Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

4MaGuS

Üye
güncelleme kuruldu yedekleme yaptı ve yeniden başlatma gerekli yazısı çıktı önceden böyle birşey yoktu buda yeni galiba

Çokmu oyun ve uygulama yüklü,bende en fazla 15 dakikayı anca buluyor sıfırlama.yaklaşık 40 adet civarı uygulama yüklüdür bende.

Çarklar Dönüyor bakalım ne kadar sürecek

Build Creation Date: 10.12.2013 yazıyor.
ve benim sürüm de 3051.40000.1349.0003
bizdeki niye farklı ki?
şimdi developeri devre dışı bıraktım tekrar güncelleme kontrolü yaptım bişey bulmadı.

4MaGuS

Üye
Çokmu oyun ve uygulama yüklü,bende en fazla 15 dakikayı anca buluyor sıfırlama.yaklaşık 40 adet civarı uygulama yüklüdür bende.
benim kadar uygulama kullanna yoktur bende 2dk önce biti uzun sürdü biraz ama

gdr3 previewli cihazlar güncelleniyor ama güncelleme Nokia Black in build versiyonu storyteller ve beamer yüklenemiyor
o da zamanla olur bi black güncellemesini başarıyla yüklesem
benim de 12-13 . denemem şimdi tekrar deniyorum yine olmazsa cihazı sıfırlayıp öyle denicem

n000k

Üye
40 mı öne canım. birşey yüklü değil sende abi : birde benim teli görsen.bir zamanların ünlü ümraniye çöplüğü halt etsin yanında

Tepkiler: OttomaN TigeR

Rainesto

Üye
3. denemem yükleniyor

Edit : 80188309

Tepkiler: Hagios

n000k

Üye
benim kadar uygulama kullanna yoktur bende 2dk önce biti uzun sürdü biraz ama
diyorsun.ben 40 dakikadır verileri aktarmasini bekliyorum daha %78 de.benim tel daha çöplük demekki :

Tepkiler: sekajmer
arkadaşlar yükleme başarılı sadece 15 dakika sürdü

11dk da çarklar bitti telefon açıldı hayret almost done kısmındayız bakalım

4MaGuS

Üye
playto çalıştırmak isteyenler black ten sonra bölge abd yapın öyle deneyin nokia play to kurun diyor ismi değişmiş bu arada deneme yaptım sorunsuz çalışıyor kendi vidyoları yavaştı biraz onda sanki biraz hızlanma var gibi ama yine arada bekletiyor diğerlerinde sorun yok

YkPkY

Üye
çok heyecanla bekliyordum valla süper oldu.
çok mutluyum.yaşasın okulumuz.hayatım değişti.

Tepkiler: beats

pirenuri

Üye
Yalnız gözle görülür Bi hızlanma var ben beğendim güncellemeyi. menü geçişlerine seçeneklerin açılmasına falan dikkat ederseniz biraz anlarsınız farkı

efege

Üye

Hangi cihazda denediniz?

n000k

Üye
tamamdir yeniden başlatma istedi