Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
E peki gprs açmadan nasıl konum koyuyor. Benim konum kapalı. Foto çekerken konum mu açcaz.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Fotoğraf ve videolara konum bilgisinin eklenebilmesi için konumun açık olması şart tabi.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
HeroMR

HeroMR

Üye
Biri Nokia Lumia 625 için yarın çıkacağını söyledi ama gerçek mi bilmiyorum.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Nokia beamberı yükleyemiyorum neden?

turka_10

Üye
arkadaşlar bu black guncellemesini yükledik fakat bu diğer klasörünü nasıl temizlicez 2 gb yer kaplıyo şuan kapasite kontrolden sil vs yapıyorum ama fayda etmiyo bilgisi olan varmı ?

erdincpolat

erdincpolat

Üye
Black güncellemesini dun gece 4 gibi yaptım bende % 25 şarj la :)
Black guncelmesinden önce wifi bağlantımda sorun vardı. Ekran kapalı iken kendiliğinden bağlantıyı kesiyordu. Ama güncellemeden sonra düzelmiş galiba şu ana kadar bir sıkıntı olmadı gayet başarılı. İnşallah bundan sonra da olmaz

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
Black güncellemesini dun gece 4 gibi yaptım bende % 25 şarj la :)
Black guncelmesinden önce wifi bağlantımda sorun vardı. Ekran kapalı iken kendiliğinden bağlantıyı kesiyordu. Ama güncellemeden sonra düzelmiş galiba şu ana kadar bir sıkıntı olmadı gayet başarılı. İnşallah bundan sonra da olmaz
işte gdr2 ilen benim de i sıkıntım vardı. kendine wifi te bağlanmiyordu.şimdi çok şükür düzeldi :)

mtoyanik

mtoyanik

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Nokia beamber hakkında bilgisi olan yok mu cidden 5kez yazıyorum demekki kimse yüklememiş :S

n000k

n000k

Üye
erhanercan

erhanercan

Üye
arkadaşlar bu black guncellemesini yükledik fakat bu diğer klasörünü nasıl temizlicez 2 gb yer kaplıyo şuan kapasite kontrolden sil vs yapıyorum ama fayda etmiyo bilgisi olan varmı ?

ya sen bir de bana sor bende 12gb diğer klasörü, hala yabancı forumlara bakıyorum ama sonuç yok. Black güncellemesiyle 1gb yer temizleyebildi sadece şimdilik sıfırlamadan çözüm yok gibi gözüküyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende 693 mb diğer klasörü,yalnız bende hiç oyun yüklü değil.40 tane falan uygulama yüklü.

kesasd

kesasd

Üye
Turkcell ROM dışında siyah bir lumia 920 sahibi product kodunu özelden mesaj gönderebilir mi acaba? NCS üzerinden veya sim kart yerinde 059xxxx şeklinde bir kod yazması lazım.

Kodun paylaşılması imei gibi kopyalanma vb. sorunlara neden olmaz.

beats

beats

Üye
Turkcell ROM dışında siyah bir lumia 920 sahibi product kodunu özelden mesaj gönderebilir mi acaba? NCS üzerinden veya sim kart yerinde 059xxxx şeklinde bir kod yazması lazım.

Kodun paylaşılması imei gibi kopyalanma vb. sorunlara neden olmaz.
059Q9G2 RM-821 VAR EU TR CV BLACK
059Q9M2 RM-821 VAR EU TR CV RED
059Q9G5 RM-821 VAR EU TR CV YELLOW
059Q9G3 RM-821 VAR EU TR CV WHITE
sitede tümü mevcut

kesasd

kesasd

Üye
059Q9G2 RM-821 VAR EU TR CV BLACK
059Q9M2 RM-821 VAR EU TR CV RED
059Q9G5 RM-821 VAR EU TR CV YELLOW
059Q9G3 RM-821 VAR EU TR CV WHITE
sitede tümü mevcut

Listedeki ROM'lara daha önce bakmıştım teşekkür ederim. Yalnız ROM'larda NaviFirm üzerinde herhangi bir Black izine rastlamadım. Siz Black güncellemesini yüklediyseniz eğer ona göre vereceğiniz product koduyla ROM atacağım geliştirici cihazına.

Sosyete16

Üye
beyler L820 için hala Bi güncelleme haberi yok mu ?

Üst Alt