber harika ya :)

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bu çift tık 620 gelse ya kilit tuşu yalama oldu

• Beğen
Tepkiler: skynet
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Black güncellemesinden sonra sık sık sim ve şebeke hatası olmaya başladı bende.
Neredeyse saat başı sim hatası alıyorum. İyice sinirim bozuldu.

Blackten önce de birkaç kez olmuştu ancak çok nadiren, iki ayda bir falan olmuştu.
Güncellemeyi yaptığımdan beri ne zaman telefona baksam sim hatası yazıyor.
Kapatıp açıyorum, birkaç saat sonra yine sim hatası.
:zzz:

HeroMR

HeroMR

Üye
İlk güncelleyenlerdenim (625'i) :D Hatta 625 için bu forumda ilk ben farkettim. Çok hızlı indi daha kimse indirmiyorken indirdim :D Güncelleme sorunsuz tamamlandı sayılır şuan dosyalarımı geri yüklüyor.

Glance screen ve çift tıklama ile açılma ne bilmiyorum söylerseniz tamamlanınca bakar söylerim var mı yok mu.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Black güncellemesinden sonra sık sık sim ve şebeke hatası olmaya başladı bende.
Neredeyse saat başı sim hatası alıyorum. İyice sinirim bozuldu.

Blackten önce de birkaç kez olmuştu ancak çok nadiren, iki ayda bir falan olmuştu.
Güncellemeyi yaptığımdan beri ne zaman telefona baksam sim hatası yazıyor.
Kapatıp açıyorum, birkaç saat sonra yine sim hatası.
:zzz:

Abi aynı sorunu bende alıyorum sim 3-4 saat hata verdi micro sim çıkarttırıcam hafta sonu eğer kesme çok sıkıntı yaratıyor.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Abi aynı sorunu bende alıyorum sim 3-4 saat hata verdi micro sim çıkarttırıcam hafta sonu eğer kesme çok sıkıntı yaratıyor.

Tamam kardeşim, eğer sorunun düzelirse haber ver ben de aynı şekilde microsim çıkarttırayım.
Düzelmezse ona göre servise vereceğim.

YkPkY

YkPkY

Üye
İlk güncelleyenlerdenim (625'i) :D Hatta 625 için bu forumda ilk ben farkettim. Çok hızlı indi daha kimse indirmiyorken indirdim :D Güncelleme sorunsuz tamamlandı sayılır şuan dosyalarımı geri yüklüyor.

Glance screen ve çift tıklama ile açılma ne bilmiyorum söylerseniz tamamlanınca bakar söylerim var mı yok mu.
kartlarınızı değiştirin

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Güncellemeden sonra Lumia 820'ye Nokia Beamer, Nokia Storyteller ve Nokia Camera sıkıntısız kuruldu.

• Beğen
Tepkiler: m542tf
YkPkY

YkPkY

Üye
hayyırlı olsun herkese.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Tamam kardeşim, eğer sorunun düzelirse haber ver ben de aynı şekilde microsim çıkarttırayım.
Düzelmezse ona göre servise vereceğim.

Bende her saat başı sim kart hatası alıyordum. Avea bayiinde 15 liraya hazır kesilmiş olarak aldım sorun çözüldü.

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Güncellemeden sonra Lumia 820'ye Nokia Beamer, Nokia Storyteller ve Nokia Camera sıkıntısız kuruldu.
920'ye nokia beamer yüklenmiyordu.

820 ve 625'e gelen güncellemeler ile birlikte açıldı,ilginç :D
Bende her saat başı sim kart hatası alıyordum. Avea bayiinde 15 liraya hazır kesilmiş olarak aldım sorun çözüldü.

evet gerçekten vodafone gittim kartı istediler ücretsiz çıkartıyolar o gün musait değildim hafta sonu götürcem öyle çıkarttırıcam vodafone ücretsiz (:

parberk99

parberk99

Üye
625'e sadece çift tıklama geldi Ayarlar > Dokun

onursarii

Üye
indiriyor şu an hadi bakalım :D

Üst Alt