Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
play to saçmaladı iyice zaten.

musti15fb

Üye
925'i kardeşime verecem, sırf şu güncellemeyi bekledim. 925'ime Black güncellemesi geldi ama GDR3 gelmedi. Black güncellemesi sadece Nokia uygulamaları getirdi. Birde arkadaşlar 8.1 için 2 ay içinde gelir diye beklemeyelim, bu güncelleme için Kasım deniyordu, Aralık oldu. Şimdi Ocak ayındayız üstelik daha güncellemeyi alamayan telefonlar var.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
925'i kardeşime verecem, sırf şu güncellemeyi bekledim. 925'ime Black güncellemesi geldi ama GDR3 gelmedi. Black güncellemesi sadece Nokia uygulamaları getirdi. Birde arkadaşlar 8.1 için 2 ay içinde gelir diye beklemeyelim, bu güncelleme için Kasım deniyordu, Aralık oldu. Şimdi Ocak ayındayız üstelik daha güncellemeyi alamayan telefonlar var.
Black güncellemesine zaten GDR3 dahil :oke:

onursarii

Üye
hayırlı olsun sorunsuz yükleyenlere. Umarım iyi bir güncelleme olur. Şimdi lumia 820ler için coming soon ve availableları görelim :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
LUMİA 920 İÇİNDE BLACK GÜNCELLEMESİ GELMİŞTİR

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi eğriye eğri doğruya doğru. Güncelleme senrayolarını biz kendimiz üretiyorduk. İşte biri diyordu yok şurada bi haber okudum kasım ayında yayınlanmasıı düşünülüyormuş. Biri çıkıyordu aralık diyordu böyle böyle sanki nokia ms bi zaman söylenmiş gibi ilgü uyandırılıyordu. Ms 8.1 için tarih vermedi yine bazı insanların tahminleri var nisan mayıs diye bekleyip göreceğiz.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
hayırlı olsun sorunsuz yükleyenlere. Umarım iyi bir güncelleme olur. Şimdi lumia 820ler için coming soon ve availableları görelim :)
Sağ ol kardeş öyle merak edilecek bir güncelleme değil.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Güncelleme indirildi, ancak açılamadı (bilmem kaçıncı hata kodu sonu 39).
Allahtan 1,5 GB felan değil güncelleme...

• Beğen
Tepkiler: turka_10
Rainesto

Rainesto

Üye
güncelleme denetleniyor :eller: darısı 620 ye2-3 dkdır denetliyor

BelaMonte

BelaMonte

Üye
aynen güncellemeyi denetlemesi baya uzun sürdü. sistem çok yoğun

turka_10

Üye
aynısını bendede diyo 3-4 kez denedim olmadı pes ettim artık resetledim bıraktım şuan şarjda yatarken bidaha denicem olmazsa artık beklicez ama bıktım bu lumiadan artık

Rainesto

Rainesto

Üye
geldi indiriyor :yavrum:İnternet sitesinde gdr3 olarak geçmiyor Coming soon diyor :S

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Türkcell romlu telefona global atmıştım sorunsuz yüklendi güncelleme süresi 5 dakika verileri geri yükleme 7 dakika toplamda 12 dakikada telefonum lumia Black

ArMaGeDdOn_87

Üye
benimde hata verdi 80188309 hata koduyla bilen varmı ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
denetliyorum bu sefer son yükleyenler olduk galiba hep ilktim :)

pissed26

pissed26

Üye
veri ayarlarım izin verdiğinde güncellemeyi otomatik ala tik atın güncelleme denetlemeye tıklayın kendi kendine ayarlar arkadaşlar biraz uzun sürüyo herkes yükleniyo normaldir

Rainesto

Rainesto

Üye
Türkcell romlu telefona global atmıştım sorunsuz yüklendi güncelleme süresi 5 dakika verileri geri yükleme 7 dakika toplamda 12 dakikada telefonum lumia Black
2-3 dkdır %0da normal mı

Üst Alt