Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

mtoyanik

Üye
bu guncelleme ile glance ekranı gelecek mi 625 e. Normalde yoktu.

Lobin12

Üye
720 e inş erken gelir amber son gün gelmişti .s

arkadaşlar tema renklerinde artış varmı? yoksa yine aynı renkler mi duruyor?

bu ne biçim iştir yaa? bin-ikibin lira verip telefon alıyorsun, en iyi yapabildiğin şey fotoğraf çekip paylaşmak. hani arkadaş teknoloji nerde? daha doğru düzgün tv uygulaması yok. üç beş tane tv uygulaması var hepsini toplasan bi tane etmez. android kullandım onda da tv izlerken bir süre sonra donuyordu lumiada da donuyor. flashı telefonlarda barındırmayacaz dediler tv uygulamalarını öldürdüler. telefonlarda 1 gb ram, 1.5 ghz işlemci var ama hala sorun yaşıyoruz. daha iki üç sene öncesine kadar bu özelliklerdeki laptoplar çatır çatır autocad çalıştırıyordu. biz autocad çalıştırsın da demiyoruz. internetten aldığı görüntüyü ekranda gösterecek. toplasan yapacağı iş yirmi satırlık koddan ibarettir. 2014 yılındayız ve kullandığımız telefonda dosya yöneticisi yok. yahu bu dosya öneticisi beş sene önceki symbianlarda vardı. bırakın symbianları 10 sene önceki s40 javalarda bile vardı. şimdi ne oldu da yok? valla beni android ne de wp tatmin etmiyor artık. resmen 1D menüler kullanıyoruzyaa...

Tepkiler: nsren, SLH.55, mesut1979 ve 2 diğerleri

Akhtoher

Üye

Adam haklı beyler.

8 yıllık iosda da dosya yönetici yok ? Bu teknolojiyle alakalı deil

ogzhnoTr

Üye
yok çünkü işletim sisteminde eksiklik yok ve gerek duyulmuyor

Arkadaslar size tavsiyem gidon iphone alin jailbreak yapin ve tadina bakin, uygulamalarin kalitesi ve coklugu yeter insana hem uzun ömürlü güncelleme destegi var wp ve android is degil bunlar paraniza yazik.

mtoyanik

Üye
Arkadaslar size tavsiyem gidon iphone alin jailbreak yapin ve tadina bakin, uygulamalarin kalitesi ve coklugu yeter insana hem uzun ömürlü güncelleme destegi var wp ve android is degil bunlar paraniza yazik.
bi bitmediniz...
tavsiyelerinizi kendinize saklayın gına geldi artık...yok android alın yok iphone bilmem ne...
biz seviyoruz arkadaşım şikayet etsekte seviyoruz zaten sevmesek almazdık sürekli aynı şeyler yazılıyor çiziliyor gına geldi hakkaten

Tepkiler: nsren, ÖEY, kamuraN021 ve 1 kişi daha

Akhtoher

Üye

Seviyorsan seviyorsun arkadaşım. Sen Windows Phone 8 i seviyorsun diye kimse eleştirmeyecek mi? Herkes tavsiyesini düşüncesini kendine saklasa bu forum niye var ? Azcık mantıklı olun fanlık yapmayın. Bizde seviyoruz ki 2.000 T.L vermişiz eleştiri yapacağız ki düzelsin bazı şeyler.

Son düzenleme:
Tepkiler: DenizhaNq, skynet, n000k ve 2 diğerleri

Sinirlenme benim kayserili hemsehrim niye bukadar sinirlisin.

Rainesto

Üye
Memmun olmayanlar telefonunu satabilir kimseye zorla kullandırılmıyor
920 ye gelse bu gece ya

Çabuk Telefonu satacaklar Gelmeden

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Yine bir foruma daha isyan sıçradı

Tepkiler: merlin19, ÖEY ve maydinmaydin

mtoyanik

Üye
ben fanboyluk falan yapmıyorum yeri geldiğinde eleştiriyorum da ama artık gerçekten bıktım böyle vay android iyi vay gmd vay ios iphone bunları yapanlarda hep kendi kullandıkları modeller sistemler. Kendi telefonlarını övmek ve sırf kendi egolarını tatmin etmek için gece gündüz wp forumlarında yorum yapıyorlar.

Tepkiler: technocu1
+1 benden sana bonus hocam
İnsan oğlu her zaman en iyisini ister.Araştırmadan,sormadan ve öğrenmeden hazıra alışan insanların yorumları beni bitiriyor.Gelip hala flash var mı onda diyenlere hayır yerine bir iki cümle ile anlatıyorum ki cahil kalmasınlar diye.Ama sana tek bir konuda katılmıyorum oda güncelleme konusu bunun sebebide güncelleme tarihi veripde verdikleri tarihte yayınlamadıkları için güncellemeye isyan ediyorum.Onun dışında aynı fikirdeyiz.

Tepkiler: merlin19 ve n000k

Akhtoher

Üye

Sizin yapmanız gereken en güzel şey haklı görmediğiniz mantıksız gelen yorumları görmezden gelip onlarla uğraşmamak sonuçta onlarda düşüncelerini belirtiyor durduk yere kendinizi yıpratmayın bence. Bende desteklemediğim aynı fikirde olmadığım yorumlar görüyorum yokmuş gibi davranıyorum