biz burda boşuna heyecan yapiyoruz dedikce bize tavir alanlar oldu.black ve gdr3 geldi ve de kaç ay bekledik.gelen özellikler sizce bu kadar bekletmeye değecek özellikler miydi??
evet eminim porticodan önce ##3282#ymiş ondan sonra ##3282 yazıp arama tuşuna basınca oluyordu amberdan sonra açılmamaya başladı belki blackle açarlar dedim ama maalesef
sesim bazen çok derinden geliyomuş arkadaşlar şimdi gdr3 veya blackte şöyle birşey duymuştum fabrika ayarlarını yükleyince uygulamalar otomatik yüklniyomuş öyle bişi var mı ? amberde sorunluydu galiba blackda düzeltilcek diye duymuştum sanki doğruluk payı nedir ?
sesim bazen çok derinden geliyomuş arkadaşlar şimdi gdr3 veya blackte şöyle birşey duymuştum fabrika ayarlarını yükleyince uygulamalar otomatik yüklniyomuş öyle bişi var mı ? amberde sorunluydu galiba blackda düzeltilcek diye duymuştum sanki doğruluk payı nedir ?
yedeklemeyi sen yaptıgın zaman önce yedekleme alınmışmı diye kontro ettikten sonra fabrika ayarına dönersen sana yedeklemeyi geri kurulsunmu diye soruyor sen evet dersen herşeyi tekrar kuruyor amberda falan sorunlu degildi benim bildigim kadarıyla belki yedekleme alma kısmında bir sorun varsa bilemem ama kontrol etmeden sakın atmayın eğer yedekleme varsa sil seçeneği aktif oluyor yoksa kapalı