Tmobile Üye papakudioflu' Alıntı: yine mi 100mbps fiberle güncelleme kontrol edemiyorum Genişletmek için tıkla ... evet kontrol etme çok geç geliyormuş ..
papakudioflu' Alıntı: yine mi 100mbps fiberle güncelleme kontrol edemiyorum Genişletmek için tıkla ... evet kontrol etme çok geç geliyormuş ..
Dejavuex Üye arkadaşlar 920'ye ne zaman alırız sizce bu fotoğraf yüzünden isyanlardayım ben bunada şükür nokia sabır etmeyi öğrendik sayende ...
arkadaşlar 920'ye ne zaman alırız sizce bu fotoğraf yüzünden isyanlardayım ben bunada şükür nokia sabır etmeyi öğrendik sayende ...
Bay H Üye Dejavuex' Alıntı: arkadaşlar 920'ye ne zaman alırız sizce bu fotoğraf yüzünden isyanlardayım ben bunada şükür nokia sabır etmeyi öğrendik sayende ... Genişletmek için tıkla ... Önümüzde ki haftalar denmiş bana göre ay bitmeden 920 içinde gelecektir. Fakat bekleyeceğiz maalesef
Dejavuex' Alıntı: arkadaşlar 920'ye ne zaman alırız sizce bu fotoğraf yüzünden isyanlardayım ben bunada şükür nokia sabır etmeyi öğrendik sayende ... Genişletmek için tıkla ... Önümüzde ki haftalar denmiş bana göre ay bitmeden 920 içinde gelecektir. Fakat bekleyeceğiz maalesef
Dexter Morgan Üye Goodjober' Alıntı: neyse bunada şukur 620ye tahminen ne zaman gelir Genişletmek için tıkla ... en az 1 ay diyorum
Goodjober' Alıntı: neyse bunada şukur 620ye tahminen ne zaman gelir Genişletmek için tıkla ... en az 1 ay diyorum
Tmobile Üye Gregor Mendel' Alıntı: en az 1 ay diyorum Genişletmek için tıkla ... arttırıyorum 2 ay ..
dakamon Üye Konu Sahibi Bence kısa sürede bitirecekler gibime geliyor bu sefer. Amber da çok tepki gördüler insanlardan. Bu sefer işi hızlı yapacaklardır. Biri güncelliyorum demişti özellikleri yazabilirmi kesin bilgi olaraktan.
Bence kısa sürede bitirecekler gibime geliyor bu sefer. Amber da çok tepki gördüler insanlardan. Bu sefer işi hızlı yapacaklardır. Biri güncelliyorum demişti özellikleri yazabilirmi kesin bilgi olaraktan.
Tmobile Üye dakamon' Alıntı: Bence kısa sürede bitirecekler gibime geliyor bu sefer. Amber da çok tepki gördüler insanlardan. Bu sefer işi hızlı yapacaklardır. Biri güncelliyorum demişti özellikleri yazabilirmi kesin bilgi olaraktan. Genişletmek için tıkla ... Haber - Nokia Gdr3 ve Black Güncellemesi İle Gelicekler Belli Oldu!!! burda paylaştım ben gelicek olanları .
dakamon' Alıntı: Bence kısa sürede bitirecekler gibime geliyor bu sefer. Amber da çok tepki gördüler insanlardan. Bu sefer işi hızlı yapacaklardır. Biri güncelliyorum demişti özellikleri yazabilirmi kesin bilgi olaraktan. Genişletmek için tıkla ... Haber - Nokia Gdr3 ve Black Güncellemesi İle Gelicekler Belli Oldu!!! burda paylaştım ben gelicek olanları .
dakamon Üye Konu Sahibi GElecek olanları değil hali hazırda ne gelmiş bi söylenseydi kesin bilgi istiyoruz yani
Tmobile Üye yeminli06' Alıntı: O zaman GDR3 ile tüm gelenleri yaz 1 tanesini değil konu tam olsun bari Genişletmek için tıkla ... ne eksik ? ..
yeminli06' Alıntı: O zaman GDR3 ile tüm gelenleri yaz 1 tanesini değil konu tam olsun bari Genişletmek için tıkla ... ne eksik ? ..
Akhtoher Üye An itibariyle telefonumda black güncellemesi yükleniyor arkadaşlar sizde telefonlarınızı kontrol edin.
An itibariyle telefonumda black güncellemesi yükleniyor arkadaşlar sizde telefonlarınızı kontrol edin.
Tmobile Üye Dejavuex' Alıntı: nasıl yani o klasör sistemi 920'ye gelmeyecek mi ? :O Genişletmek için tıkla ... hepsine gelicek .
Dejavuex' Alıntı: nasıl yani o klasör sistemi 920'ye gelmeyecek mi ? :O Genişletmek için tıkla ... hepsine gelicek .
Rainesto Üye Tmobile' Alıntı: arttırıyorum 2 ay .. Genişletmek için tıkla ... deme öyle deme üzülür deme
Tmobile Üye Goodjober' Alıntı: deme öyle deme üzülür deme Genişletmek için tıkla ... ah ah 920 yi 925 fyatına alan senmiydin .. bak 2 cihazında blacksiz kaldı ama üzülmesin gülsün mutlu sağlıklı olsun Lumialara Amin ..
Goodjober' Alıntı: deme öyle deme üzülür deme Genişletmek için tıkla ... ah ah 920 yi 925 fyatına alan senmiydin .. bak 2 cihazında blacksiz kaldı ama üzülmesin gülsün mutlu sağlıklı olsun Lumialara Amin ..