Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
nokia beamerı yükleyen arkadaşlar nasıl yükledi bi açıklık getirsek şu soruna ?
Nokia beamer şu Photo beamer ise bende kesinlikle sorunsuz yükleniyor ve çalışıyor,storyteller de yüklendi sadece Nokia Play To sorunlu,2.2.29 surumu yükleniyor ama açınca 3.0 a yönlendirme yapıyor işte o yükleme yapılamıyor.

efege

Üye
Nokia beamer an itibariyle l920 ye sorunsuz bir şekilde yüklendi ,2 saat önce Black güncellemesi yüklü olduğu halde beamer yüklenmiyor du ms sorunu çözmüş sanırım

Play to?

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia beamer ve Nokia Play To hala yüklenemiyor.
Arkadaşım valla mağazaya yazdım çıktı yükle dedim yükledi hiç sıkıntı olmadı
surum numarası kaç programın acaba

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Ya bu blackten sonra sanki kamera daha Bi kötüleşti sarımtırak çıkıyor fotolar...sizdede durum böylemi...

ferdimy

ferdimy

Üye
Nokia beameri yükleyenler nasıl yüklediniz bizde niye yüklenmiyor kaç kere denedim olmuyor lumıa black yazılım güncellenmesi gerektirir diyor. Play To aynı sorun

nabolant

Üye
play to yuda yukledim

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Nokia beamer şu Photo beamer ise bende kesinlikle sorunsuz yükleniyor ve çalışıyor,storyteller de yüklendi sadece Nokia Play To sorunlu,2.2.29 surumu yükleniyor ama açınca 3.0 a yönlendirme yapıyor işte o yükleme yapılamıyor.

nokia beamer nasıl sorunsuz yükleniyor anlamıyorum bizde yüklenmiyor :/

dedereis123

dedereis123

Üye
Güncellemeyi indirdim ancak hala yükleme için hazırlanıyor %100 diyor bir değişiklik yok. Lumia 920

Esendağlı

Esendağlı

Üye
nokia beamer nasıl sorunsuz yükleniyor anlamıyorum bizde yüklenmiyor :/
Ben photobeamer yükleniyor diyorum,nokia beamer(son sürüm) yüklenemiyor,bölge ayarlarınıda değiştirsem yine Nokia play to ve Nokia bemaer yüklenemiyor
Nasıl bakılıyor sürüm numarasınıa
Ayarlar,ekranı sola it hakkında bölümünde.bende yüklü olanın sürüm nosu 1.1.5.0 bu çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
yasirtaha

yasirtaha

Üye
1.2.0.5 hakkında yazan bölümden yazdım photobeamer diye geçiyor değilmibu arada mağaza şuan sorunlu arama yapılamıyor

Dejavuex

Dejavuex

Üye
arkadaşlar Photo beamer zaten herkeste yükleniyor sorun Nokia beamerda o yüklenmiyor.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
ben karıştırdım o zaman

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Beamer play to an itibariyle tamam

blackcemre

Üye
Şanı duyulmuş Nokia beamer uygulaması işte bu:
Daha Büyük. Daha İyİ. Beamer
Nokia Beamer, internete bağlı TV veya bilgisayar ya da başka bir akıllı telefon ile Lumia ekranınızı kablosuz paylaşmanıza olanak tanıyor. Uygulama, 1GB'ın üzerinde RAM içeren ve Lumia Black ile güncellenen Lumia akıllı telefonlarda sunuluyor.

Nokia Beamer'ı indirin
Uygulamayı indirmek için Lumia telefonunuzla QR kodunu taratın: Arama düğmesine dokunun, ekranın en altındaki göz sembolünü seçin ve QR kodunu yakalamak için telefonunuzu yukarı tutun.

Üst Alt