Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
Listedeki ROM'lara daha önce bakmıştım teşekkür ederim. Yalnız ROM'larda NaviFirm üzerinde herhangi bir Black izine rastlamadım. Siz Black güncellemesini yüklediyseniz eğer ona göre vereceğiniz product koduyla ROM atacağım geliştirici cihazına.
evet bende bakmıştım serverları mı değiştirdiler diye düşünmedim değil, yükledim fakat cihazım turkcell romlu yine de vereyim 059Q9G8

HeroMR

HeroMR

Üye
Nokia beamber hakkında bilgisi olan yok mu cidden 5kez yazıyorum demekki kimse yüklememiş :S

Hocam benim cihazım lumia 625 olduğundan güncelleme gelmedi o sebeple bir şey söyliyemeyeceğim. Sizin nickiniz tanıdık geldi bir önceki cihazınız Galaxy Wonder mıydı?

ya sen bir de bana sor bende 12gb diğer klasörü, hala yabancı forumlara bakıyorum ama sonuç yok. Black güncellemesiyle 1gb yer temizleyebildi sadece şimdilik sıfırlamadan çözüm yok gibi gözüküyor

Hocam Shrink Stogare isimli bir uygulama var bunu kurup açıyorsunuz. Daha sonra Fiil Storage'di sanırım tıklıyorsunuz tüm boş hafızanızı dolduruyor bir şekilde. Daha sonra telefonu kapatıp açtıktan sonra Clean Storage diyorsunuz ve doldurduğu bölüm ile birlikte silebildiği kadar Diğer klasörünü siliyor. (Bazılarında işe yaramıyor çünkü sanırım oyun saveleri vs. gibi şeylere dokunmuyor)

erhanercan

erhanercan

Üye
Hocam benim cihazım lumia 625 olduğundan güncelleme gelmedi o sebeple bir şey söyliyemeyeceğim. Sizin nickiniz tanıdık geldi bir önceki cihazınız Galaxy Wonder mıydı?

Hocam Shrink Stogare isimli bir uygulama var bunu kurup açıyorsunuz. Daha sonra Fiil Storage'di sanırım tıklıyorsunuz tüm boş hafızanızı dolduruyor bir şekilde. Daha sonra telefonu kapatıp açtıktan sonra Clean Storage diyorsunuz ve doldurduğu bölüm ile birlikte silebildiği kadar Diğer klasörünü siliyor. (Bazılarında işe yaramıyor çünkü sanırım oyun saveleri vs. gibi şeylere dokunmuyor)

biliyorum onu o da işe yaramadı malesef amberden önce şişti şişti böyle kaldı anasını satayım

serverfun912

serverfun912

Üye
Ülkeyi değiştirip yükleyebiliyor muyuz? Ebiliyorsak sorun yaşar mıyız?

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bu glance olayı nasıl arkadaşlar 920 güncelleme yaptım glance olayını çözemedim

Dejavuex

Dejavuex

Üye
nokia beamerı yükleyen arkadaşlar nasıl yükledi bi açıklık getirsek şu soruna ?

beats

beats

Üye
yüklü değil mağazadan baktım bulamadım tam ismi nedir uygulamanın yada link varmı

yüklüyse uygulamaları güncelleyin

YkPkY

YkPkY

Üye
  • Beğen
Tepkiler: erhanercan ve cesurpolis61

turka_10

Üye
ya sen bir de bana sor bende 12gb diğer klasörü, hala yabancı forumlara bakıyorum ama sonuç yok. Black güncellemesiyle 1gb yer temizleyebildi sadece şimdilik sıfırlamadan çözüm yok gibi gözüküyor
vuuuuu senin baya sıkıntıymış yaa... sıfırlamak çözum değil ama sonuçta tekrar yukleyince uygulamaları oyunları yine çoşacak diğer klasörü çözüm yok sanırım :(

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
Dejavuex

Dejavuex

Üye
920 cilerin hiçbiri yükleyemedi.mal gibi bekliyoruz

valla saydırcam küfür nokia'ya artık yahu nasıl bir mantık anlamıyorum siz gdr3 ve blacki veriyosunuz uygulama sorunlu normalde 1020 ve 925 ile başlayan güncellemede 920 820 625 için hazır tutulması lazım bu kadar da sorumsuzluk olmaz ki şu ana kadar nokiaya hiç isyan etmedim ama müşteri memnuniyeti diye birşey var hiç mi dikkat etmez insan hep aynı sorunlar hiç değişmiyecek bu nokia hizmeti.

csH

csH

Üye
620 Fransa da coming soon olmuş :D

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Heimdalll
Heimdalll

Heimdalll

Üye
gençler forumlarda millet güncelleme sonrası şarj daha çok gidiyor diyor, doğru mu

Rainesto

Rainesto

Üye
gençler forumlarda millet güncelleme sonrası şarj daha çok gidiyor diyor, doğru mu
:evet: aşırı derecede olmasada biraz çok gidiyor

bu arada bence bu gece veya yarın gece 625 ve 820 ye bu güncelleme verilecektir

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
yasirtaha

yasirtaha

Üye
920 cilerin hiçbiri yükleyemedi.mal gibi bekliyoruz
ben güncellemedn hemen sonra yükledim ama bi işime yaramıyor:thumbup:
ayrıyeten oyun oynarken temple run 2 daha az ısınıyor.
şarjda daha tasarruflu bariz belli oluyor

nabolant

Üye
Nokia beamer an itibariyle l920 ye sorunsuz bir şekilde yüklendi ,2 saat önce Black güncellemesi yüklü olduğu halde beamer yüklenmiyor du ms sorunu çözmüş sanırım

Üst Alt