Öncelikle şarjı doldurun. Sonra güncelleme yapın ve sıfırlayın.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sitesinden login olup satın alma geçmişinden yüklediğiniz oyun uygulamaları geri yüklersiniz. Benim güncelleme yöntemim budur. (Temiz kurulum her zaman iyidir )
Öncelikle şarjı doldurun. Sonra güncelleme yapın ve sıfırlayın.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sitesinden login olup satın alma geçmişinden yüklediğiniz oyun uygulamaları geri yüklersiniz. Benim güncelleme yöntemim budur. (Temiz kurulum her zaman iyidir )
Eski sistem dosyalarının artıklarını temizlemek için sıfırlama yanlısıyım. Symbian döneminden kalma bir alışkanlıktır. Windowsphone sitesinden satın alma geçmişinden geri yuklersin her seyi (oyun program)
Eski sistem dosyalarının artıklarını temizlemek için sıfırlama yanlısıyım. Symbian döneminden kalma bir alışkanlıktır. Windowsphone sitesinden satın alma geçmişinden geri yuklersin her seyi (oyun program) % 50 seviyesine getir sarjı. Sonra telefondan olma. Günlerce hatta aylarca bekledin 20 dakika daha beklersin Hiç bir şey merak etmiyorum ; sadece bir şey soracağım. Diğer Klasörü temizleniyor mu ? Eğer temizleniyorsa tek işe yarar şey o olacak
Eski sistem dosyalarının artıklarını temizlemek için sıfırlama yanlısıyım. Symbian döneminden kalma bir alışkanlıktır. Windowsphone sitesinden satın alma geçmişinden geri yuklersin her seyi (oyun program) % 50 seviyesine getir sarjı. Sonra telefondan olma. Günlerce hatta aylarca bekledin 20 dakika daha beklersin Hiç bir şey merak etmiyorum ; sadece bir şey soracağım. Diğer Klasörü temizleniyor mu ? Eğer temizleniyorsa tek işe yarar şey o olacak
anlamakta güçlük çektiğim şey bunca zaman oldu ha geldi ha gelecek dendi neyse de neden şu güncellemeyi toplu olarak vermediler ? Neden böyle sırayla vererek insanları değersiz gibi hissettirdiler ayıp değil mi şimdi 620 kullanıcılarına ? Vereceksen toplu ver yoksa hiç verme