canfes Üye Hagios' Alıntı: "Güncelleme olup olmadığı kontrol ediliyor... " kaldık burada Genişletmek için tıkla ... Biraz daha beklersen beklediğine kavuşacaksın
Hagios' Alıntı: "Güncelleme olup olmadığı kontrol ediliyor... " kaldık burada Genişletmek için tıkla ... Biraz daha beklersen beklediğine kavuşacaksın
Ali Kurtaran Üye Dejavuex' Alıntı: global için beklemedeyiz haber verirseniz ateşleriz bizde Genişletmek için tıkla ... global için şuanda iniyo
Dejavuex' Alıntı: global için beklemedeyiz haber verirseniz ateşleriz bizde Genişletmek için tıkla ... global için şuanda iniyo
Hagios Üye canfes' Alıntı: Biraz daha beklersen beklediğine kavuşacaksın Genişletmek için tıkla ... %50. Hayırlı olsun..
canfes' Alıntı: Biraz daha beklersen beklediğine kavuşacaksın Genişletmek için tıkla ... %50. Hayırlı olsun..
canfes Üye Dejavuex' Alıntı: global için beklemedeyiz haber verirseniz ateşleriz bizde Genişletmek için tıkla ... Global L920 Black şuan otada güncelleyebilirsin.
Dejavuex' Alıntı: global için beklemedeyiz haber verirseniz ateşleriz bizde Genişletmek için tıkla ... Global L920 Black şuan otada güncelleyebilirsin.
GianniInfantino Üye nargo' Alıntı: arkadaşlar şebekeden güncelleme yapmıyor wifi istiyor varmı böyle bir durum Genişletmek için tıkla ... harbiden ya gıcık oldum
nargo' Alıntı: arkadaşlar şebekeden güncelleme yapmıyor wifi istiyor varmı böyle bir durum Genişletmek için tıkla ... harbiden ya gıcık oldum
canfes Üye Dejavuex' Alıntı: güncelleme kontrol ediliyor -,- beklemedeyiz Genişletmek için tıkla ... En heyecanlı yanı da bu ya; Kontrol ederken acaba mı demek O değilde ben dün unlock yaparken oyun yüklüyorum diye kapatmamıştım sorun olmaz inşallah
Dejavuex' Alıntı: güncelleme kontrol ediliyor -,- beklemedeyiz Genişletmek için tıkla ... En heyecanlı yanı da bu ya; Kontrol ederken acaba mı demek O değilde ben dün unlock yaparken oyun yüklüyorum diye kapatmamıştım sorun olmaz inşallah
nargo Üye Boyutu fazla olduğu için şebekeden güncelleme yapmıyor demek musictr' Alıntı: harbiden ya gıcık oldum Genişletmek için tıkla ...
Boyutu fazla olduğu için şebekeden güncelleme yapmıyor demek musictr' Alıntı: harbiden ya gıcık oldum Genişletmek için tıkla ...
Dejavuex Üye güncelleme boyutu mu çok yoksa benim net mi yavaş sizinki nasıl bu kadar çabuk bitiyor :S hala %79
Hagios Üye angmar55' Alıntı: İndirdi fakat kurmadan hata verdi. Genişletmek için tıkla ... Aynen 3 kere denedim 3 kez yukarda yazdığım hatayı verdi.
angmar55' Alıntı: İndirdi fakat kurmadan hata verdi. Genişletmek için tıkla ... Aynen 3 kere denedim 3 kez yukarda yazdığım hatayı verdi.