920 hala güncelleme yapamayan varsa telefonlarını sıfırlasınlar ben sıfırladım yüklendi.
dün akşam 9da yapmıştım ben.benden sonra kimse yapamamışaynen oyle nasıl bluethoot kapalıyken resim gonderemiyorsan aynı muhabbetE peki gprs açmadan nasıl konum koyuyor. Benim konum kapalı. Foto çekerken konum mu açcaz.
işte gdr2 ilen benim de i sıkıntım vardı. kendine wifi te bağlanmiyordu.şimdi çok şükür düzeldiBlack güncellemesini dun gece 4 gibi yaptım bende % 25 şarj la
Black guncelmesinden önce wifi bağlantımda sorun vardı. Ekran kapalı iken kendiliğinden bağlantıyı kesiyordu. Ama güncellemeden sonra düzelmiş galiba şu ana kadar bir sıkıntı olmadı gayet başarılı. İnşallah bundan sonra da olmaz

Tamam hallettim fotoğraf ve video ayarlarından konum ile alakalı kurucu işaretledim şimdi oldu.Fotoğraf ve videolara konum bilgisinin eklenebilmesi için konumun açık olması şart tabi.
Nokia beamber hakkında bilgisi olan yok mu cidden 5kez yazıyorum demekki kimse yüklememiş :S
birileri yükledi geriye dönük yorumları okusana.nasıl yükledikleri yazıyor..Nokia beamber hakkında bilgisi olan yok mu cidden 5kez yazıyorum demekki kimse yüklememiş :S
arkadaşlar bu black guncellemesini yükledik fakat bu diğer klasörünü nasıl temizlicez 2 gb yer kaplıyo şuan kapasite kontrolden sil vs yapıyorum ama fayda etmiyo bilgisi olan varmı ?
yazdığın şekilde bir uygulama yok linkini at deneyelim
birileri yükledi geriye dönük yorumları okusana.nasıl yükledikleri yazıyor..
059Q9G2 RM-821 VAR EU TR CV BLACKTurkcell ROM dışında siyah bir lumia 920 sahibi product kodunu özelden mesaj gönderebilir mi acaba? NCS üzerinden veya sim kart yerinde 059xxxx şeklinde bir kod yazması lazım.
Kodun paylaşılması imei gibi kopyalanma vb. sorunlara neden olmaz.
059Q9G2 RM-821 VAR EU TR CV BLACK
059Q9M2 RM-821 VAR EU TR CV RED
059Q9G5 RM-821 VAR EU TR CV YELLOW
059Q9G3 RM-821 VAR EU TR CV WHITE
sitede tümü mevcut
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız