Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

YkPkY

Üye
bekleyip göreceğiz.tekra deneyim bi

BLasTeaR

Üye

WP'ciler üşüşmüş
Nasıl da heyecanla ve merakla bekliyorlar kurban olurum size ben

Tepkiler: PureFood ve OttomaN TigeR

mtoyanik

Üye
Lumia 820 ve 625 için coming soon yazıyor hadi bakalım

HeroMR

Üye
625 için sabırsızlıkla bekliyorum Gerçi gelsede yer yok güncellemeye keşke uygulamalar SD'ye yüklenebilse..

aa harbiden, güncellemenin boyutu ne kadar? bende şu an 686mb boş alan var. yeter mi ki acep?

Rainesto

Üye
620 ile çok beklicege benziyorum

Tepkiler: Heimdalll

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Beyler ben bu gün Nokia canera story teller ı yükledim norma olarak. Black güncellemesi yapmamıştım. Önceden izin vermiyordu. Ne değişti ki.

enessrsy

Üye
Beyler ben bu gün Nokia canera story teller ı yükledim norma olarak. Black güncellemesi yapmamıştım. Önceden izin vermiyordu. Ne değişti ki.

Dün Black yükledikten sonra dahi yükleyememiştim 920'ye fakat bugün yüklendi. Program özelinde bir değişiklik yapıldı sanırım Nokia tarafından.

920 hala güncelleme yapamayan varsa telefonlarını sıfırlasınlar ben sıfırladım yüklendi.

Tepkiler: hajkhanx33

enessrsy

Üye
biri bana bu storyteller da resimlere nasıl konum ekleyeceğimizi soyleyebilir mi ?

Telefonunuzla çektiğiniz fotoğraflar zaten kendiliğinden konumlandırılıyor bildiğim kadarıyla. Ekstra bir şey yapmanıza gerek yok diye biliyorum. Benim eskiden çektiğim fotoğraflarda gayet başarılı gösterdi konumunu.