HeroMR Üye carew89' Alıntı: sadece onlar değildir ya ? Genişletmek için tıkla ... Sadece onlar Bir de bazıları kamera performansı artıyor diyor ben pek bir fark göremedim. Normal performans azalıyor zaten sonuçta güncelleme. (Gözle görülebilecek gibi değil normal performans azalması)
carew89' Alıntı: sadece onlar değildir ya ? Genişletmek için tıkla ... Sadece onlar Bir de bazıları kamera performansı artıyor diyor ben pek bir fark göremedim. Normal performans azalıyor zaten sonuçta güncelleme. (Gözle görülebilecek gibi değil normal performans azalması)
Mia Alfanso Üye flamed45' Alıntı: ben gülüyorum o ağlıyor Genişletmek için tıkla ... o nasıl bir şey abi
flamed45 Üye Mia Alfanso' Alıntı: o nasıl bir şey abi Genişletmek için tıkla ... dalgaya aldım biraz ondan
Mia Alfanso Üye flamed45' Alıntı: dalgaya aldım biraz ondan Genişletmek için tıkla ... bir an sevinme gülücüğünü görünce Black geldi sandım
flamed45' Alıntı: dalgaya aldım biraz ondan Genişletmek için tıkla ... bir an sevinme gülücüğünü görünce Black geldi sandım
flamed45 Üye Mia Alfanso' Alıntı: bir an sevinme gülücüğünü görünce Black geldi sandım Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şurdaki haberde 520 için hazır diyor
Mia Alfanso' Alıntı: bir an sevinme gülücüğünü görünce Black geldi sandım Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şurdaki haberde 520 için hazır diyor
Mia Alfanso Üye flamed45' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şurdaki haberde 520 için hazır diyor Genişletmek için tıkla ... tövbe tövbe
flamed45' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şurdaki haberde 520 için hazır diyor Genişletmek için tıkla ... tövbe tövbe
flamed45 Üye Mia Alfanso' Alıntı: tövbe tövbe Genişletmek için tıkla ... hazır ama operatör falan vakit alabilir diyor bu gösteripte vermemek ama
Mia Alfanso' Alıntı: tövbe tövbe Genişletmek için tıkla ... hazır ama operatör falan vakit alabilir diyor bu gösteripte vermemek ama
Mia Alfanso Üye flamed45' Alıntı: hazır ama operatör falan vakit alabilir diyor bu gösteripte vermemek ama Genişletmek için tıkla ... maksat haber yapmak işte
flamed45' Alıntı: hazır ama operatör falan vakit alabilir diyor bu gösteripte vermemek ama Genişletmek için tıkla ... maksat haber yapmak işte
flamed45 Üye memojk07' Alıntı: Microsoft Update 8.0.10521.155 nolu bir güncelleme daha geldi bu ne ki Genişletmek için tıkla ... biz hala amber
memojk07' Alıntı: Microsoft Update 8.0.10521.155 nolu bir güncelleme daha geldi bu ne ki Genişletmek için tıkla ... biz hala amber
Mia Alfanso Üye skynet' Alıntı: O değilde neden 520'ye eq ayarı gelmiyor Genişletmek için tıkla ... donanım yetersizliği
skynet' Alıntı: O değilde neden 520'ye eq ayarı gelmiyor Genişletmek için tıkla ... donanım yetersizliği
luckysleven Üye beyler fabrika ayarlari yapipmi guncellemek gerek yoksq guncellemeden sonrami gerek ?
flutewoddy Üye luckysleven' Alıntı: beyler fabrika ayarlari yapipmi guncellemek gerek yoksq guncellemeden sonrami gerek ? Genişletmek için tıkla ... gerek yok
luckysleven' Alıntı: beyler fabrika ayarlari yapipmi guncellemek gerek yoksq guncellemeden sonrami gerek ? Genişletmek için tıkla ... gerek yok