skynet Üye atil2a' Alıntı: Rom ile mağaza uyuşmadığı için olabilir ya da cihazı ilk yükleme yapıldığında bazı uygulamalar yüklenemiyordu mesela Nokia Beamer için black gerekliydi black güncellemesi yapıldı ama birkaç gün indirmeye kapalıydı sonra açıldı onun gibi olabilir. Genişletmek için tıkla ... Hocam dediğin gibi oldu artık nokia camera mağazada çıkıyor
atil2a' Alıntı: Rom ile mağaza uyuşmadığı için olabilir ya da cihazı ilk yükleme yapıldığında bazı uygulamalar yüklenemiyordu mesela Nokia Beamer için black gerekliydi black güncellemesi yapıldı ama birkaç gün indirmeye kapalıydı sonra açıldı onun gibi olabilir. Genişletmek için tıkla ... Hocam dediğin gibi oldu artık nokia camera mağazada çıkıyor
skynet Üye @csH Hocam ekran kapama uygulaması sende çok şarj yiyor mu ? Bende su gibi içiyordu black den önce
csH Üye skynet' Alıntı: @csH Hocam ekran kapama uygulaması sende çok şarj yiyor mu ? Bende su gibi içiyordu black den önce Genişletmek için tıkla ... bi değişiklik yok hissetmedim dene sende yerse kaldırırsın MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
skynet' Alıntı: @csH Hocam ekran kapama uygulaması sende çok şarj yiyor mu ? Bende su gibi içiyordu black den önce Genişletmek için tıkla ... bi değişiklik yok hissetmedim dene sende yerse kaldırırsın MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Dexter Morgan Üye Telefon güncel csH' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... şu programa basarak ekranı kapama hangi programdı?
Telefon güncel csH' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... şu programa basarak ekranı kapama hangi programdı?
csH Üye Gregor Mendel' Alıntı: Telefon güncel şu programa basarak ekranı kapama hangi programdı? Genişletmek için tıkla ... Windows Phone için "System Tiles" uygulamasına göz atın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız en altta lock phone simgesini başlangıca sabitle MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Gregor Mendel' Alıntı: Telefon güncel şu programa basarak ekranı kapama hangi programdı? Genişletmek için tıkla ... Windows Phone için "System Tiles" uygulamasına göz atın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız en altta lock phone simgesini başlangıca sabitle MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Dexter Morgan Üye csH' Alıntı: Windows Phone için "System Tiles" uygulamasına göz atın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız en altta lock phone simgesini başlangıca sabitle MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... tamamdır hocam sağol eğer hafta sonuna kadar gelmezse kuruyorum Hollanda romunu
csH' Alıntı: Windows Phone için "System Tiles" uygulamasına göz atın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız en altta lock phone simgesini başlangıca sabitle MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... tamamdır hocam sağol eğer hafta sonuna kadar gelmezse kuruyorum Hollanda romunu
csH Üye Gregor Mendel' Alıntı: tamamdır hocam sağol eğer hafta sonuna kadar gelmezse kuruyorum Hollanda romunu Genişletmek için tıkla ... beklediğin suç kur gitsin ama 82 dakika sonra gelecek biraz daha bekle MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Gregor Mendel' Alıntı: tamamdır hocam sağol eğer hafta sonuna kadar gelmezse kuruyorum Hollanda romunu Genişletmek için tıkla ... beklediğin suç kur gitsin ama 82 dakika sonra gelecek biraz daha bekle MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Rainesto Üye csH' Alıntı: beklediğin suç kur gitsin ama 82 dakika sonra gelecek biraz daha bekle MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... bence yarın
csH' Alıntı: beklediğin suç kur gitsin ama 82 dakika sonra gelecek biraz daha bekle MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... bence yarın
csH Üye Goodjober' Alıntı: bence yarın Genişletmek için tıkla ... 38 dk MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Goodjober' Alıntı: bence yarın Genişletmek için tıkla ... 38 dk MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.